Gosiek33 03.04.2014 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 buu ;( nową musisz nabyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 03.04.2014 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 tak nie ma jak to dodatkowe koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VTS 04.04.2014 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 jak pamietam opalarka to nie pierwsze narzędzie współpracy które "zarżnęłaś", za szybko pracujesz, robota pali Ci się w rękach. Szkoda, będzie przymusowy przestój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 05.04.2014 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 jak pamietam opalarka to nie pierwsze narzędzie współpracy które "zarżnęłaś", za szybko pracujesz, robota pali Ci się w rękach. Szkoda, będzie przymusowy przestój. Jakoś tak samo wychodzi:oops: Poradziłam sobie i drzwi są wyczyszczone całe .Teraz ...no troszkę przesadzam tak gdzieś za tydzień ... pojadą do stolarza (wójka) , który dorobi im futrynę , oryginalnej niestety brak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.04.2014 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 poradziłaś sobie bez opalarki - jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaco 06.04.2014 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Taki wujek to skarb:) A kolor wybrany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaco 06.04.2014 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Drzwi oczywiście;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.04.2014 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 poradziłaś sobie bez opalarki - jak ? Kątówką , później szlifierką , a tam gdzie nie dałam rady dojśc ręcznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.04.2014 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Taki wujek to skarb:) A kolor wybrany? Wójek to taki już starszy skarb , prawdziwy wójek po 70 , pierwszy raz o coś go prosimy . Myślimy , że zrobi taką futrynę jak mistrz , bo zna tylko stare praktyki stolarskie , poprosił o 5- centymetrowe belki . Kolor najprawdopodobniej :białe drapańce , tak jak lubię , będzie najbezpieczniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.04.2014 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 kątówką i szlifierką... ale masz wytrwałości masę - nieustająco podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaco 07.04.2014 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Wójek to taki już starszy skarb , prawdziwy wójek po 70 , pierwszy raz o coś go prosimy . Myślimy , że zrobi taką futrynę jak mistrz , bo zna tylko stare praktyki stolarskie , poprosił o 5- centymetrowe belki . Kolor najprawdopodobniej :białe drapańce , tak jak lubię , będzie najbezpieczniej . Pewnie będą super. Ale czuję się trochę rozczarowana:( Liczyłam, ż będzie tak: http://dezignbuzz.files.wordpress.com/2008/07/blue-door.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaco 07.04.2014 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Albo tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaco 07.04.2014 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Wiosna idzie:http://assets.curbly.com/photos/0000/0014/1310/green_door.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaco 07.04.2014 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Ale i tak masz fajnie. U mnie nawet białe nie przeszły:( No bo jak to drewno zamalować? (to mój Małżowinek;) Tyle, w temacie bycia zazdrosnym;)A ręce czujesz jeszcze po tym czyszczeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.04.2014 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 OCH, ależ piękne drzwi dlaczego u mnie takie kolorowe nie pasują Mam taką zwykłą elewację, że wyglądałyby jak dolepione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaco 09.04.2014 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Pesteczko, u Ciebie kwestia elewacji, u mnie upodobań Mężusia;) Sama nie wiem, co gorsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.04.2014 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Ja też mam męski problem. Moje osobiste szczęście chociaż od lat bardzo mi pomaga w mojej pracy zawodowej, to jest częściowym daltonistą i brakuje mu wyobraźni przestrzennej. Ma świadomość tego, ale to nie przeszkadza mu wykłócać się ze mną jak przekupka z bazaru, argumentując tylko jednym zdaniem – „tak będzie lepiej” albo „tak będzie prościej” Nie znoszę gdy ktoś swoje argumenty uważa za lepsze, choć nie może ich uzasadnić. Na ogół więc ustępuję... czasowo. Potem drążę i robię podchody. Męczące, ale jakieś efekty udaje mi się uzyskać. Tym bardziej mnie dopinguje, że przeważnie gdy ustąpię i mój wspanialec przeprowadzi swój „autorski” pomysł, to efekt zyskuje jego własny komentarz „wyszło, jak wyszło”. A ja tak n i e n a w i d z ę mówić „a nie mówiłam”. Na szczęście ostatnio wszystko wskazuje na to, że to ja będę głównodowodzącą. Napawa mnie to optymizmem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 14.04.2014 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Troszkę mnie nie było ale już jestem choc na chwilkę , musicie mi wybaczyc. Tak więc w moim życiu trochę zaszło zmian tzn w międzyczasie zmieniłam pracę :rolleyes: -no samo jakoś tak wyszło - z tego tytułu mam bardzo mało czasu , nawet nie mam kiedy zrobic zdjęc . Ganeczek stał jak stoi nadal bez okien:jawdrop: bo firma zapomniała od nas wziąc telefonu i tak sobie krążyli panowie po wsi i nas nie znaleźli . W sumie to nic się nie stało , nawet było nam na rękę , mąż mógł spokojnie podłubac , a wylany wieniec mógł związac porządnie ... tu nadmienię ,że nie przewidziałam tego wieńca , bo skąd mogłam wiedziec że będzie potrzebny skoro nie było go wcześniej . Postaram się zaraz zrobic jakieś zdjęcie , tylko nie ręczę za jakośc bo u nas pada co nie bardzo mi odpowiada bo miałam odpalic kosiarkę , a może za wcześnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.04.2014 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Kosić można.... ale jak jest sucho, u mnie już pierwszy raz po części ogrodu przeleciałam i widać, że mogę kolejny pokos robić Zakładam, że gratulować nowej pracy mogę i na foty czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaco 14.04.2014 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Gratuluję nowej pracy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts