aneta s 22.05.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Kochana ja będę niemobilna - będe sama z dzieciakami,bez samochodu Mąż w domu zostaje - zawozi nas i wraca:cool: Dziękuję za zaproszenie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.05.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Łaaaaaaaaaaaałł Szczęka normalnie opadła... Cudny ten pokoiczek wyszedł.. i fakt.. 13 lat to już nie dziecko, ale jeszcze nie panienka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.05.2013 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Hej Kubełko, jak super, ze się odezwałaś Co u Was słychać? Pokoik wyszedł uroczy- wszystko klimatyczne jak zawsze. Twoja księżniczka pewnie jest bardzo zadowolona:yes: Co to to kłopoty z kręgosłupem? Pewnie go nadwyrężyłaś Dobrze, ze idziesz do lekarza- niezależnie od leków zafunduj sobie kilka profesjonalnych masaży- to zawsze pomaga. trzymam kciuki za szybki powrót do formy:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 24.05.2013 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jak ślicznie!! Maleńki, ale jaki klimatyczny! Wierzę, że młoda zachwycona, mój pokój w bloku był niewiele większy i jak dobrych kilka lat temu wytapetowałam go na czerwono i czarno to byłam przeszczęśliwa Pokój prześliczny! Wszystkie dodatki, kolory, no cudny jest Coraz bardziej przekonuję się do białych wnętrz. Dobrze, że u nas już po robocie, bo chyba na biało bym malowała Ale wszystko przed nami, za rok można brać się za odnawianie - mąż się ucieszy A jak ja Wam zazdroszczę tego wyjścia z salonu na trawę... to nawet nie wiesz Moje marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 25.05.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 witaj poświęciłam no trochę czasu aby przeczytać wątek i jestem pod wrażeniem tyle pracy włożonej w ten dom i ta praca z sercem piękny on jest piękny będę zaglądała z przyjemnością do was pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.05.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Kubełku ależ cudny pokoik zrobiliście Młodej No naprawdę wyszedł świetnie. Katalogowo wręcz Wcale się nie dziwię, że Kornelia taka zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 26.05.2013 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Dziękuję z całego serducha kochane , fajnie ,że się Wam podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 26.05.2013 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 witaj poświęciłam no trochę czasu aby przeczytać wątek i jestem pod wrażeniem Witaj u nas ... w sumie to ja jestem pod wrażeniem ,że chciało Ci się całość przeczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 26.05.2013 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Zosik a propo tarasu coś zaczyna się tam dziać :yes: ciiii oby nie zapeszyć , może uda wypić się tam kawkę tego lata :yes: , mamy trochę urlopu więc do dzieła ... tzn ja lekkie prace przy domciu , jakieś małe wyrównywanie terenu np. po kretach(oszczędzam się trochę -mąż ostro mnie pilnuje , nawet zagroził że zamknie mnie w domu), On przygotowuje murek , zacieram już rączki tak się cieszę . Zaraz wklejam zdjęcia ogrodu i takie tam różne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 26.05.2013 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Trochę warzywniaka ... małe co nie co ale własne , nieśmiało zaczyna wychodzić z ziemi reszta kiełkuje a dookoła rzepak , wygląda przepięknie i nawet pachnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 26.05.2013 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 a wieczorkiem mały spacerek tak luuubię , prawie jak na wczasach droga do domuuuu:D nie wiem co to ale jest tego mnóstwo a tu ja Kubełka -pozdrawiam forumków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 26.05.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Bajkowy pokoik wyszedł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 27.05.2013 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 oj to 3mam kciuki, żebyś tą kawusię wypiła na tarasie wypiła jeszcze tego lata Ale mąż ma świętą rację! Oszczedzaj się bo to dom ma służyć Tobie, a nie Ty jemu po inspiracjach już wiem, że będzie pięknie! A wiesz, pierwsza moja myśl, jak pokazałaś drogę do domu - wygnajewo Ale pewnie o to chodziło, co? Mój ogródek wygląda bardzo podobnie, też muszę fotki narobić na pamiątkę, bo to mój pierwszy własną reką obsadzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.05.2013 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Przestrzeń i spokój - ileż miejsca do hasania Czemu masz się oszczędzać? Nie doczytałam, coś się wydarzyło.... a może ma wydarzyć Trzymam kciuki za kawkę na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 27.05.2013 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Gosik lekki ból kręgosłupa mnie dopadł , ale spokojnie jest już lepiej , teraz odpoczywam na urlopiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 27.05.2013 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Drop_Inn dziękuję Zosik nam właśnie chodziło o takie ustronne miejsce , gdzieś z boku , błoga cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 27.05.2013 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Nie było mnie długo na fm więc lecę z fociami bo chyba wszyscy to najbardziej lubią, co ja będę nudzić jakimiś nudnymi i przyziemnymi sprawami https://lh6.googleusercontent.com/-73J85OOEpn4/UaJl6PSzWNI/AAAAAAAAGNA/RRTAgmsMvv8/s640/DSC_0105.JPG nasz nieszczęsny słup , z którym nic się nie da już zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 27.05.2013 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Z drugiej strony słupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 27.05.2013 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 (edytowane) I wyjazd lub wjazd ... bo wszystko zależy jak mi się chce wjechać a tu drugi a tym muszę się zająć , chociaż przyznam ,że nie wiem czy damy radę w tym roku... teraz wszystko wypsikane świństwem na chwasty i czekamy , dodam ,że cały teren tak wyglądał dwa lata temu tu jeszcze gorzej wygląda ...może jak sobie wkleję takie paskustwo to przestanę stękać ,że mam brzydko - bo okrutnie to dopiero jest tu https://lh3.googleusercontent.com/-XGOCNfKFyho/UaOqUnO93SI/AAAAAAAAGQE/CTEtADpuBf0/s640/DSC_0191.JPG Edytowane 27 Maja 2013 przez kubel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 27.05.2013 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Kwiatki skalniaczki a tu nasz "Pidzejek "w piwoniach (jeszcze w pąkach) próbuje dostać się do domu przez okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts