Waldek78 14.08.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 no może przy jakiejś flaszeczce dałby się namówić oczywiście tylko w celach stylizacji domku - nic więcej ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 16.08.2012 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 no może przy jakiejś flaszeczce dałby się namówić oczywiście tylko w celach stylizacji domku - nic więcej ;p jasne , ale musiałabym trochę tam pomieszkać bo moje pomysły rodzą się powoli , Waldek a może pokazałbyś kiedyś swój domek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 16.08.2012 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Kubełko głowa do góry:hug:wiem, wiem człowiek się zniechęca jak coś się chrzani a do tego pogoda nie sprzyja ale zobaczysz wszystko się "naprostuje":yes: Anetko mam taką nadzieję , bo inaczej padnę i nie wstanę . Nie wiem czy już wyjechałaś ale na szybko tu napiszę zapraszamy 22.08 mam wolny dzień lub 25.08 w sobotę , mój mąż jest cały dzień i chętnie Was ugości a ja dojadę o 18.00 , daj znać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.08.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Bożenko jeszcze nie wyjechaliśmy...jak dotrę na miejsce to zadzwonię...ten 22 brzmi dobrze...do usłyszenia:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldek78 30.08.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 coś nam dziewczyny konkretnie zabalowały - jakoś tak tu cicho, pusto.... ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 04.09.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Alladynko po pierwsze moje gratulacje ślicznego masz Normana , a po drugie taki zegar to nic trudnego , Ty na pewno sobie z takim poradzisz :yes:. To gdzie teraz pracujesz ? Dziękuję Teraz pracuję na ogrodzię. Chcę zrobić jak najwięcej przed zimą, a trochę roboty to mi zostało Wczoraj skończyłam biurko, a dziś przydało by się zabrać za bieliźniarkę i tak w kółko ale komu ja to tłumaczę Widząc twoje inspiracje widzę, ze piękny taras będziecie mięli....już nie moge się doczekać efektu końcowego, bo znając ciebie przebijesz inspiracje Pozdrawiam serdecznie i czekam na kolejne zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.09.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Kubełko gdzie Ty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldek78 12.09.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 pewnie jest zapracowana rzeźbi, szlifuje, docina przerabia, nie przeszkadzajmy, bądźmy cierpliwi a na pewno czymś nas zaskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 16.09.2012 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Jestem , trochę połamana i powalona na kanapę lekkim przeziębieniem , a wiadomo my dorośli przy katarze umieramy . Zaraz coś wkleję , jakieś fotki z fajnie spędzonych wakacji razem z rodzinką Juszczakówki ... szkoda ,że zakazała mi wkleić naszych wspólnych zdjęć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 16.09.2012 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Tu zawsze jest pięknie - starówka w Gdańsku Dom nocą A tu nasze szafiszcze , dzieło mojego zdolnego męża i z daleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 16.09.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 szafiszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 16.09.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Ale piękne to szafiszcze. Jak Wy to robicie, że u Was każde wnętrze takie magiczne, niezwyczajne, niecodzienne. Każde pomieszczenie i każdy przedmiot zachwyca, i można się w niego wpatrywać godzinami. Chyba muszę do Was na szkołę przyjść, bo ja też tak chcę, ale nie potrafię. Mamy okres wykańczania, a ja wiem że nic nie wiem. Byłam pewna że pójdzie gładko w trakcie budowy, miałam wizje wnętrz, które już się ulotniły, albo mąż mi zburzył,Wiedziałam czego chcę i nadal wiem, ale nie umiem wszystkiego zebrać do kupy żeby wszystko ze sobą tak pięknie jak u Was współgrało. Boję się że wybiorę jakieś kafelki, meble itp, które zupełnie nie pasują i zepsuję zupełnie zamierzony efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.09.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 (edytowane) Rewelacja :lol: Edytowane 16 Września 2012 przez Gosiek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.09.2012 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Kubełko popieram szafiszcze wspaniałe! Piękne Może jednak jakoś się z Andżeliką dogadasz i pokażecie choć jedno foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 17.09.2012 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Nie wiem kto pisał, ale informuje że można już pisać na priv. mąż żony;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea_m 17.09.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Przyszłam się przywitać więc Witam. Piękne klimaty. Podziwiam i zazdraszczam. Ja nigdy nie będę miała tak w domu z uwagi na niezgodność charakterów domowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 22.09.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 No szafiszcze cudne jest!! Masz tych butów troche, co? Pięknie wyglądają okucia. A wieczorową porą nic tylko posadzić wygodnie 4 litery i patrzeć, patrzeć ile się dokonało "tymi ręcyma", patrzeć i podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karola1 30.09.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Witam wszystkich! Kiedyś obiecałam, że wkleję kilka zdjęć z mojego "małego remontu". Co prawda nie robiłam ich za wiele, teraz żałuję no ale cóż.... Na szczęście niedługo nasze prace dobiegną końca. Przez chwilę pomyślałam: "co ja będę robić"? Prawda jest taka, że koło domu zawsze jest coś do roboty, a przy starym to już w ogóle... Mój mąż z resztą twierdzi, że zaraz coś wymyślę... Tylko jedno zdjęcie przedstawia mojego męża przy wyburzaniu, na pozostałych jest już podłoga z płyt osb. Dom jest podobny do Kubełkowego: czerwona cegła, ocieplenie było ze słomy i jak ja to nazwałam "ciemnych bobków". Same poddasze to 1,5 roku naszej pracy. Niestety samodzielnej pracy. Tylko płytki w łazience układał glazurnik. Mam nadzieję, że niedługo wkleję zdjęcia końcowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 30.09.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Witam wszystkich! Kiedyś obiecałam, że wkleję kilka zdjęć z mojego "małego remontu". Co prawda nie robiłam ich za wiele, teraz żałuję no ale cóż.... Na szczęście niedługo nasze prace dobiegną końca. Przez chwilę pomyślałam: "co ja będę robić"? Prawda jest taka, że koło domu zawsze jest coś do roboty, a przy starym to już w ogóle... Mój mąż z resztą twierdzi, że zaraz coś wymyślę... Tylko jedno zdjęcie przedstawia mojego męża przy wyburzaniu, na pozostałych jest już podłoga z płyt osb. Dom jest podobny do Kubełkowego: czerwona cegła, ocieplenie było ze słomy i jak ja to nazwałam "ciemnych bobków". Same poddasze to 1,5 roku naszej pracy. Niestety samodzielnej pracy. Tylko płytki w łazience układał glazurnik. Mam nadzieję, że niedługo wkleję zdjęcia końcowe. Gratuluję. Szkoda że nie ma więcej zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.10.2012 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Hej Kubełko, co słychać? Czemu tak rzadko do nas zaglądasz? Szafiszcze piękne mężu swojej żony:D Buziaki Bożenko:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts