EZS 20.08.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 czytam cały czas...Pięknie masz, podziwiam serdecznie, no i wreszcie widać, że to już dom a nie plac budowy. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.08.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 To czarne na podłodze.... to ja rozpłaszczona z wrażenia Wiedziałam, że pięknie i w moich klimatach, ale że aż tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapsl 20.08.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 cudo Kubel'ku, naprawde przepieknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czejena 20.08.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Jest wspaniale,cudownie i pięknie.Jestem pod ogromnym wrażeniem....Jesteście niesamowici!!!:lol2::-D8-) Ogromnie Wam kibicuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnieA 21.08.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 KUbel więcej niż świetne!!!! wykrzykników mi brakuje!!! ogrom pracy włożyliście a jak wykańczasz te schodki? i progi? ogólnie co robicie z drewnem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 21.08.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 wow :jawdrop::jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.08.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Kubel jest cudnie. Jaka przestrzeń i pięknie dobrane kolorki. Nie spodziewałam się, że te krzesła będą się tak pięknie prezentować. Nie moge sie za bardzo połapać w usytuowaniu poszczególnych pomieszczeń, ale myślę, że z czasem sie zorientuję. Macie piękny dom. Gratulacje. Czekam na kuchnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 21.08.2011 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 :jawdrop::jawdrop:To moja reakcja na to zobaczyłam:) jest coraz bardziej ciepło i domowo....jest tak slicznie, że trudno uwierzyć, iż to ten sam dom co na początkowych zdjęciach... czekam z niecierpliwością na następne fotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 21.08.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 PRZECUDNIE!!! Klimatycznie, ciepło, przytulnie. I co? Warto było skrobać, drapać, malować? Waaaaaaaarto :D:D Gratuluję serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carownica 21.08.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Troszkę się zapracowałam i chwilę mnie nie było, a u Was normalnie rewolucja Jest przepięknie, klimatycznie i fantastycznie. Normalnie dech w piersi zapiera będę trochę zazdrościć że Wy już prawie u kresu a ja dopiero będę zaczynać. Gratuluję, cieszę się ogromnie i czekam na dalsze relacje z cudownego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 22.08.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Z cudnościu mowę mi odjęło Jadalnia z krzesłami na tle cegieł B A J E C Z N A, podłoga wkomponowana rewelacyjnie...progi staro-nowe nigdy nie zamieniłabym na nówki Koteczek przesłodki.... Zioła hmmmmm zapachniało, zaszumiało, zaszeleściło i tak domowo się zrobiło....... Jeszcze, jeszcze, jeszcze, jeszcze więcej fotosików z tak cudnych wnętrz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 22.08.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Zapomniałam napisać o małym szczególe, ale jakże WIELKIM szczególiku ..... mianowicie o OKNACH jego łukach i cegranym progu...kubełko tego bajeru to szczerze zazdroszczę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 22.08.2011 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Jestem i oniemiałam z wrażenia po takich przemiłych wpisach ... ach już sama nie wiem co mam napisać bo dalej siedzę z uśmiechniętą japką Bardzo ale to bardzo dziękujemy za takie miłe pochwały:hug: . Mam nadzieję, że dalej będziecie nas wspierać bo pracy jeszcze dużo przed nami. Oczywiście nadal nie mam cokołów , ale można z tym żyć , leżą i czekają na trochę więcej wolnego czasu . Pierwsze pranie i ciasto zaliczone , posadzona doopka na fotelu też. Wklejam nasz salon częściowo udomowiony , brak karniszy i firanek , poduszek , kwiatuszków .... ale i tak jestem zadowolona, a skoro ja jestem to mój mężuś też. i są prowizoryczne parapety - z pianki bo już nie mogłam patrzeć na obskurny beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 22.08.2011 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Mój pomocnik czyli tato we własnej osobie docinał kafelki , które już dokleiłam. Myślę, że już za parę dni położymy fugę i nabierze przedpokój jeszcze lepszego smaczku. W chwili obecnej znów się przeprowadzamy i znów targamy komody, materace i kartony z wynajmowanego mieszkanka. W domku na Wichurce mam obecnie jedną wielką rozpierduchę czyli znosimy pomału rzeczy z pięterka. I przerobiłam męża na szafę własnej produkcji z naszych starych drzwi wejściowych. Jak tylko odetchnę po rozpakowywaniu i ponownym pakowaniu rzeczy , których nie zmieszczę ( brak szafy i co gorsze garderoby też) na dole w komodach to idę tym razem do stodoły skrobać te stare drzwi. A tu parę fotek z wcześniejszych robót - tu mój pomocnik co woła do mnie kierowniku pokój dzieciaczków , czyli kiedyś nasza sypialnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 22.08.2011 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 A teraz pędzę do innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 22.08.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 pięknie....dalej czekam na kuchnię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 22.08.2011 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 KUbel więcej niż świetne!!!! wykrzykników mi brakuje!!! ogrom pracy włożyliście a jak wykańczasz te schodki? i progi? ogólnie co robicie z drewnem? Annie o jakie schodki chodzi? A drewienko jest cały czas w eksploatacji czyli przejdzie i przechodzi recykling. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 22.08.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 elegancko i latarenka na parapecie obowiązkowo stoi cuda cuda A kominek w sypialni będziecie obudowywać? Czy jakieś wnęki w nim zostawicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marakuja 22.08.2011 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Ach, piękny salon! I ta ściana ceglana! Fantastyczna! A tak od siebie - kocio będzie więcej pił, jeżeli będzie miał miseczki od wody w innym miejscu niż te z jedzeniem - to bardzo ważne dla pracy nerek i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.08.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 cos mnie zastanawia... Jak powiesisz karnisze, to zakryjesz okna a te luki są taaaką ozdobą. Chyba bym nie zasłoniła ich jakąś szmatą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts