Juszczakówka 30.01.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 (edytowane) [...] Andżelino dziękuję za gościnę :D:D było fantastycznie . Proszę bardzo i zapraszam....nam też było bardzo miło Tak patrzę sobie na zdjęcia zimowe i aż wzycham ....w jakim pięknym miejscu mieszkamy ( coś nie ma we mnie skromności ). Litery wyszły rewelacyjnie !!! Super pasują w tym miejscu . No i w taki sposób musiałam się na chwileczkę ujawnić . Lampka nocna urocz, zapomniałam Ci pokazać jakie ja odnawiam ... moje podstawki nto stary kwietnik ( 3 odnogi w różnych rozmiarach ). Mam już jedną "lampkę" wyszlifowaną ( tak już od lata czeka i nie może doczekać sie końca ). Krzesło łazienkowe z dużym potencjałem, a jaką tapicerkę chcesz dać ???? Edytowane 30 Stycznia 2013 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.01.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 No to pięknie- obie Panie się wypisały z forum:P:P i znęcają się tylko nad nami opowiadając o wzajemnym piciu herbatkihttp://www.crashfans.pun.pl/_fora/crashfans/smilies/[dblpt]klnie[dblpt]Ja się tak nie bawię!http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCAngumrJDffktDFmyZm8T0yEnjwex6lO2pPnLaeMPf7c0xGTp8g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 30.01.2013 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Agawi ja się nie wypisałam:P , tylko internet działał mi na nerwy i miałam go dość . Widziałam ,że też wypoczywałaś w górach , pytanie czy w naszych ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 30.01.2013 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Andżeliko jeszcze nie wiem , pewnie jakąś jasną .... a wiesz ,że jak wróciłam do domu to mi się nic u mnie nie podobało chciałam mieć nawet takie kolory jak Ty masz na ścianie . A teraz zastanawiam się jak myjesz tą mega dużą czteroosobową WANNĘ , przecież tam ledwo można dosięgnąć baterię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 31.01.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 [...] teraz zastanawiam się jak myjesz tą mega dużą czteroosobową WANNĘ , przecież tam ledwo można dosięgnąć baterię. hmmm wchodzę cała do wanny i szoruję ją preparatami chemicznymi...tak to jest wyzwanie zaciskam zęby i myję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 31.01.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 [ .... ] a wiesz ,że jak wróciłam do domu to mi się nic u mnie nie podobało chciałam mieć nawet takie kolory jak Ty masz na ścianie. [...] No coś TY ja też tak miałam jak od Ciebie przyjechałam i muszę przyznać nadal mam. Na wiosnę będziemy malować salon i na 100 % będzie jaśniejszy ...może biel przełamana .... zdecydowanie musi być jaśniejszy odcień . Sama widziałaś ja u nas jest ciemno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biedronkaiwonka 31.01.2013 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Witaj Podziwiając Wasz ciepły i uroczy dom,poczułam się jak w innym świecie..takim przyjaznym,sielskim Trud i serce jakie włożyliście w te wnętrza widać od pierwszego spojrzenia. p.s niedługo czeka mnie wybór paneli,Wasze te na dole-takie jasne przecierane ,bardzo mi się spodobały,jeśli to nie kłopot prosze o podpowiedź jaki to producent i"model" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaco 06.02.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 hoteliku nie planuję ale jak mi coś odbije to wpisuję Cię na listę chętnych . Cegłę możesz kupić i pociąć na kawałki , podobno się da . Trzymam za słowo:) A o tej cegle to myślę i myślę i chyba coś wymyślę Lampka odnowiona wygląda bosko, ale wcale mnie to nie dziwi. Wszystko, co wychodzi spod Waszych rąk jest niezwykłe. Zazdroszczę tych umiejętności") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
---JC--- 18.02.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 (edytowane) . Edytowane 16 Lutego 2019 przez ---JC--- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaco 10.03.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Hej Kubełku! Co tam u Was się dzieje przed Wielkanocą? Coś ślicznego robicie? U nas zima wróciła:( Na naszym etapie to czas stracony:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.03.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 kubelko zdjęcia choćby zaśnieżonej okolicy byś dała:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 12.03.2013 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Chciałam się przywitać Jesteście bardzo pracowitym i zdolnym małżeństwem Stworzyliście piękny i przytulny dom. Byłam zaskoczona jak odnalazłam u Was ten sam pomysł z lustrem z drzwi, który chcę zastosować u siebie Od dwóch lat posiadam oczyszczoną ramę, która czeka na lustro. Podobieństwo jest uderzające...a ja myślałam, że taka oryginalna jestem Pozdrawiam Witaj u nas ...my wszystkie jesteśmy takie oryginalne ,że ho ho , grunt to wcielić to w życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 12.03.2013 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Biedronkoiwonko panele to nie pamiętam coś z rodziny "Krono" i na pewno nazywała się Weranda . Poszperaj gdzieś wcześniej pisałam ...i oczywiście rozgość się wygodnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 12.03.2013 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 kubelko zdjęcia choćby zaśnieżonej okolicy byś dała:cool: Cześć Gosiek nie bedę ukrywać ale Twoje wpisy zawsze wywołują u mnie jakąś skruchę i wywołują mnie do " tablicy" . . Ella u nas zima wróciła tak jak wszędzie , trochę sypnęło śniegiem , strasznie dmucha i jest ogólnie beznadziejnie , do tego trochę mnie rozłożyło . Dziewczynki trzymajcie kciuki bo robimy ten nieszczęsny pokoik , miałam nadzieję skończyć przed świętami ale .... no właśnie troszkę się skomplikowało i nie dostałam urlopu tak jak chciałam . Ale najważniejsze , że już widać pierwsze czyste ściany a zaraz będzie wisieć sufit . Mała nie może się doczekać , ja też ale Jej szczęśliwa mina jak do nas zagląda jest bezcenna . Dodam ,że robimy po pracy i ciągnie się jak dla mnie wszystko niemiłosiernie długo .. Ja osobiście nigdy nie czuję tych świąt , nie wiem jak Wy, szczególnie nawet nie stroję domku . Gosiek jak masz jeszcze do nas cierpliwość to czekaj na końcowy efekt. wtedy będą zdjęcie . Zapraszam oczywiście wszystkich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.03.2013 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Jasne, że czekam - na razie kciuki zaciskam tylko daj znać kiedy puścić można, bo ciężko się pracuje.... pięściami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 13.03.2013 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 To dobrze trzymaj i nie puszczaj bo znów szlak wszystko trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.03.2013 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 tak jest nie puszczę za to Ty nie dopuszczaj nawet takich złych myśli - wizualizuj dobre zakończenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.03.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Witam:) Wpadłam na chwilę przejrzałam już 11 stron., zostało mi jeszcze kilka.... i zostanę.... Kocham takie klimatyczne stare domy.. mój mąż nie.. więc nie mam i nie będę miała takiego cudnego domku... Macie cudny dom.. naprawdę cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 13.03.2013 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Witam:) Wpadłam na chwilę przejrzałam już 11 stron., zostało mi jeszcze kilka.... i zostanę.... Kocham takie klimatyczne stare domy.. mój mąż nie.. więc nie mam i nie będę miała takiego cudnego domku... Macie cudny dom.. naprawdę cudo zostań jak długo zechcesz , ja dość oszczędnie bywam ostatnio na forum , ale jak Ci się znudzi czytanie o idź na str.113 tam masz przed i po , a na kolejnych stronach .. do końca... jest reszta małych zmian . Wierzę ,że kiedyś będzie cudnie , a teraz idę sobie pocekolować mam wolny dzień więc szkoda czasu marnować . Czekam na słońce z wiosną bo weny jakoś nam brakuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaco 13.03.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 To i ja trzymam kciuki mocno i życzę mocnego słonka i powrotu do pełnych sił Pewnie pokoik wyjdzie super, jak wszystko, co do tej pory zrobiliście:))) Pozdrawiam z nadzieją szybkiej wiosny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts