carbonicum 18.11.2015 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Kubelku, cudowny, spokojny nastroj u Was! wiem, ze dobrze bym sie tam czula:) Kubelku, zdradz mi prosze jak zrobilas te drewniana ramke "wypchana" z szarym materialem co stoi u Ciebie w rogu kolo TV? Pragne tez taka wykonac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 19.11.2015 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Carbonicum ja swoją ramkę z tego co pamiętam wypchałam tym co miałam pod ręką , chyba był to stary ręcznik , ramka zaś to stara rama kuchenna , wszystko zbite od tyłu maluśkimi gwoździkami. . Gdzieś wcześniej to opisywałam i wklejałam zdjęcia , ale nie mogę sobie przypomnieć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 19.11.2015 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Ciąg dalszy pracy nad gankiem ... Jak kiedyś miałam jakieś wątpliwości , że był tam kiedyś sajgon to się grubo pomyliłam . To co się działo po zerwaniu całej , starej, popękanej posadzki przeszło wszelkie granice mojej wyobraźni:sick: Ale jak ktoś kiedyś pięknie powiedział , że po burzy wychodzi słońce to tak właśnie było z podłogą . Mała fotorelacja odprowadzenie deszczówki z dachu naszego ganku Późnym wieczorem nasz poligon został zasypany piaskiem i przygotowany pod wylewkę , z zaznaczeniem poziomów na patyczkach Kolejnego dnia przyjechała gruszka i wylała wylewkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 19.11.2015 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Teraz jak patrzę na te zdjęcia to samej trudno mi uwierzyć , że tyle było z tym pracy . Muszę przyznać ,że z boku wygląda to na takie NIC.. a jednak stwierdzam ,że strasznie męczące było to zadanie . Teraz można poprowadzić elektrykę , itd... Mam cichą nadzieję , że na święta ( dodam najbliższe) będę mogła tam posiedzieć na fotelu z herbatą w ręku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 19.11.2015 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 brrrrrr. Ale będzie najpiękniejszy ganek na forum co bedzie na podłodze? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 19.11.2015 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Emila a coż ja mogę tam położyć ??? no jakby to ująć : dopięłam swojego i będzie tam cegła :wave: Będzie pięknie , wizję mam a czy najpiękniejszy na forum to nie liczę na to , będzie mój i to najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 19.11.2015 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 jesuuu cegła :wiggle::wiggle: u mnie jest ceglana ścieżka do koszy na śmieci, ułożona w jodęłkę, uwielbiam ją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 19.11.2015 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 jesuuu cegła :wiggle::wiggle: u mnie jest ceglana ścieżka do koszy na śmieci, ułożona w jodęłkę, uwielbiam ją Też o takich ścieżkach marzęęęęęę jesuuu a ile to będzie kosztować A możesz u mnie ją pokazać ? PLISsss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 19.11.2015 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 no u mnie to jakieś grosze właśnie kosztowało.U Ciebie w ganku jeszcze mniej wyjdzie. bo przecież nie duża powierzchnia. cegłę masz swoją??? u mnie cegła zwykła z castoramy, profesjonalna ekipa nam to układała. zlitowałam się nad nimi i nie kazałam układać jodełki po skosie, bo i tak mieli dużo roboty z tym, no i dużo odpadu byłoby. Minę mieli niezłą kiedy zobaczyli co im naszykowałam do układania ale znali już moje pomysły i chyba nie zdziwiło ich to jutro może zrobię lepsze fotki, z trawniczkiem już ogarniętym. te zrobiłam zaraz kiedy skończyli układać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 19.11.2015 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Ślicznie , na ganek mam swoją cegłę . Jednak moje źródełko w tym temacie sięga już dna , na zewnątrz czyli na schody i na obrzeże placu na ognisko już kupowaliśmy używaną . Mnie osobiście podoba się cegła jako obrzeże na podjazdach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 19.11.2015 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 jak masz swoją cegłę to już będzie z górki pewnie sami dacie radę. Ja miałam męża do tego zagonić, ale w końcu wzięliśmy ekipę, żeby porządną podbudowę zrobili. samo ułożenie to pikuś, zresztą ułożyłam kilka metrów, żeby mężowi udowodnić ze tak sie da, i że odpadów nie będzie z tego żadnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.11.2015 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Ślicznie i ganeczek i cegiełka Emi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carbonicum 20.11.2015 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 bedzie fajnie Kubelku!!! apropos, czyli bedziecie miec ten ganek, a po nim jeszcze te dwa piekne przedpokoje?? dobrze rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 20.11.2015 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 bedzie fajnie Kubelku!!! apropos, czyli bedziecie miec ten ganek, a po nim jeszcze te dwa piekne przedpokoje?? dobrze rozumiem? tak bardzo dobrze, mój dom tylko na zdjęciach jest mało czytelny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 20.11.2015 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Dziś wpadłam w wir zakupów przedświątecznych i zwariowałam na widok bombek , stroików i tym podobnych. Ciekawe czy też tak macie ? W bardzo znanym ,przez prawie wszystkich, sklepie stałam i wzdychałam jak dziecko w zabawkowym . W tym roku chciałabym zmienić kolorystykę na biało-czarną i to nie tylko w stroikach ale również w roletach w kuchni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 20.11.2015 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 kubelko, pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 20.11.2015 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 ehhhh..... zawsze mi się u Was podobało.... pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 20.11.2015 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Nelli ciesze się , że jesteś u mnie i , że się podoba . Aisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 20.11.2015 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 (edytowane) A to nasza inspiracja do zabudowy naszego wyciągu w kuchni ależ tam ślicznie Chyba nie pisałam ,że jakiś czas temu skorzystaliśmy z dodatkowego ubezpieczenia i wymieniałam kuchnię indukcyjną . Teraz mam dużo szerszą i w końcu nie obijają się o siebie garnki . Edytowane 20 Listopada 2015 przez kubel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.11.2015 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Uwielbiam do Ciebie zaglądać Dreszcze mnie przenikają, wszystko co robisz jest takie cudne. A jak źle się dzieje to od początku wątek lecę i wychodzi słońce. Dzięki! Kocham Wasz DOM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts