kubel30 24.09.2013 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 (edytowane) kiedyś tak a teraz tak Edytowane 24 Września 2013 przez kubel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 24.09.2013 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Gosiek mam nadzieję ,że się za dużo nie najadłaś bo niezdrowo:rolleyes: Taraz zaczynamy reanimację ganku , bo chyba nigdy nie odłożę kasy na nowy i pewnie będziemy dłubać i dłubać ,aż się wykończymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 24.09.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Po psiaku widać jak czas ucieka a taras piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 24.09.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 kubelko! Wspaniale!!! Ale się napracowaliście!!! Chylę czoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.09.2013 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Znowu kawał dobrej roboty Szacun wielki Na wszystko jest odpowiedni czas - teraz byś już domu tak nie wyremontowała Za to zebraliście się w sobie i kolejną ważną budowę zakończyliście A dom coraz piękniejszy i przytulniejszy, choć wydawało się, że lepiej już nie może być Czy obrzeża zostają w kamyczkach? Będą tam roślinki jakieś? I w kwestii technicznej - to połówkowa cegła na suchym betonie? I Gdzie schody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 25.09.2013 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Dzięki dziewczyny . Schody oczywiście będą , jedne szerokie na przeciwko tych dużych okien , a drugie węższe z boku , bo chodzić dookoła nie mam zamiaru . W tych kamyczkach na dzień dzisiejszy nić nie planuję , postawię jakieś kwiaty w donicach , obsadzę nasyp z boku trawami lub jakimiś iglakami . A cegła jest cała , układana przeze mnie na suchej podsypce , na końcu zalana wodą . Mąż się nakręcił tą naszą staruszką betoniarką . A ja odkryłam ponownie ,że dupsko i cała reszta ma tyle mięśni:rotfl:. Jak wszystko się dobrze poukłada to jeszcze będą tam białe okiennice , planuję dwa wiklinowe fotele , jakiś stół z krzesełkami ... w końcu taras ma 36 m2 więc chyba nie będzie ciasno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 25.09.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Kubełku OMG jaki piękny taras!!!! i ja chylę czoła- super robota!!!! I zaglądaj częściej, bo ostro zaniedbujesz muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 25.09.2013 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Za to zebraliście się w sobie i kolejną ważną budowę zakończyliście Oczywiście naiwnie myślałam ,że budowa tego tarasu to taki pikuś , niby tylko wylać murek (tu już poszliśmy na łatwiznę i przyjechał gotowy beton -z bez przygód się nie obeszło ) , wyrównać i donieść gruz , zasypać piachem i położyć cegłę . Po tych wszystkich wypocinach jestem mega dumna:rolleyes: ,że mam to co mam , warto było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 25.09.2013 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Kubełku OMG jaki piękny taras!!!! i ja chylę czoła- super robota!!!! I zaglądaj częściej, bo ostro zaniedbujesz muratora Dziękuję będę się starać ale z braku czasu nie mogę brać udziału tak często jakbym chciała . Męża mojego nie ma w domku , bywa tylko w weekendy a ja ciągle w biegu żyję , bo dzieci w wieku szkolnym dają mi wiele pracy a i w pracy nie jest lekko . Wracam wieczorem i jestem tak padnęta ,że już nic nie robię ... No tak ale chyba wszyscy tak mają , w dzisiejszych czasach to norma . Mogę obiecać ,że jak coś zrobię to się pochwalę . Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 25.09.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Wiem, wiem Kubelku jak to jest. I ja się z mężem mijam w drzwiach. Całe dni sama z dzieciakami. Pomysłów w głowie mam tysiące, tylko czasu brakuje aby je zrealizować. Zrobiłam listę tego co chcę przerobić, uszyć, zmienić i może zimą uda się coś z niej zrealizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VTS 25.09.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 To że jestescie pracowici to wiadomo ale skąd te pomysłowe, gustowne realizacje? szukasz jakiś inspiracji czy masz to "z głowy" . Fakt wielkie wyczucie piękna w całym Waszym domu widać, prawdziwi artyści z Was. życzę dalszych pięknych realizacji i dużo sił i czasu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 25.09.2013 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Marta święte słowa piszesz , ja mam tak samo , tysiąc pomysłów i czasu brak nawet na dwie realizacje . Trza się trzymać i myśleć pozytywnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 25.09.2013 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 To że jestescie pracowici to wiadomo ale skąd te pomysłowe, gustowne realizacje? szukasz jakiś inspiracji czy masz to "z głowy" . Fakt wielkie wyczucie piękna w całym Waszym domu widać, prawdziwi artyści z Was. życzę dalszych pięknych realizacji i dużo sił i czasu:) Boże wobec takiego komplementu nawet ja nie mogę przejść obojętnie , dziękuję bardzo . Gdzieś w głowie mi się coś urodzi, zaświta , później bardzo długo myślę jak to jeszcze ulepszyć i tak to jakoś leci . A pomysł z kamyczkami a'la angielski chodniczek na tarasie to dzieło mojego męża . Ja chyba nie włożyłam nic od siebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.09.2013 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Hej kubełko ale dawno Cię nie było... Tymczasem Wy ciężko pracowaliście:cool: Taras wyszedł piękny:jawdrop: Podziwiam i zazdroszczęhttp://forum.muratordom.pl/images/smilies/happyyes.gifCzy impregnowałaś go? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 25.09.2013 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Hej kubełko ale dawno Cię nie było... Tymczasem Wy ciężko pracowaliście:cool: Taras wyszedł piękny:jawdrop: Podziwiam i zazdroszczęhttp://forum.muratordom.pl/images/smilies/happyyes.gifCzy impregnowałaś go? Hejka nie masz czego zazdrościć , przecież nie jedna z nas chciałaby mieć już wszystko skończone jak Ty:D. Nie mniej jednak dziękuję jeszcze raz . My stosujemy impregnaty SARSIL H-14/R . Stosowałam go na moich ścianach wewnętrznych i jestem zadowolona . Może skończylibyśmy go szybciej , ale niestety nie mieliśmy wspólnego długiego urlopu . Więc raz ja dłubałam , a później mąż . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.09.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 ... przecież nie jedna z nas chciałaby mieć już wszystko skończone jak Ty:D. . Kubełko i tu się mylisz kochana- przeca u nas taras leży odłogiem jako jedyna zewnętrzna nieskończona rzecz:bash: W środku tez kilku mebelków brakuje, ale da się żyć. Nadal twierdzę, ze jesteś jedną z najzdolniejszych Forumek, pracusiu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 25.09.2013 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Nie zauważyłam Agawi , no ale jak można się dopatrzeć takiego szczegółu jak pokazujesz taki kwiecisty ogród i same cudności . .E tam jaka ja tam pracowita , jak widać siedzę dziś i klepię w klawiaturę . Dziś nazywam to czystym egoizmem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 25.09.2013 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 I jeszcze jedno udało nam się zrobić latem , w końcu zrobiliśmy biurko mojej Kornelci , komoda wyleciała . Jednak coś mi w nim nie gra , jeszcze nie doszłam co ale na pewno to zmienię .Jedno wiem - teraz nie pasuje mi tam Jej wcześniejsze krzesło obrotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 25.09.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Kubełko cóż za wielki powrót ! taras jest oryginalny, piękny i jakże pasujący do całego domu ... i jak zwykle "własnymi ręcami" zrobiony :jawdrop::jawdrop: wielki szacunek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.12.2013 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Na te Święta i nadchodzący Nowy Rok życzę Wam błogosławieństwa Bożego, zdrowia, pokoju w sercu, radości, cudowności.... Bądźcie szczęśliwi! http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/a074.gif Nelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts