Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Stulatek Kubelków

kubel30

Recommended Posts

[...] Andżelino dziękuję za gościnę :D:D:D było fantastycznie .

Proszę bardzo i zapraszam....nam też było bardzo miło :wiggle:

Tak patrzę sobie na zdjęcia zimowe i aż wzycham :p ....w jakim pięknym miejscu mieszkamy ( coś nie ma we mnie skromności :no: :oops:).

Litery wyszły rewelacyjnie !!! Super pasują w tym miejscu .

No i w taki sposób musiałam się na chwileczkę ujawnić ;). :p

Lampka nocna urocz, zapomniałam Ci pokazać jakie ja odnawiam ... moje podstawki nto stary kwietnik ( 3 odnogi w różnych rozmiarach ). Mam już jedną "lampkę" wyszlifowaną ( tak już od lata czeka :p i nie może doczekać sie końca ).

Krzesło łazienkowe z dużym potencjałem, a jaką tapicerkę chcesz dać ????

Edytowane przez Juszczakówka

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to pięknie- obie Panie się wypisały z forum:P:P i znęcają się tylko nad nami opowiadając o wzajemnym piciu herbatkihttp://www.crashfans.pun.pl/_fora/crashfans/smilies/[dblpt]klnie[dblpt]

Ja się tak nie bawię!http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCAngumrJDffktDFmyZm8T0yEnjwex6lO2pPnLaeMPf7c0xGTp8g

Andżeliko jeszcze nie wiem , pewnie jakąś jasną .... a wiesz ,że jak wróciłam do domu to mi się nic u mnie nie podobało :o chciałam mieć nawet takie kolory jak Ty masz na ścianie :rolleyes:. A teraz zastanawiam się jak myjesz tą mega dużą czteroosobową WANNĘ:confused: , przecież tam ledwo można dosięgnąć baterię.

[ .... ] a wiesz ,że jak wróciłam do domu to mi się nic u mnie nie podobało :o chciałam mieć nawet takie kolory jak Ty masz na ścianie. [...]

No coś TY :hug: ja też tak miałam jak od Ciebie przyjechałam ;) i muszę przyznać nadal mam. Na wiosnę będziemy malować salon i na 100 % będzie jaśniejszy ...może biel przełamana .... zdecydowanie musi być jaśniejszy odcień :yes:. Sama widziałaś ja u nas jest ciemno...

Witaj

Podziwiając Wasz ciepły i uroczy dom,poczułam się jak w innym świecie..takim przyjaznym,sielskim :)

Trud i serce jakie włożyliście w te wnętrza widać od pierwszego spojrzenia.

p.s niedługo czeka mnie wybór paneli,Wasze te na dole-takie jasne przecierane ,bardzo mi się spodobały,jeśli to nie kłopot prosze o podpowiedź jaki to producent i"model" ?

:bye: hoteliku nie planuję ale jak mi coś odbije to wpisuję Cię na listę chętnych :D . Cegłę możesz kupić i pociąć na kawałki , podobno się da .

Trzymam za słowo:) A o tej cegle to myślę i myślę i chyba coś wymyślę;)

Lampka odnowiona wygląda bosko, ale wcale mnie to nie dziwi. Wszystko, co wychodzi spod Waszych rąk jest niezwykłe. Zazdroszczę tych umiejętności")

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
Chciałam się przywitać :) Jesteście bardzo pracowitym i zdolnym małżeństwem :) Stworzyliście piękny i przytulny dom. Byłam zaskoczona jak odnalazłam u Was ten sam pomysł z lustrem z drzwi, który chcę zastosować u siebie :) Od dwóch lat posiadam oczyszczoną ramę, która czeka na lustro. Podobieństwo jest uderzające...a ja myślałam, że taka oryginalna jestem ;)

Pozdrawiam

Witaj u nas :welcome: ...my wszystkie jesteśmy takie oryginalne ,że ho ho , grunt to wcielić to w życie ;)

kubelko zdjęcia choćby zaśnieżonej okolicy byś dała:cool:

Cześć Gosiek nie bedę ukrywać ale Twoje wpisy zawsze wywołują u mnie jakąś skruchę i wywołują mnie do " tablicy" .;) .

Ella u nas zima wróciła tak jak wszędzie , trochę sypnęło śniegiem , strasznie dmucha i jest ogólnie beznadziejnie , do tego trochę mnie rozłożyło . Dziewczynki trzymajcie kciuki bo robimy ten nieszczęsny pokoik , miałam nadzieję skończyć przed świętami ale .... no właśnie troszkę się skomplikowało i nie dostałam urlopu tak jak chciałam . Ale najważniejsze , że już widać pierwsze czyste ściany a zaraz będzie wisieć sufit .

Mała nie może się doczekać , ja też ale Jej szczęśliwa mina jak do nas zagląda jest bezcenna . Dodam ,że robimy po pracy i ciągnie się jak dla mnie wszystko niemiłosiernie długo ..

Ja osobiście nigdy nie czuję tych świąt , nie wiem jak Wy, szczególnie nawet nie stroję domku .

Gosiek jak masz jeszcze do nas cierpliwość to czekaj na końcowy efekt.:D wtedy będą zdjęcie . Zapraszam oczywiście wszystkich .

Witam:)

Wpadłam na chwilę przejrzałam już 11 stron., zostało mi jeszcze kilka.... i zostanę....

Kocham takie klimatyczne stare domy.. mój mąż nie.. więc nie mam i nie będę miała takiego cudnego domku...

Macie cudny dom.. naprawdę cudo :)

:welcome: zostań jak długo zechcesz , ja dość oszczędnie bywam ostatnio na forum , ale jak Ci się znudzi czytanie o idź na str.113 tam masz przed i po , a na kolejnych stronach .. do końca... jest reszta małych zmian . Wierzę ,że kiedyś będzie cudnie , a teraz idę sobie pocekolować :D mam wolny dzień więc szkoda czasu marnować :cool: .

Czekam na słońce z wiosną bo weny jakoś nam brakuje .