Juszczakówka 06.09.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 [ ... ] A tak dozujemy sobie przyjemności i cieszymy się z naszych domów przez cały czas:) Bynajmniej ja tak mam. kubelko MĄDRE słowa wypisujesz !!!!!! masz zdecydowanie rację !!!!! ciszmy się powolutku tym co mamy i jaką mamy dużą satysfakcję, że umiemy coś sami stworzyć ( fajnie byłoby mieć kupę kasy i niech inni robią za ciebie, ale chyba nie oto chodzi .... czy nie lepiej swój trud, swoje serce włożyć w wykonywaną pracę moim zdaniem lepiej !!!!! ).... Na schody i opaskę nie mogę się napatrzyć i jakoś sam buzia się uśmiecha na ich widok, a jeszcze widzieć dumę w oczach męża i teścia.....niezapomniane chwile.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.09.2011 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Masz rację co do mężów , ja też uwielbiam patrzeć na takiego zadowolonego chłopa:yes: , aż dziw mnie bierze, że tak sobie chodzi to tu to tam i nie muszę Go namawiać do jakichkolwiek prac.... no no widzę , że inni też mają takie słodkie widoki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.09.2011 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Psosin miło mi bardzo ,że dobrze się tu czujesz:)wieczorkiem cyknę zdjątko tej wymyślonej doniczki , by pokazać tą fakturę po pędzlu do farbowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.09.2011 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Moje dynie:lol2: uff na szczęście wszystkie nie urosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.09.2011 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Pokój dziecięcy wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 06.09.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 :jawdrop: moja droga z dyniami to przesadziłaś też taką chcę na moje schody kamienne pokoik wieczorową porą bardzo tajemniczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 06.09.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 dynia na bank bedzie za rok w moim ogódku!!)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.09.2011 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Tylko posadź ją gdzieś z boku , bo ja zrobiłam błąd i posadziłam tzn. mały posadził między inne warzywa i jak ta dynia zaczęła sobie rosnąć to tak rosła ,że nawet w pomidorkach była. Masakra z nią , albo inaczej z nią to wszystko w porządku tylko ze mnie taka ogrodniczka jak z koziej du... trąba:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 06.09.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 oceniając po plonach tego bym nie powiedziała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.09.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Toż trzy karoce widzę a gdzie myszy... i kopciuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 06.09.2011 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 A teściowa mi właśnie przywiozła konfiturę z dyni... przepyszna!!!!!!!!!!!!!!! Jedną zostaw na Halloween, a resztę na przetwory, i pestki do dzióbania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 06.09.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Tydzień mnie nie było a tu takie czary Pięknie!! Kuchnia cudna (taka mi się marzy ), pokój dzieci, przedpokój, ale najbardziej zapadła mi w głowie łazienka z tym przepięknym drewnianym stołem ręcznie robionym. Po prostu genialny jest!! A dodatki....kobieto ty to masz gust :yes: Bardzo podoba mi się gałąź w łazience i wózek w przedpokoju. Czekam na skończony kominek, coś czuję że będzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.09.2011 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Toż trzy karoce widzę a gdzie myszy... i kopciuszek Hahaha no jak to gdzie ?- kopciuszek to ja cała reszta to myszy:rotfl: mnie nie widać bo robię zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.09.2011 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 oceniając po plonach tego bym nie powiedziała... Trąba trąba .... a one same tak z siebie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.09.2011 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Zosik chciałabym bardzo zrobić dynię w occie , nie wiem skąd ten pomysł ale tak jakoś chodzi za mną. Dzięki Alladyn za miłe słowa , a na kominek to będziesz musiała jeszcze długo poczekać ,teraz mogę zajmować się bardziej przyziemnym sprawami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.09.2011 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Obiecana doniczka z bliska Proste i fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.09.2011 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Lawenda trafiła w różne miejsca do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.09.2011 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Coś dla dziewczynki - wianki ze starych bluzek i zbędnych materiałów ,cieszą oko małych księżniczek ...choć ostatnio moja wyrasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.09.2011 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Wytarmosiłam ze stodoły przygotowane dechy na tą moją niby wyspę kuchenną. Tak to sobie wymyśliłam ,że jak mąż przyjechał to miał już tylko jedno zadanie-docinać . Wcześniej wszystko pomierzyłam , odrysowałam i dopasowałam na szerokość . Trochę się boję co nam wyjdzie . Teraz muszę wyszlifować pióra i trochę je skrócić , by nie było za dużych szpar po złączeniu , bo wiadomo to kuchnia i tu się kruszy , coś wyleje i takie tam inne kuchenne historie... trochę roboty mnie czeka. Na razie pokazuję tylko przygotowany materiał. A i widziałam wielkie kratery na księżycu , mega wielkie przez ten nasz teleskop ... trwało to dość krótko bo zaraz schował się za drzewami buuuu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 06.09.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Zosik chciałabym bardzo zrobić dynię w occie , nie wiem skąd ten pomysł ale tak jakoś chodzi za mną. Chrzestna takie robi - korbasy , nie wiem czy dobre, nie jadłam, ale pewnie tak - jej rodzinka i mój tata (jej brat) zażerają się tym - pewnie przepis babci No naprawdę fajna ta doniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts