kubel30 08.05.2016 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Ganek przygotowany do malowania teraz tylko potrzebujemy wolnego czasu by go wykończyć , ale jak tu robić jak tak pięknie na dworze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 08.05.2016 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 ŁAdnie będzie. Podsadź pod te krzaczki coś zadarniającego. U mnie świetnie walcza z chwastami barwinek, fiołki wonne i trzmieliny fortunea. Tak właśnie zamierzam , jeszcze kupię berberysy i coś iglastego , barwinek posadzony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.05.2016 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Nie mogę doczekac się aż skończycie ganek Ostatnio odkryłam, dzięki forumowej TAR, żurawki. Są wspaniałe i jaki potężny wybór kolorów liści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 09.05.2016 04:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Żurawek kilka mamy , posadzone w zaciszu ale i tak słabo rosną , ja najbardziej lubię tawuły , ich wszystkie odmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.05.2016 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Miło znowu u Ciebie pooddychać Jak zwykle ceglane prace i coraz piękniejszy ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LucynaPawel 09.05.2016 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Miło znowu u Ciebie pooddychać Jak zwykle ceglane prace i coraz piękniejszy ogród Kubelko Kochana, a możesz napisać jak te mebelki drewniane się sprawują na tarasie? Chciałabym takie zakupić a nie wiem czy warto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 14.05.2016 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2016 Przepięknie.... pałacowo i parkowo a przede wszystkim urokliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aduska 16.05.2016 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Kubelko... chciałam w tym miejscu przekazać Tobie moje wyrazy uznania. W weekend postanowiłam wziąć w obroty szlifierkę kątową, kupiliśmy nakładkę ze szczotką drucianą i nakładkę do papieru ściernego. Papier ścierny muszę powiedzieć, że daje efekt taki sobie, ale szczotka? rewelacja, mąż najpierw oszlifował jedną cegłę, no byłam zachwycona, ale tylko do momentu, jak sama się za to wzięłam, nie byłam w stanie utrzymać szlifierki dłużej jak pół minuty albo nawet i mniej próbowaliśmy też z wiertarką, ale słabo to szło. Naprawdę podziwiam, musisz być bardzo silną kobietą, że sobie radzisz z tą szlifierką, szacun. Ja niestety kombinuję dalej, zamówiłam póki co taką multiszlifierkę, coś jak szlifierka mimośrodowa, przyda się tak czy siak później do drewna, ma słabszą moc i mniej obrotów, może będę w stanie to utrzymać ale jakby co, to polecam nakładkę ze szczotki drucianej do szlifierki, jeśli nie próbowałaś, idzie o niebo szybciej niż papierem ściernym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 17.05.2016 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Kubelko Kochana, a możesz napisać jak te mebelki drewniane się sprawują na tarasie? Chciałabym takie zakupić a nie wiem czy warto... Ja jestem zadowolona , moje to eukaliptus ,ale jak to drewno lekko zszarzało od deszczu po mimo olejowania . Dodam tylko , że planuję zakup stołu i krzeseł również z tej serii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 17.05.2016 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 I tak szczerze to jak zaniedbuję czasem forum to zaczyna brakować mi Waszego wsparcia:yes: ... Aisa dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 17.05.2016 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Wkleiłam nowe zdjęcia przez telefon i niestety nie wyszło , co za pech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 17.05.2016 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Aduska dasz radę , jak ja dałam to TY też .... i raczej do silnych nie należę , raczej mam dużo energii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 17.05.2016 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Na jednej ze ścian zaszalałam z kolorem , wyszło super extra , jesteśmy mega zadowoleni Tak jest czarna i w połączeniu z bielą jest mega super , polecam niedowiarkom:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 17.05.2016 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Większość moich cegieł została wyszlifowana , może uda się ułożyć ją w następny weekend , z dużym naciskiem na może . W ogrodzie dosadziłam jeszcze parę iglaków i posiałam trochę warzyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.05.2016 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Zaszalałaś Pozytywnie. Tylko ten parapet jakoś nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 17.05.2016 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Matko parapet ? Jest drewniany i niestety musi być , nie zastanawiałam się nad nim . Może masz rację , patrzysz świeżym okiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.05.2016 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Albo biały jak okno, albo wetrzyj w niego czarną bejcę, żeby nie świecił tak, ale żeby też nie był tak czarny jak cegły. Idealnie by było gdyby mimo czerni pokazywał fakturę drewna. A może tam jeszcze coś będzie w takim kolorze jak to drewno ? Wtedy zostaw go jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.05.2016 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Ależ pomysł Doskonale wygląda. Podobnie jak pestka zabejcowałabym ten parapet na ciemny... albo ciemny szary? Przymierzysz różne kolory i zobaczysz co najlepiej pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 17.05.2016 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Będzie na pewno naturalny tak jak lubię najbardziej, bejcy nie lubię - dla mnie jest "be" w każdym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 18.05.2016 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Woooooow !!!! Extra !!!!!!!!! A parapet , skoro drewniany, to po prostu wybiel (mam fizia na tym punkcie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts