Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Stulatek Kubelków

kubel30

Recommended Posts

Przyjechały moje panele ....i co tu dużo mówić :cry: .

No dobrze powiem tak same panele są nawet ... ładne z jasną fugą, ale niestety odbiegają od mojej wizji i do niczego mi nie pasują na dole.

Gryzą się z moimi nowymi krzesłami i ścianą ceglaną, nie będą pasować do blatu w kuchni i do parapetów :o

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oj zupełnie mi się nie opłaca ich zwracać.

Sęk w tym , że one same w sobie mi się podobają tylko jakoś na dół mi nie pasują . A skoro na dół nie pasują to może dam je na górę , tylko będę musiała jeszcze domówić 10 m2 . Muszę sprawy jakoś połączyć by nie być stratną na dowozie, więc u tego samego sprzedawcy wezmę inne panele na dół.

Uff do doopu jest kupować w ciemno , choć pierwszy raz mnie to spotkało i teraz mam problem.

Fakt tak szybkiej dostawy nigdy nie miałam, panele są owszem szare ale z przebłyskami sinizny lub lekkiej śliwki i to mnie drażni. Popatrzcie sami może się czepiam , a wyglądają one tak ( rozłożone bez spinania na klikach)

DSC_0016.JPG

DSC_0014.JPG

DSC_0008.JPG

DSC_0006.JPG

DSC_0004.JPG

Czepiam się:confused:

Edytowane przez kubel30

Jeśli chodzi o kolorystykę paneli, to nie wiem - ekran monitora potrafi wprowadzić w błąd - ale, czy one aż tak strasznie wyglądają? no, nie wiem... "kawałek" podłogi, to tylko kawałek - inaczej te panele będą się prezentować, kiedy będą rozłożone po całości (a przynajmniej, na większej płaszczyźnie).

Kurcze, jesteś przydładem, dlaczego osobiście "boję się" robić tego typu zakupy przez Internet

Panele są piękne..... widziałam je na żywca, ale też mi coś nie za bardzo pasują na dół do Ciebie ( ten szary przy większej powierzchni wpada mi w róż.... :confused: ), widziałam panele bardziej wpadające w biel i oczywiście szary też jest :). W bieli jakoś mi bardziej odpowiada do tych Waszych cegiełeł, schodów i ogólnie całości . Ja dałabym te panele, które masz na góre..... :yes:

Mimo zmagać z panelami to... jest już tak C U D N I E u CIEBIE/WAS, że mogłabym od zaraz przeprowadzić się do Waszej "Wichury" :yes:

Edytowane przez Juszczakówka

Witaj,

mnie się osobiście panele nie gryzą, na zdjęciu z krzesełkiem i ścianą wyglądają bardzo ładnie. No ale to na zdjęciu...Poza tym wnętrze ma się podobać Tobie. Może ułóż sobie roboczy fragment podłogi, pooswajaj się z nim, a jak nic z tego nie wyjdzie to na górę z nimi.

A tak w ogóle to pięknie u Was, słów brakuje aby podziw opisać dla pracy włożonej w odnowienie:wave: .

Pozdrawiam:)

Edytowane przez janiseya

Kochani dzięki za odzew w sprawie paneli. Faktycznie panele mają lekko śliwkowo-różową poświatę, są lekko mleczne i świetnie będą pasowały na górę.

Postanowiliśmy na dół zamówić inne, ale żeby znów się nie pomylić zamówiłam próbkę dwóch innych paneli. Jedne to te białe drapane a drugie to naturalna pinia.

W związku z tym ,że znów będziemy zamawiać panele u tego samego sprzedawcy walczę o mały rabacik - tak na poprawę humoru :D

Jak mój mąż zobaczył moją minę po przyjeździe paneli to wiedział od razu co to oznacza.

Gdyby nie cegła i parapety , które mają być z tego samego drewna co schody to panele zostałby na dole , bo naprawdę są ładne. Tylko jaki ja przeżyłam szok jak zobaczyłam te przebarwienia ...:jawdrop: Nastawiłam się na szarości a tu taka niespodzianka.

Pewnie wszystko będzie wyglądać lepiej jak pomaluje się ściany , powiesi się firanki itd. ... już nie mogę się doczekać:) taka babska strona mojej osoby.

Kardamina uwierz mi to był przypadek i nie do końca taki straszny, bo na upartego mogłabym je zostawić na dole. Wszystkie większe rzeczy zamawiamy przez neta i jak do tej pory to jesteśmy finansowo na plusie , bo co tu ukrywać w necie jest taniej.

Oj Dankan ja to tam już mieszkam z mężem, ale dzieci z dziadkami sprowadzamy w wakacje. Taką mamy nadzieję, ale już wiemy ,że lipiec odpada - nie wyrobimy się:bash:

Można sobie planować a i tak nici z tych planów. I za dużo się tam dzieje , wszędzie jest brudno , nie ma jeszcze ciepłej wody , nie ma jeszcze sufitów... och dużo pracy przed nami. Planujemy na jutro wylać podłogę w łazience nr2 , takie mamy zacne plany.

A cholerna trawa wciąż rośnie :mad:. Już mam jej dosyć ,mąż się ze mnie śmieje ,że jestem maruda a ja ,że można kosić to nasze pole przez okrągły miesiąc.