aisa222 14.04.2014 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Ja też gratuluję.... mam nadzieję, że zmieniłaś na lepszą Ja już kosiłam dwa razy a trawa nadal rośnie jak szalona.... ale wolę kosić niż odśnieżać Robota sama się mnoży.... szczególnie ta nie planowana.... wiem coś o tym ehhhh ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.04.2014 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Nie dziękuję by nie zapeszac , ale ściskam za to mocno . Musicie wybaczyc za te obiecane zdjęcia , ale uczę się do testu , jak mi się uda na szybko to coś wkleję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaco 15.04.2014 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 No to trzymam kciuki za zdany test:) Czy od niego zaley Twoje nowe miejsce pracy? A na zdjęcia czekam, jak zwykle z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.04.2014 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 No to trzymam kciuki za zdany test:) Czy od niego zaley Twoje nowe miejsce pracy? A na zdjęcia czekam, jak zwykle z niecierpliwością Po prostu muszę je zaliczyc , w tej chwili szkolę się w innej placówce niż mam byc docelowo , proces jest długi i ma trwac trzy miesiące . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.04.2014 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Oj dużo, ale kciuki trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.04.2014 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Oj dużo, ale kciuki trzymam Nie jest źle , miałam byc na szkoleniu pół roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.04.2014 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Na szybko coś pokazuję jeszcze dojdą jakieś pręty nad okna Już nie mogę się doczekac jak to będzie wyglądac finalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.04.2014 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) Parę ozdobnych pierdołek w domku na czas świąteczny:yes: , u nas dośc minimalistycznie Edytowane 15 Kwietnia 2014 przez kubel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 15.04.2014 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Gratuluję nowej pracy Jak patrzę na ten Wasz ganek, to w głowie się mi nie mieści jak dużo pracy już włożyliście, a ile jeszcze przed Wami. Ale z drugiej strony pięknie jest mieć coś takiego, co wciąż się rozwija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.04.2014 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 A w ogrodzie troszkę poprzedadzałam i dosadziłam nowe rododendrony i bukszpany chyba przemarzła moja azalia wielokwiatowa , może odbije ? a tu szafirki , mają piękny kolor a tak pięknie wita mnie śliwka ( taka zółta malutka ) Pierwsze koszenie tzn mniejsza połowa za mną , warunki atmosferyczne czytaj silny wiatr nie pozwalały na dłuższe przebywanie na dworzu , o mało głowy nie oberwało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.04.2014 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Wiesz Dorka , a ja już czasem chciałabym miec już wszystko skończone , marzy mi się odpoczynek ... tylko co potem ? Masz rację nas po prostu cieszą małe rzeczy , dzięki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 15.04.2014 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Gdy ocieplano mi sufit, to nagle poczułam, że niedługo koniec (budowania) i poczułam taki lekki żal za czymś utraconym. Jak za dzieckiem, które dorosło i lada moment odejdzie w szeroki świat. A następnie puknęłam się mocno w czółko, tak na wszelki wypadek. A i tak się wszystko potoczyło, że nadal dom nieskończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.04.2014 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Nie martwcie się. Ja już parę lat mieszkam i ciągle mam coś do zrobienia. Przynajmniej w ogrodzie. To praca non stop, więc jak już nie będzie nic, to będzie ogród. A jak nie w ogrodzie, to zimą wymyśliłam przemianę kuchni. No, i mam kredens i fotel dziadka do odnowienia Kubełku Ty masz jeszcze obok domu coś pokaźnego, więc będziesz mieć co robić. A jak nie, to trzeba będzie jakiś płot, albo coś wyznaczającego granice ogrodu zrobić. Wymyślisz jakąś altanę obrośniętą winoroślą, albo złotokapem czy glicynią. A propos glicynii, chyba wreszcie doczekam się, że zakwitną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.04.2014 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Drugie zdjęcie na myśl mi jakąś hacjendę przywiodło Wiosna jest urocza W tak wielkim ogrodzie nasadziłabym jeszcze kilka jałowców typu - sabiński. Po kilku talach będziesz mieć piękne, zimozielone kępy zieleni .... i ile trawy mniej do koszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 16.04.2014 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 W środku pięknie.... na zewnątrz pięknie.... ganeczek będzie piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 16.04.2014 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Mam okna :wave: jestem mega szczęśliwa , jest pięknie . Jakie to cudne uczucie jak patrzę na ten ganek z kuchni i już nie widzę tych brzydkich starych okien ... mam wrażenie że dziś dostałam prezent od Mikołaja . A tak na marginesie mam okna ale nie mam dachu '' będzie dobrze , będzie pani zadowolona '' - powiada mój mąż i tego się trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 16.04.2014 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Idę robic zdjęcia tego cudu . Okna wstawiała nam ta sama ekipa , która wstawiała nam okna na parterze , więc z ciekawości majster poprosił o pokazanie środka gdyż nie mógł sobie wtedy wyobrazic jak można w takim domu zamieszkac ... zaniemówił . Czyli wniosek jest jeden jak się chce to można , trwa to dłużej ale da radę . Pędzę cyknąc zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 16.04.2014 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 moje okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 16.04.2014 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 I od środka Wygląda jeszcze mało zachęcająco , ostukany stary tynk , paskudne schody wejściowe , ta smoła , jeszcze troszkę poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 16.04.2014 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Drugie zdjęcie na myśl mi jakąś hacjendę przywiodło Wiosna jest urocza W tak wielkim ogrodzie nasadziłabym jeszcze kilka jałowców typu - sabiński. Po kilku talach będziesz mieć piękne, zimozielone kępy zieleni .... i ile trawy mniej do koszenia A ja mam takie już posadzone na skarpach , kilka sztuk , sadziłam w tamtym roku . Teraz czekam na ich rozrost. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts