nemi 02.10.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 No właśnie - co tam dobrego? Looknęłam sobie na fotki ostatnie Wasze no i jak zwykle jest bosko... Szafeczki śliczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 02.10.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Po przejrzeniu Twojego dziennika, odjelo mi mowe.. jestem pod ogromnym, ogromnym wrazeniem samego efektu metamorfozy, ale przede wszystkim Waszej wytrwalosci i calego ogromu pracy, jaki musieliscie wlozyc w ta przemiane domku Jest cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.10.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 no właśnie Kubełki, gdzie się Podziewacie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 03.10.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 fajne szafiszcze:) te okucia bomba:) i zdjęcia bardzo klimatyczne...... bardzo pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karola1 16.11.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Witam wszystkich. Oj dawno nikogo nie było... W takim razie wrzucę trochę fotek. Kończę na szczęście swój mały remoncik. Na razie pokój córki jest gotowy (poza małymi szczegółami). Zdjęcia przed i po... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnieA 17.11.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 (edytowane) Karola - bardzo ładnie wyszło wielkie brawa! Kubelku co u Was? ja ciągle zbieram się żeby uporządkować fotki bo taras jest prawie gotowy - zostały obróbki pieca, malowanie... udało się gdyby ktoś chciał zobaczyć werandę - zapraszam na bloga pozdrawiam Edytowane 17 Listopada 2012 przez AnnieA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VTS 17.11.2012 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 martwię się, jest mi smutno , brakuje Kubelków , Kubelko odezwij się proszę pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.11.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Kubelko gdzie jesteś.... hop. hop... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 18.11.2012 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 my cały czas jesteśmy , zaglądam tu i tam tylko jakoś u siebie nie mam o czym pisac . Nic prawie się nie dzieje , czasu brak .... kupiliśmy trochę listew przypodłogowych (9 cm) sosnowych i teraz zastanawiam się jak je wybielic . Malowac nie chcę bo będzie gryzło się z podłogą , czysta biel mi nie pasuje , pomyślałam o wybielającym wosku , co o tym myślicie ? Zwracam się też do Karola-ki bardzo proszę o nieumieszczanie swoich zdjęc w moim wątku , bardzo podoba mi się Twoja metamorfoza i chętnie coś jeszcze pooglądam ale w Twoim wątku , życzę powodzenia:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VTS 18.11.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 jak fajnie że juz jesteś Z listwami poeksperymentuj na kawałku, może jeszcze z białą bejcą, w zależności ile razy malujesz zmienia sie nasycenie koloru- dopasuj . Poradź mi proszę jako doświadczony konserwator - naprawiacz stulatka; mam mosiężny duży żyrandol, redukuję jego części ze względu na wielkość i chce zmienić jego kolor na biały, czym go potraktować? farbą do metalu ale jak lepiej pędzlem czy w sprayu? dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 18.11.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 kubełko fajnie że się odezwałaś ...możesz spróbować też wybielić listwy rozcieńczoną farbą akrylową do drewna i metalu... Dodajesz wodę stopniowo i testujesz efekt na fragmencie ... jeszcze tego nie robiłam ale widziałam gdzieś na blogu ... efekt był super i łatwo się maluje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.11.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Jesteś, jesteś, zawsze o czymś się da pisać.. święta idą http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a085.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnieA 18.11.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Ja rozbielałam drzwi sosnowe i blat w łazience - drzwi bejcą a potem lakier - bejcą 3x aż +lakier i niestety było super a po pewnym czasie wyszły na lekko zielonkawo sęki... lakierobejca bez takich efektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.12.2012 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Hello:bye: tak się jakoś znów złożyło ,że nic długo nie pisałam ... a Wy przecież ( mam nadzieję ) do mnie zaglądacie . Więc tak listwy przykręcone , stwierdzam ,że to jakaś masakra ... nadal nie wybielone i tu jest trochę lenistwa z mojej strony , chociaż na swoją obronę mam : za duży wybór w sklepie budowlanym - wyszłam z niczym . Stroik nowy nad stołem wisi oraz nowe roletki - to w kuchni . Net szwankuje - podobno coś ulepszają a mnie tylko pogorszyli . Do Justynki jak mnie odnalazłaś to nieźle , świat jest mały Buziaki dla wszystkich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.12.2012 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Zaglądamy, zaglądamy i co z tego jak gospodyni przepadła Ale, że dziś mikołajki to jako prezent pojawiłaś się Po ile te listwy widziałaś? A z tym netem to masakra jakaś... chyba ktoś te fale podkrada, w końcu XXI wiek już kiedyś nadszedł, łaziki na marsie w glebie grzebią. więc nie nam chyba nie jest potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.12.2012 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Gosiek normalnie coś mnie trafia na te łącze ,nic nie mogę przeczytać, o pisaniu nie wspomnę masakra . Listwy po cztery zeta za metr , taniocha . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.12.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 W Leroyu są po 6 z groszami... szukam dalej I mam nadzieje na dobre łącze... tęskno tu bez Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.12.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Ten cudowny, pełen miłości czas Świąt, niech przyniesie wiele szczęścia i radości, a Nowy Rok spełni najskrytsze marzenia. http://img856.imageshack.us/img856/2396/defaultbq.jpg Beata z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 22.12.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Bożenko, Mikołaja bogatego,śniegu bielutkiego,choinki pachnąceji gwiazdki błyszczącej.Minimum stresu,maksimum miłościoraz tyle radości ile ryba ma kości! Wszystkiego najlepszego na święta i nie tylko!życzy nemi http://img843.imageshack.us/img843/7875/merrychristmasfromblogg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 22.12.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 http://img502.imageshack.us/img502/2761/33399091.jpg Boże Narodzenie wkrótce, więc życzę Ci szczerze Ciepłych chwil w rodzinie w Wigilijną Wieczerzę Wszystko w złocie, zieleni, czerwieni Niech Nowy Rok będzie pełen nadziei By spełniło się choć jedno z twoich marzeń Dużo szczęścia i niezapomnianych wrażeń! Antosia, Jasiek, Marta i Bartek ze Stańczykowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts