ane3ka1 08.09.2011 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Za innymi przykulałam się również ja. Co prawda nie czytałam wszystkiego, ale przeglądałam zdjęcia i się zakochałam w pięknych ceglanych ścianach. Fajna inwestycja, z potencjałem i z duszą Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 08.09.2011 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Classic niestety ja nie mam takiego cudu techniki i muszę tylko popatrzeć na bardziej dostępne środki. A jak sprawował się ten środek z Lidla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 08.09.2011 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Czejeno moja wyspa ma dł. 180 cm i wys.90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 08.09.2011 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Witaj u mnie Ane3ka1 . Świetnie rozumiem ,że nie chciało Ci wszystkiego czytać , bo jest tego sporo jednak zapraszam na raty do czytania , a zdjęć też jest sporo:)Miło mi bardzo ,że się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 08.09.2011 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Ane3ka to ja się rozpisuję co do ilości stron do przeczytania a wchodzę do Ciebie i co widzę 92... o Boże zaprę się i przeczytam, już zaczęłam i już mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 08.09.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Wyspa sporych wymiarów i dobrze więcej miejsca do wyczarowywania wspaniałych potraw pasta do czyszczenia szyb kominkowych : RÓŻOWA PASTA UNIWERSALNA i co najważniejsze tania przesyłam linka http://www.betterware.pl/produkt/37840 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julinka1 08.09.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Ja polecam super plyn do czyszczenia szyb firmy ROYAL ,psikasz i brud sam splywa.Ja tego doswiadczyłam;) Prosze uwazajcie z tym kominkiem (rozszczelnienia ,czad) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 09.09.2011 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 (edytowane) Dzięki dziewczyny . Bardzo się martwię tym kominkiem , szukamy przyczyn i jak na razie doszliśmy do ... piwnicy. Tak tak do piwnicy bo jak mąż otwiera tam drzwi na zewnątrz , a szczególnie jak jest wiatr ( celem większego osuszenia po zalaniu) a w tym kominie są dziury ( po drzwiczkach) to powstaje taki cug , że idzie jak torpeda i może ten dym nie nadąża wchodzić do komina tylko się cofa. Jak mąż zamknął drzwi na dole problemu już nie ma. Dodam ,że komin czyszczony był przez kominiarza , później mąż sam coś tam grzebał , a może jest tam jakaś pajęczyna ? bo słyszałam również takie historie. Oj sama już nie wiem , ale chwytam się już wszystkiego. Mamy nowe drzwiczki , dziś będą wstawione i będziemy obserwować. I jeszcze ta rura pewnie jakaś trefna jest , a miała być taka super:mad: I teraz sobie wyobraźcie co może dziać się w kominkach już zabudowanych . Z tego co wiem każdy sprawdza szczelność rur przed zabudową i tak jak u nas mogło być w porządku przez dłuższy czas, a później taki zonk , o którym nie wiemy bo wszystko jest zabudowane. Normalnie jakaś masakra . Z tych lepszych wiadomości zamontowaliśmy pierwsze drzwi:) Edytowane 9 Września 2011 przez kubel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.09.2011 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 To jakoś nie doczytałam o tych kłopotach z kominkiem - tu żartów nie ma. Chyba to jakiś fachowiec musi sprawdzić, i to dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 09.09.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 a gdzie zdjęcie zamontowanych drzwi? tup tup tupieeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 09.09.2011 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Zosik zdjęcia wstawię jutro ...oki:yes: . Dziś jestem padnięta , ale najważniejsze ,że kominek nie dymi i nie cofa się dym. Mieliśmy rację te stare otwory za dużo dawały cugu , teraz są zamurowane i pozostawione tylko wyczystki z drzwiczkami:) Jednak mając na uwadze bezpieczeństwo wstrzymamy się z zabudową, trudno trochę poszpeci ale da możliwość obserwacji. Wstawię coś co mnie przypadło do gustu tylko pogoda nie ta ostatnio. Może komuś się przyda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 09.09.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 no dooooobra, poczekam Fajna fotka... raj zaległabym tam z ogromną przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shitol 09.09.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Zosik zdjęcia wstawię jutro ...oki:yes: . Dziś jestem padnięta , ale najważniejsze ,że kominek nie dymi i nie cofa się dym. Mieliśmy rację te stare otwory za dużo dawały cugu , teraz są zamurowane i pozostawione tylko wyczystki z drzwiczkami:) Jednak mając na uwadze bezpieczeństwo wstrzymamy się z zabudową, trudno trochę poszpeci ale da możliwość obserwacji. Wstawię coś co mnie przypadło do gustu tylko pogoda nie ta ostatnio. Może komuś się przyda:) jak zacznę i skończę swój remont to taki ogród będzie kolejnym krokiem poza tym podziwiam waszą pracę i jestem pełen podziwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gumis107 09.09.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 (edytowane) pomysl bardzo dobry szczegolnie jak masz stara szafe lub pomocnik ktory ma boki i tyl bardzo zjechane i ciezkie do odnowienia .Idealnie takie "meble" sprawdzaja sie w pomieszczeniach ze skosami ,bo robi sie stelaz z plyt k-g lub plyty wiorowej ,a na front ida drzwiczki z szafy lub pomocnika ,czesto to jest duzo prostsze niz odnowienie calosciowe mebla ,a poza tym przy skosach zyskujesz sporo miejsca ,bo klasycznego mebla nie daloby sie tam wstawic ze wzgeldu na to ze nie byloby go jak dosunac do sciany.Pzdr EDIT oj widze ,ze nie zaznaczylem "odpowiedz z cytatem" moj post dotyczyl "mebla " zrobionego ze starej szafy wkomponowanej w sciane domu Edytowane 9 Września 2011 przez gumis107 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gumis107 09.09.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 10.09.2011 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 letnie kino...gdyby tylko komary wytępić, to czemu nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.09.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 no wlasnie komary...zmora mojego ogrodu...ale pomysł super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 10.09.2011 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Super co nie:) taki klimat to nawet powali komary . Witam nową osóbkę - Shitol dzięki za podziw . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 10.09.2011 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Gumis ja nie mam skosów na dole , ale ścianki też planuję z k-g , tak będzie prościej i bardziej chodzi mi o efekt wejścia donikąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 10.09.2011 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Moje fiordy w wersji jeszcze mocno roboczej , bez opasek z przodu ... no piękne są i mam już dwa - do pokoju teścia - do łazienki -ku mojej rozpaczy zniknęły ekskluzywne drzwi firankowe Ustawienie drzwi w starym budynku nie należy do przyjemności ... i tak jak powiadają inni przy drugim domu zrobiłbyś inaczej... ja dopilnowałabym pionów przy otworach drzwiowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts