kubel30 22.05.2013 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Hej dawno mnie nie było mam nadzieję że jeszcze o mnie pamiętacie :D , zaraz wrzucę jakieś zdjęcia i trochę odkurzę wątek . U nas mało się dzieje a jak się już dzieje to straszne flaki . Ok idę zgrać zdjęcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 22.05.2013 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Na początek moje koty mama i synek oraz córcia dobra sprawdzam czy nie zapomniałam jak się wkleja zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 22.05.2013 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Zrobiłam nową ozdobę , małe coś z niczego i w sumie do niczego nie służy ma tylko stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 22.05.2013 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Pokój małej nie do końca dopieszczony , teraz parę migawek reszta później bo jadę po dzieci do szkoły . Uszyłam roletki i przykleiłam napis ze sklejki od Juszczakówki , obecnie mało widoczny bo zasłania go moskitiera powieszona nad łóżkiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.05.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Kto zapomniał, ten zapomniał Jak dotąd to Ty zapominasz o nas Jak zwykle cudnie u Ciebie, nowe do stania tylko godne pozazdroszczenia Skąd zdobyłaś taki klimatyczny materiał na roletki czekam na dalsze wieści i zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 22.05.2013 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Hej Gosiek już jestem i cieszę się ,że nie zapomniałaś ... tłumaczę z braku czasu mało zaglądam jak już mogę usiąść do neta to zasypiam na kanapie i tak co dzień ,a materiał kupiłam w JYSK-u . No to wklejam trochę ciasno ale własno:lol2: i właścicielka jest w niebo wzięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 22.05.2013 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 I małe detale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 22.05.2013 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 A zapomniałam tu moje odnowione krzesło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 22.05.2013 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Listwy cierpliwie leżą pod łóżkiem , mam nadzieję ,że niedługo znają się na swoim miejscu . Biurko też kiedyś powstanie , ja chciałabym zrobić wszystko na raz jednak tak się nie da muszę uczyć się cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.05.2013 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Mieć taką Mamę to skarb Tak sobie myślę, że poprzedni właściciele jak patrzą z góry na swój były dom to z podziwu wyjść nie mogą, że u nich tak pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 22.05.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Cześć Kubełko fajnie że jesteś Pokoik uroczy a przede wszystkim bardzo klimatyczny Ile Kornelia ma lat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 22.05.2013 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Kubełku śliczny pokoik! i ta ceglana ściana.... ahhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 22.05.2013 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Dziewczyny dzięki .Nasz córcia skończyła 13 lat ,wiek trudny pod względem wystroju , no bo jak urządzić pokój dziewczynce która już nie jest małą dziewczynką i jeszcze nie do końca nastolatką . Wybrałam (razem) taki styl jaki mam w całym domu , jedynie pokój małego trochę odbiega od całości ale to chłopiec a tu jeszcze gorsza sytuacja , cała masa robotów , lego i całej reszty ,że głowa boli . Gosiek staram się jak mogę ale niestety przestrzegam przed takim zacięciem i czasem nieziemską upartością jak moja . Siadł mi kręgosłup , jak siedzę , leżę , jadę boli ... jutro robię RTG , lecę na tabletkach od doktorowej :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 22.05.2013 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Dam jeszcze jedno bez flesza tak dla porównania ... dodam nieskromnie ,że uwielbiam ten pokoik , jest tam bardzo przytulnie , a taką moskitierę polecam , rewelacja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.05.2013 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 To jest takie cudnie przytulne gniazdko moskitierę taką kupiłam ale nie mogę zamocować do kartongipsowego skosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 22.05.2013 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Mój mąż kupił mega długie wkręty by dostać się do krokwi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaco 22.05.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Kubełka wróciła, a ja nie widzę zdjęć(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 22.05.2013 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Kubełka wróciła, a ja nie widzę zdjęć(( Jak to , nie znam się na ustawieniach ale jak inni widzą to coś nie tak u Ciebie ... oj szkoda ,że nie widzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.05.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Piękna odsłona pokoju Młodej:hug: fakt - za duży nie jest ale jaki przytulny:yes: Kochana zdrówka:hug: bólom kręgosłupa mówimy siooooooo:cool: Ps.Ja od 26 czerwca przez 3 tygodnie w Dąbkach będę z dzieciakami:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 22.05.2013 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Anetko dziękuję za miłe słowa , ja z tych twardych babek co nie stękaja ale to nawet mnie przerasta . Dąbki ode mnie daleko ... oczywiście na kawkę zapraszam , małym łukiem dojedziecie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts