kubel30 09.01.2014 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Po długiej nieobecności znów do Was wróciłam , jakoś tęskno mi było za "przebudową ":yes: , kręcę się po forum tam i z powrotem , czasem sama nie wiem czego chcę , cóż jak każda kobieta jestem przewrotna . Tak więc na wstępie witam się z Wami ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.01.2014 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Opowiedz co nowego Kibicuję, bo lubię takie przedsięwzięcia jak Wasze. Poza tym moja córa ma też nie nowy dom, a ostatnio zabrali sie też za uzdaynianie budynków, ktore kupili z działką niejako z dobrodziejstwem inwentarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 09.01.2014 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 No to się cieszę Będzie co czytać i oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.01.2014 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Jak dobrze, że wróciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 09.01.2014 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Hej:bye: postaram się bywać częściej , robimy bardzo wolno wręcz w żółwim tempie ... lepsze to niż nic , inaczej nie można do takich domów podchodzić , robota ciągnie się przez lata . I cóż mogę poradzić jak ja niespokojna duchem jestem , bo jak jest co robić to czuję ,że żyję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 09.01.2014 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 (edytowane) To może wkleję parę fotek świątecznego przedpokoju na ten magiczny czas przeniosłam latarnie i stwierdziłam ,że one wyglądają tam bosko Edytowane 9 Stycznia 2014 przez kubel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.01.2014 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 (edytowane) Tak, tak ale trzeba to dokumentować... inaczej zapomnisz co kiedy zrobiłaś Edytowane 9 Stycznia 2014 przez Gosiek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.01.2014 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 pisałam, a TY wklejałaś zdjęcia zapomniałam jak u Ciebie przytulnie Jeszcze trochę tych cudowności powklejaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.01.2014 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Też chcę więcej. Cieplutko i przytulnie. Zasiadłabym w fotelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 09.01.2014 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Och Gosiek a chciałabym jeszcze przytulniej i jeszcze , ciągle mi mało. Obiecuję trochę powklejać nowych zdjęć . Obecnie "romansuję" z Panem Redaktorem Muratora , ale ciszaaaa na chwilkę obecną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 09.01.2014 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Też chcę więcej. Cieplutko i przytulnie. Zasiadłabym w fotelu Rozumiem ,że w tym czerwonym ? Zapraszam bardzo wygodny jest , jak się dorobię sypialni - dalej nie mam -to cały ten wypoczynek trafi do salonu , tylko zmienię obicie na spokojniejsze. Będziesz mogła nawet pospać w tym fotelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.01.2014 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 (edytowane) Dziękuję, chętnie posiedzę i popodziwiam. Już wiem, czemu podoba mi się Villa von Krogh, chociaż to nie całkiem moje klimaty. Edytowane 9 Stycznia 2014 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 09.01.2014 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Dziękuję, chętnie posiedzę i popodziwiam.[/QUOTe] Trzymam za słowo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 09.01.2014 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Kubelku boskooo! i ja na ten czerwony fotel zwróciłam uwagę Bywaj częściej i pokazuj, pokazuj, pokazuj!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 09.01.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 ...Obecnie "romansuję" z Panem Redaktorem Muratora , ale ciszaaaa na chwilkę obecną . Nie martw się na pewno się ukaże.... też romansowałam i już jest... ale ja tylko taki epizodzik o podwieszanych sufitach a u Ciebie to pewnie pełne dwie strony albo i więcej Wnętrza piękne więc czekam z utęsknieniem na kolejne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.01.2014 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Kubelka...bo dalas cynk zes wrocila wiec sie melduje ze znow bede tu goscila No ale co mam napisac innego niz zawsze i inni - jak zwykle pieknie! Fotel fajny....moj M wlasnie szuka fotela ...odkrylam po co - zeby miec na co ciuchy zucac w sypialce Jakby szafy nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.01.2014 02:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Mania, a od czego powyciągane szuflady w garderobie Ja bez przerwy na jakąś się nadziewam, ale mój tłumaczy, że on tylko na chwilę otwiera i odkłada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaco 10.01.2014 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Kubełko, zdjęcia i wnętrza (jak zwykle u Was) prześliczne. Jak przypomnę sobie te czasy, kiedy czytałam jak czyściłaś schody, to wierzyć się nie chce, że to to samo wnętrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaco 10.01.2014 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 A co do romansu... To najwyższy czas, żeby ktoś dostrzegł Twoje wyczucie piękna:) Nie wspominając o Waszej pracowitości i determinacji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VTS 10.01.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 I to jest nagroda za Twe trudy - piekne klimatyczne wnętrza w których z radością przebywasz a nas zachwycają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts