Gosiek33 12.01.2014 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Mnie również , ten błękit jest piękny- jeżeli mówimy o dechach bo w tych inspiracjach tylko o ściany mi chodzi. właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.01.2014 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 (edytowane) Dechy z odzysku – świetne. Gdyby Cię przygnało do Warszawy Na Pl. Wilsona 4 jest sklepik-galeria „Antresola” z różnymi duperelnościami (tuż przy wyjściu z metra). Tam kupuję banieczki i to w 2 rozmiarach, oraz najróżniejsze szklane kryształki i łezki. Mają też sporo ładnej białej porcelany, małe komódki i toaletki, lustra w stylu prowansalskim. Bo oczywiście banieczki i inne cuda są galeriach Almi Decor i Zara Home, ale ceny odstraszają. Chyba, że trafi się nagle obniżka. Edytowane 12 Stycznia 2014 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.01.2014 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Pestka często bywasz na pl. Wilsona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.01.2014 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Pestka często bywasz na pl. Wilsona? Od ponad roku nie, ale od mamy mam jeden przystanek metrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.01.2014 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Od ponad roku nie, ale od mamy mam jeden przystanek metrem. Ja też od mamy mam niedaleczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.01.2014 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Ja też od mamy mam niedaleczko Jesteś żoliborzanka ? Ja z okolic Starówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.01.2014 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Żoliborzanka... do czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.01.2014 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 To nadal jesteśmy sąsiadkami tylko nam dalej do rodzinnych pieleszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 13.01.2014 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Mnie tam do Warszawianki daleko , jeżdżę też raz do roku ,ale męża tam wyślę jest w tych okolicach dość często . Pestko powiadasz ,że tanio w porównaniu do znanych marek , jak tak to musi to zbadać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.01.2014 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Ależ u Ciebie cudnie Super, że Redakcja napisze o Was i o domku.. taki dom to nie tylko do Muratora, ale i do Werandy Pamiętam jak opisywałaś jak sprzątaliście strych, ściagaliście deski ze stropu i jak siedziałaś na belce.. byłam cała przerażona... a dom rósł i zmieniał się w takie cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.01.2014 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Mnie tam do Warszawianki daleko , jeżdżę też raz do roku ,ale męża tam wyślę jest w tych okolicach dość często . Pestko powiadasz ,że tanio w porównaniu do znanych marek , jak tak to musi to zbadać . Ostatnio płaciłam kilkanaście złotych za banieczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.01.2014 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Kiedyś wspomniałam o zrobieniu biurka dla mojej córy . Początkowo zbuntowałam się , stwierdziłam że pójdę i kupię , bo mam dość szlifowania , odnawiania i brudu z tym związanego . Tak więc zrobiłam rundkę po sklepach ,pomacałam , pobujałam na różne strony i stwierdziłam, że nie wydam kasy na badziewie. Tak więc stanęło na szlifowaniu starych drzwi .... zapomniałam jak pięknie pachnie wyczyszczone drewno(pierwsze warstwy śmierdzą ) , jakie to miłe uczucie jak rodzi się coś swojego , poczułam się lepiej . Biurko stanęło na swoim miejscu , dziecko zachwycone , tatuś urobiony montażem - bo tym razem wymyśliłam przykręcenie go do ściany, nigdy nie wiadomo co dziecko wymyśli i jest . Tak się prezentuje https://lh3.googleusercontent.com/-AZBYLHBdny4/Us76tPuATxI/AAAAAAAAGf8/807A7qyyvSI/s640/DSC_0049.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 15.01.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 No i wyszło jak zwykle pięknie.... jakoś nie wyobrażam tam sobie całkiem nowego mebla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.01.2014 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 (edytowane) Właśnie , ale jakby było więcej miejsca , nowe za idealne są , bynajmniej dla mnie ..u innych wyglądają świetnie:D Edytowane 15 Stycznia 2014 przez kubel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.01.2014 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Mebel powinien być z duszą, a gdzie tu dusza w takim wylakierowanym nowym. Ze mną jest tak, że owszem podziwiam kunszt projektantów i urodę tych nowoczesnych mebelków też, ale u siebie bym nie postawiła. Kubełku, jak zabiorę się za mój orzechowy kredens, pozwolę sobie podpytywać Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaco 16.01.2014 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Biureczko wyszło śliczne. Pięknie się wkomponowało w pokój córci. Jestem (jak zwykle) pod wrażeniem wlożonej pracy. Ale muszę dodać, że masz bardzo uporządkowaną córeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.01.2014 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Do mebel z duszą Uwielbiam takie tylko czy on ma blat ,,pełen"? czy pod papierem czuć łączenia desek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 19.01.2014 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Mebel powinien być z duszą, a gdzie tu dusza w takim wylakierowanym nowym. Ze mną jest tak, że owszem podziwiam kunszt projektantów i urodę tych nowoczesnych mebelków też, ale u siebie bym nie postawiła. Kubełku, jak zabiorę się za mój orzechowy kredens, pozwolę sobie podpytywać Ciebie Zgadzam się z Tobą , nowoczesne też piękne , nowe -stare też , ale te odnowione lub stworzone mają to coś w sobie . Oczywiście podpytuj ile chcesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 19.01.2014 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Biureczko wyszło śliczne. Pięknie się wkomponowało w pokój córci. Jestem (jak zwykle) pod wrażeniem wlożonej pracy. Ale muszę dodać, że masz bardzo uporządkowaną córeczkę Ta uporządkowaną ... chyba do zdjęcia , ogólnie jest ok , ale jak to nastolatka nie ma czasu na chowanie ubrań i tu ja wkraczam ... powarczę , prowadzę monolog ,pogonię to i porządek jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 19.01.2014 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Do mebel z duszą Uwielbiam takie tylko czy on ma blat ,,pełen"? czy pod papierem czuć łączenia desek? By biureczko się nie uszkodziło mamy na nim podkładkę . Bez niej tragedii nie ma , ale od kiedy chodzą do szkoły to zawsze miały podkładki , nawet na sosnowym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts