kubel30 25.02.2011 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 (edytowane) A takie króliczki ganiały się pod moim przyszłym tarasem - amory a tu już po ciężkiej pracy Edytowane 26 Lutego 2011 przez kubel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 25.02.2011 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Mój młodszy Skarb z kocimordką i mój starszy Skarb Tak właściwie to wszystko dla nich robimy:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.02.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Ależ cudne dzieciaki i jakie ... oczaste Od razu cieplej, przy takich widokach i tych króliczych harcach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 25.02.2011 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Ależ cudne dzieciaki i jakie ... oczaste Od razu cieplej, przy takich widokach i tych króliczych harcach Nic tak matki nie ucieszy jak komplementa o dzieciach:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 25.02.2011 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 (edytowane) No wymyśliłam jak pokazać te zdjęcia z Władka , nie znalazłam oczywiście tego kabelka więc wpadłam na pomysł sfotografowania ich:lol2: Jakość kiepska. Morze Zatoka Pucka Edytowane 25 Lutego 2011 przez kubel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.02.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Toż to jakiś biegun i tyyyyyle śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 25.02.2011 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Byłem kilka razy zimą nad morzem ale takiego widoku nigdy nie miałem. Piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 26.02.2011 05:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Dodam tylko, że pod tym śniegiem jest lód (nie piasek) zamarznięte fale ,a chodzenie grozi upadkiem-szczególnie w kozakach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.02.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 zamarznięte fale.... czysta abstrakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 26.02.2011 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 A tak powoli zapełnia się nasze piętro -jedno wielkie kartonowo I sopelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s9 pat 26.02.2011 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 taka przeprowadzka to dobry moment na pozbycie sie sporej czesci gratów które "kiedys sie przydadzą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 26.02.2011 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Od dłuzszego czasu obserwujemy Wasze zmagania, bardzo dobrze sobie radzicie, efekty remontu super!! Odnosnie schodów to może po prosty wyciąć uszkodzone miejsca i wstawic kawałki desek podobnej grubości(w klin), robiłem tak na 100 letniej klatce schodowej i wyszło ekstra. Po lakierowaniu praktycznie nie widac różnicy, fakt pracy było przy tym dużo( struganie, szlifowanie itp) ale efekt powala na kolana. My też zaczynamy remont staruszka i juz psychicznie sie do tego przygotowujemy - będzie ostro!!Będziemy z żynka do was zagladać. Nie ukrywam, że między innymi Wy jestescie dla nas natchnieniem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 27.02.2011 03:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Od dłuzszego czasu obserwujemy Wasze zmagania, bardzo dobrze sobie radzicie, efekty remontu super!! Odnosnie schodów to może po prosty wyciąć uszkodzone miejsca i wstawic kawałki desek podobnej grubości(w klin), robiłem tak na 100 letniej klatce schodowej i wyszło ekstra. Po lakierowaniu praktycznie nie widac różnicy, fakt pracy było przy tym dużo( struganie, szlifowanie itp) ale efekt powala na kolana. My też zaczynamy remont staruszka i juz psychicznie sie do tego przygotowujemy - będzie ostro!! Będziemy z żynka do was zagladać. Nie ukrywam, że między innymi Wy jestescie dla nas natchnieniem!! Oj jak miło:oops: przeczytać takie miłe słowa. Oczywiście mam nadzieję,że będziecie do nas dalej wpadać i dzięki za rady odnośnie schodów. Pewnie ta moja przygoda ze schodami skończy się jak kupię nową maszynkę i lepiej je wyszlifuję,teraz jest za zimno i robota stoi. Ale nie powiem : chętnie obejrzałabym te Wasz schody:yes:. Mam nadzieję,że jak zaczniecie remont waszego staruszka to też założycie Swój wątek. Pozdrawiam i życzę również powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 27.02.2011 03:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Korzystając z tak pięknej nocki ,czytaj kocimordka mnie obudziła i nie mogę spać, wklejam zdjęcia moich wymarzonych krzeseł do kuchni. Mam tylko jeden problem, a mianowicie mam już jeden zestaw do jadalni i nie wiem jak mam zgrać takie krzesła ze szklanym stołem??? Yyyyy chyba będzie ciężko. Na początku planowaliśmy wymienić nogi w stole na drewniane, a teraz myślimy o zbudowaniu drewnianego stołu. a tu kawałek mojego kłopotu Jak macie jakieś propozycje to chętnie wysłucham:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 27.02.2011 03:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Dankan - zrób coś bo twój blog nie działa i nic nie można przeczytać, a najlepiej przenieś się do naszej grupy remontowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 27.02.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Witam się grzecznie.Znalazłam wasz watek przypadkiem, szukając ceglanych ścian....Jestem pod wrażeniem. Dużo już zrobiliście, dom zapowiada się pięknie. Ogromna przestrzeń , do zagospodarowania. Najbardziej zazdroszczę ogrodu ze starymi drzewami, sarny rozłożyły mnie na opatki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 28.02.2011 03:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Żono m fajnie ,że do mnie trafiłeś(aś) i zapraszam do oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 28.02.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Korzystając z tak pięknej nocki ,czytaj kocimordka mnie obudziła i nie mogę spać, wklejam zdjęcia moich wymarzonych krzeseł do kuchni. Mam tylko jeden problem, a mianowicie mam już jeden zestaw do jadalni i nie wiem jak mam zgrać takie krzesła ze szklanym stołem??? Yyyyy chyba będzie ciężko. Na początku planowaliśmy wymienić nogi w stole na drewniane, a teraz myślimy o zbudowaniu drewnianego stołu. a tu kawałek mojego kłopotu Jak macie jakieś propozycje to chętnie wysłucham:rolleyes: Super są te krzesła też o takich myślałam. Osobiście wydaje mi się, ze pomysł ze zmianą nóg na drewniane jest fajny i może super wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 01.03.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 znaleźć szklanemu stołowi inne przeznaczenie, a do domu zrobić drewniany? a tak na poważnie, nie mam pojęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s9 pat 01.03.2011 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 dokładnie. z doswiadczenia wiem, ze nie da sie takiego stolu utrzymac dlugo w stanie "ładnym". sa specjlane folie, ale to psuje efekt;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts