gopax 16.08.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 :jawdrop:Przez 2 dni nie zaglądałam a tu takie nowości:)... Cieszę się razem z wami z "przeprowadzki" na wichurkę... Wiem, że jak sie mieszka i wykańcza to wiele rzeczy denerwuje, i czasami wydaje sie, że nie widac efektów... jesteście razem i to jest najważniejse a to ze nie ma szfy to "pikuś".... ... my też zamieszkaliśmy na kartonach i bez szafy, po miesiącu zrobiłam dopiero zarys szafy w sypialni i pojawiły sie pierwsze drążki na wieszaki... na wszystko przyjdze czas;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 16.08.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 dzięki Kubelko za pamięć ale muszę przyznać, że ten odcień zieleni paskudnie wygląda przy cegłach jest pięknie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 16.08.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Jest pięknie to mało powiedziane jest nooo.... brak mi słów.....jest domowo, przytulnie i widać włożone serce w pracę w WASZYM DOMKU Kuchnia zapowiada się całkiem, całkiem interesująco, okap na honorowym miejcu, lodówka chłodzi wino ..... Panele superaste iiiii czekam na dalsze odsłony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 16.08.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Pięknie wygląda ten pokój z jasnymi panelami i ta koza...super pasuje. Co do podkładu kładzonego pod kątem, to na górze też się trochę namęczyłam, bo z kątami prostymi też u nas nie najlepiej ale później znalazłam sposób i wtedy poszło szybko. Teraz czeka mnie praca na dole, ale wiem że wiele osób daje sobie z tym spokój i podłodze nic się nie dzieje Kafle także prezentują się zawodowo (szybko ci idzie ) Naprawdę pędzicie jak szaleni z robotami, aż przyjemnie popatrzyć. Oby tak dalej. Właściwie to już widzę jak za poddasze sie bierzecie, a tam macie pole do popisu A zwierzyniec...cóż idealnie do domu pasuje ma się ochotę tylko do nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 16.08.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Parę dni urlopu człowiek sobie wziął, a tu takie zmiany. Pędzićie jak ekspres. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 18.08.2011 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Jestem znów na parę minutek co bardzo mnie wkurza - a najgorsze jest to , że nie mamy czasu wybrać jakiegoś neta. Tak więc dla tych wszystkich którzy nas oglądają , czytają , kibicują , trzymają kciuki , piszą miłe słowa , doradzają .... i tak długo jeszcze mogłabym pisać powiem na szybko ,że kuchnia jest już skręcona (brak cokołów) , ostatnia podłoga w salonie się kładzie, kafle podocinane w czym pomógł nam mój tato i chwała mu za to:) , próg pod drzwi wejściowe znalazł się na swoim miejscu ....i w sumie to wszystko. Dziś zabraliśmy stół z piwnicy naszego starego mieszkanka więc będzie na czym jeść w kuchni. Jednym słowem jest bosko:rolleyes: wkrótce fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 18.08.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Kuchnia, podłogi, stół...pełen luksus Czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 18.08.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Oczywiście cały czas zaglądam i z podziwu wyjść nie mogę, dolączam sie do gratulacji. Czekam na kolejne zdjęcia nie ukrywam, że są natchnieniem do moich robót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnieA 19.08.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Kubel Przepięknie!!! Również gratuluję!!! tempo macie ekspresowe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julinka1 19.08.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 SUPERRR,ale tak zostawić nas tutaj bez zdjęć kuchni ,nieładnie.No to jak odwiedze was wieczorem to będą taaaak?(teraz patrze ci prosto w oczy i wymuszam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 19.08.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Ciekawość moja rozgrzana do granic możliwości , ale to i dobrze..... trzeba trenować tę cechę ludziej osobowości ( tylko proszę nie za długo ) bo moje skołatane serce może tego nie przetrzymać ....pozdrawiam i trzymam kciuki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 19.08.2011 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Nie bede nic pisac, bo co sie mam powtarzac za wszystkimi Powzdycham w ciszy jak to pieknie wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 20.08.2011 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Cieszę się... bardzo się cieszę, że jest Wam tam dobrze i , że już mieszkacie razem. A, że jeszcze "na walizkach"? Cóż... przyjdzie czas, to i walizki rozpakujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 20.08.2011 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Dobrze już dobrze , poproszę o trochę cierpliwości bo strasznie zalatani jesteśmy i kuchnia nie ma jeszcze cokołów, a chciałabym pokazać w całości. Tak by mieć czym się pochwalić ustawiliśmy stół co okazało się małym wyzwaniem , gdyż tak dobrze schowałam w czasie przeprowadzki części do skręcenia nóg ,że biedny leżał na podłodze w częściach dobę. Chwalę się , mam się podoba i na żywo wygląda fajniej, nawet te nogi pasują do reszty, a proszę pamiętać mieszamy nowe ze starym, tzn nowe udające stare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 20.08.2011 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 A oto nasz pająk, zapalony w dzień potrafi rozświetlić pokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 20.08.2011 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Na szybko odnowiłam orginalny próg, bo różnica poziomów jest znaczna między kuchnią a salonem. Na szczęście wszystko pasuje do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 20.08.2011 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 A to nasze drzwi wejściowe z nowym - starym progiem , by wlazł cały bez docięć mąż podciął futrynę i ostro potraktował go młotem i suszy się oregano oraz miętka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 20.08.2011 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 No tak to ja wklejam fotki a tu taka cisza chyba się nie podoba w takim razie jadę rozkładać następną podłogę i skręcać meble u dzieciaczków . I upiekę pierwsze ciasto ,żeby było słodko a jutro jak uporamy się z podłogą to wstawiam kanapę i już nikt mnie z niej nie ruszy , pełne lenistwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 20.08.2011 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 I chciałam dodać tylko ,że w kuchni stanie za jakiś czas wyspa drewniana , deski już wyszlifowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 20.08.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Wszystkich zamurowało z wrażenia Krzesła z tą ceglaną scianą wygladają cudownie, lampa super się prezentuje, progi drewniane bardzo klimatyczne a te cegły z napisami po prostu miodzio. Nic tylko podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts