kubel30 03.08.2012 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Już wolna mąż żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.08.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 No to stukam do Was:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 09.08.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Dawno mnie tu nie bylo. Lustro, stolik, wszystko piękne ale zegar wymiata Też o takim marzę i widząc jak pięknie C wyszedł też mam ochotę zrobić go sama może kiedyś?? Najbardziej zazdroszczę Ci jednak miejsca do pracy. Odkąd nasz garaż stał sie kuchnią nie mam gdzie pracować a tak by mi się przydał warsztat. Strasznie podoba mi się Wasz domek. Jest taki WASZ Nietuzinkowy i piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 10.08.2012 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Alladynko po pierwsze moje gratulacje ślicznego masz Normana , a po drugie taki zegar to nic trudnego , Ty na pewno sobie z takim poradzisz :yes:. To gdzie teraz pracujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 10.08.2012 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Ok to teraz na szybko i jeszcze roboczo ( prace trwają ) pokażę nasze wypociny przy tarasie . Po odkopaniu fundamentów i po wyczyszczeniu cegieł dom wyglądał jak bida lub jak kto woli obraz nędzy i rozpaczy . Później już lepiej , ale sami popatrzcie ... wróciliśmy do pracy więc znów będzie wszystko szło wolno , no tak ale co tu się dziwić jak w międzyczasie robimy to szafiszcze. https://lh4.googleusercontent.com/-8sNyI4Bx9PU/UCQSCJ_rO3I/AAAAAAAAGYQ/Jb1nsaNzNhs/s640/DSC_0124.JPG tymczasowe odprowadzenie deszczówki:p i trochę lepiej dalej budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 10.08.2012 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Dla Mugatki a tu coś niebieskiego ... ale już zaczyna przekwitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 10.08.2012 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Szafiszcze o tu lepiej widać wielkość hymm poziomować musimy w domu , bo w stodole jest tak krzywo , że nic nie można ustawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.08.2012 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Szafiszcze powiadasz... hmmm u Was to jak mała szafka na buty wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 11.08.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Kubełko dzieki za przetaczniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 11.08.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Kubelko, na jednym z wcześniejszych zdjęciach jest pokazany fundament - wysmarowany lepikiem fundament. Możesz mi podpowiedzieć - dlaczego tak zrobiliście i czym dokładnie smarowaliście ten fundament? Powiem szczerze, że mne chyba też czeka taki zbieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.08.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Super to szafiszcze:lol2: Bożenko, jestem pełna podziwu dla tarasowych prac:jawdrop: Trzymam kciuki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.08.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 szafa na pewno nas powali...a jak prace tarasowe?kubełko cudna ta inspiracja z tkaniną na tarasie...Masz więcej takich zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 13.08.2012 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Szafiszcze powiadasz... hmmm u Was to jak mała szafka na buty wygląda Gosik w takim razie muszę stanąć przy tej szafce i cyknąć zdjęcie ( może jak skończymy ją) wtedy zobaczysz jaka jest .... wiem przez ten otwarty sufit wygląda na małą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 13.08.2012 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Kubelko, na jednym z wcześniejszych zdjęciach jest pokazany fundament - wysmarowany lepikiem fundament. Możesz mi podpowiedzieć - dlaczego tak zrobiliście i czym dokładnie smarowaliście ten fundament? Powiem szczerze, że mne chyba też czeka taki zbieg Ups nie znam nazwy tego specyfiku , ale dość przyjemnie się nim malowało bo nie śmierdziało , jest to izolacja pionowa przeciw wilgoci ... w sumie to ja się na tym nie znam , a że mąż w delegacji to nic więcej nie mogę doradzić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 13.08.2012 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Super to szafiszcze:lol2: Bożenko, jestem pełna podziwu dla tarasowych prac:jawdrop: Trzymam kciuki:D Dzięki Kochana na pewno się przyda , prace stanęły w miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 13.08.2012 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 szafa na pewno nas powali...a jak prace tarasowe? kubełko cudna ta inspiracja z tkaniną na tarasie...Masz więcej takich zdjęć? a tak chciałam by było szybko , a tu nie to że pogody brak to i męża z domu wywiało ... sama nic nie robię , pogoda mnie dołuje , wracam po pracy wypompowana ...., jak znajdę jakieś fajne fotki to wkleję I jeszcze jedna sprawa moje okiennice są wypaczone idzie się załamać , trzeba będzie je trochę powyginać , chyba na mokro - już mi słabo tyle mojej pracy na marne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.08.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Kubełko głowa do góry:hug:wiem, wiem człowiek się zniechęca jak coś się chrzani a do tego pogoda nie sprzyja ale zobaczysz wszystko się "naprostuje":yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 13.08.2012 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Wrzucam trochę inspiracji , ku pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldek78 14.08.2012 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 jestem pełen podziwu dla pomysłowości w wykańczaniu wnętrz, dawaniu drugiego życia przedmiotom.... aż chciałoby się ściągnąć Kubelka do siebie by wcieliła swoje pomysły w mojej starej chatce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 14.08.2012 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 jestem pełen podziwu dla pomysłowości w wykańczaniu wnętrz, dawaniu drugiego życia przedmiotom.... aż chciałoby się ściągnąć Kubelka do siebie by wcieliła swoje pomysły w mojej starej chatce Waldek więc tak patrzaj i ściągaj , jak komuś spodoba się jakiś mój /nasz pomysł to bardzo barrrrdzo fajnie ... hymm mój mąż nie zgodzi się na to ściągnięcie . Stara nie stara ale z duszą , ja żyję nadzieję ,że moja kiedyś będzie cała piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts