kubel30 10.01.2014 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Kochane i tego mi było trzeba , tej paplaniny ..a co tam nie wolno , powrót jest jak terapia zajęciowa ... już mi lepiej po ciężkim dniu w pracy, nawet głowa mniej boli:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 10.01.2014 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Maniu mój mąż wiecznie używa tego fotela i składuje tam ciuchy , już nawet para idzie mi uszami jak słyszę , że tylko na chwilkę . A ta chwilka trwa tak długo ,aż nie posprzątam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 10.01.2014 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Kubełko, zdjęcia i wnętrza (jak zwykle u Was) prześliczne. Jak przypomnę sobie te czasy, kiedy czytałam jak czyściłaś schody, to wierzyć się nie chce, że to to samo wnętrze... Jeju ja też nie mogę w to uwierzyć , a jak sobie przypomnę jak spałam na tej budowie w tym brudzie ... Ella czasem myślę , że to sen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 10.01.2014 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 (edytowane) Skoro jeszcze mam choinkę w domku i jeszcze troszeczkę czuć świętami , nie wspomnę o dodatkowych kilogramach które czuję na brzuchu:P , wkleję trochę zdjęć świątecznych . Dorobiłam się jakiś czas temu nowych lamp made in Ikea nad stołem. Nadal nie dorobiłam się stołu , ale kiedyś stanie nowy. Teraz widzę ,że wiszą krzywo- ale dlaczego . Edytowane 10 Stycznia 2014 przez kubel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 10.01.2014 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 W salonie zawisło takie coś i choineczka nocą bo taka w sumie jest najbardziej magiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 10.01.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 To i ja się melduję jako stały podglądacz i oczywiście gratuluję romansu z panem Andrzejem U Ciebie jest co pokazywać, więc ten romans trochę potrwa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 10.01.2014 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Dobre Gosiu Ty u mnie piszesz a ja u Ciebie w tym samym czasie , co za wyczucie czasu. Cieszę się ,że również jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 10.01.2014 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Fajnie, ze wrocilas. Miło znów oglądać Twoje ciepłe focie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.01.2014 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Faktycznie magiczka Twoja choinka szczególnie w towarzystwie zegara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.01.2014 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 A jak romans zaowocuje, to daj znać, może nawet Muratora kupię (bu chyba o tym piszesz ?) Bardzo ładnie u Ciebie, dawno nie pisałam, ale czytuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.01.2014 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Slicznie, a pod lampami widzę identyczne banieczki jak moje. Ja wieszam je świątecznie przed kominkiem u belki stropowej i wstawiam do nich świeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 12.01.2014 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Fajnie, ze wrocilas. Miło znów oglądać Twoje ciepłe focie Ane3ko a Ty gdzie znów przepadłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 12.01.2014 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Gopax cieszę się ,że Cię widzę , nie przepadam za romansami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 12.01.2014 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Faktycznie magiczka Twoja choinka szczególnie w towarzystwie zegara Gosiu kiedyś powstanie jeszcze jeden , bo ten uwielbiam . Tylko pogoda nie sprzyja , ja z tych co lepiej pracują jak jest ciepło , bardziej "wydajna " jestem wtedy. Dziś miałam ambitne plany , musimy zabrać się za półki do łazienki. W tym celu muszę wyszlifować stare dechy ( straszne zapasy mi się kończą), wszystko zaplanowałam czyli obiadek z rana przygotowałam ,torta do kawusi upiekłam i czekałam na odpowiednią chwilę by wystartować do tych desek . I co wyszło ... nic , deszcz pada , wieje , brzucho najedzone i zrobiło mi się leniwie . Jestem zła na siebie , że po raz kolejny odłożyłam prace na kiedyś tam:P. Na szczęście mój mąż miał inne podejście do pracy i wykończył kolejne okienko w piwnicy , połatał kilka dziur w starym kominie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 12.01.2014 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 I doczekał się wieszaczek , po wielomiesięcznym czekaniu został powieszony w kuchni , czasem warto poczekać chociaż to bardzo denerwujące -mężu! . Jego przeznaczenie : ozdoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 12.01.2014 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 A jak romans zaowocuje, to daj znać, może nawet Muratora kupię (bu chyba o tym piszesz ?) Bardzo ładnie u Ciebie, dawno nie pisałam, ale czytuję... Ewo Ciebie też dawno nie widziałam , miło ,że czytasz , ale zasmucę Cię u nas mało się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 12.01.2014 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Slicznie, a pod lampami widzę identyczne banieczki jak moje. Ja wieszam je świątecznie przed kominkiem u belki stropowej i wstawiam do nich świeczki. W moich nie mogę wstawić świeczek bo przyklejony jest ten aniołek , pamiętam kiedyś szukałam pustych kul , ale z all bałam się zamówić a w okolicy nie znalazłam . Myślę ,że Twoje muszą wyglądać ślicznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 12.01.2014 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Wklejam ku pamięci pomysły na ściany do pokoi dzieci na górze , mam nadzieję ,że marzenia się spełniają i zacznie się coś dziać w tym kierunku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.01.2014 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Szczególnie ta druga inspiracja do gustu mi przypadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 12.01.2014 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Mnie również , ten błękit jest piękny- jeżeli mówimy o dechach bo w tych inspiracjach tylko o ściany mi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts