kubel30 14.09.2011 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Nic nie napiszę bo mnie zatkało.... Hahaha korkociągiem mogę pomóc:), dzięki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 14.09.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 kubelku ale co to bedzie dalej? bo jakos nie jarze? bok i półki? czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czejena 14.09.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 A może masz jakąś starą,niepotrzebną szafę-tyły szaf przeważnie są ze sklejki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julinka1 14.09.2011 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 A jakiej wielkosci planujesz deske? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.09.2011 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 ja odnosnie parapetu drewnianego- u mnie sa z nowego drewna, do ramy, glebokie na ponad 40cm i jest git! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 14.09.2011 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Cudownymi widokami cieszysz oczy. Wyspa wspaniała i wspaniałe duperelki na wyspie. W szczególności przypadły mi dzbanuszki na ocet i oliwę. Skąd takie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 14.09.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Super pomysł muszę podumać na ten temat , bo za cholerę nie wiem skąd mam wziąć sklejkę. Dzięki za podpowiedź:) A co najważniejsze nie jest ciężka, no a z tym ,żeby ją wieszać jest genialne:D Ja mam tez stolnice ze sklejki z tym, ze ja kupiłam kawałek nowej sklejki (w sklepie w którym kupuje płyty meblowe), tam docieli mi kawałek taki jaki chciałam a ja ją tylko wygłaskałam i dorobiłam brzegi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 14.09.2011 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 kubelku ale co to bedzie dalej? bo jakos nie jarze? bok i półki? czy jak? zaraz pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 14.09.2011 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 A może masz jakąś starą,niepotrzebną szafę-tyły szaf przeważnie są ze sklejki... W tym sęk ,że nie mam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 14.09.2011 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Julinko nie mam pojęcia jaką chcę tą deskę ... tyle się dzieje ,że nie mam czasu. Jedyne co teraz wiem , że musi być na pewno bo to nie dębina i jest miękkie, ba nawet dziś cholera musiałam od nowa szlifować i olejować bo został ślad od gorącego talerza. Babcia postawiła talerz i stało się , nie wiedziała ,że ja jeszcze będę go nacierać Anetko mam nadzieję, że też będę zadowolona i wszystko mi jedno jak wyjdzie byle już je mieć. A tak właściwie to wiesz co myślę o Twoich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 14.09.2011 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Cudownymi widokami cieszysz oczy. Wyspa wspaniała i wspaniałe duperelki na wyspie. W szczególności przypadły mi dzbanuszki na ocet i oliwę. Skąd takie? O kurcze żebym to ja pamiętała. Stały biedaczki jakieś pięć może sześć lat w szafce i czekały na tą moją wyspę Jeden nie ma oryginalnego koreczka bo nasz szczurek ( św. pamięci) zjadł go. Pamiętam ,że były w komplecie z drewnianymi talerzami i miskami, albo nie ze szklaną miską i łyżkami. Eee chyba nie pomogę Dobrze ,że ich nie wywaliłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 14.09.2011 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Gopax - Gosiu to jest myśl, u nas też są takie hurty muszę tam zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 14.09.2011 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Roboczo - przymiarka , jutro szlif i impregnat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julinka1 14.09.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 SUPER,dopasowały sie do wysepki.Pytam sie o wielkosc bo mam pewien koncept;) tak na luzie.Kilka propozycji-kupic kawałek debowego blatu sztorcowego(trwaly,mozna dostac tez w ikea) -mozna tez pomyslec o szkle hartowanym(praktyczne a nadal widac drewno) ,-a sklejke lub inny kawałek drewna wyciac ciekawy kształt.To tylko propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 14.09.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 No to szkoda, że nie pamiętasz, bo bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JagaR 14.09.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Ja mam tez stolnice ze sklejki z tym, ze ja kupiłam kawałek nowej sklejki (w sklepie w którym kupuje płyty meblowe), tam docieli mi kawałek taki jaki chciałam a ja ją tylko wygłaskałam i dorobiłam brzegi Ja nie mam brzegów, tylko od spodu, prawie na dolnej krawędzi listwę o wys. 4 cm aby mi stolnica nie uciekała w czasie wałkowania:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 14.09.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Środek starych drzwi, jeżeli nie będziecie ich reanimować, nada się na stolnice. Drewno stare, dobrej jakości, wysezonowane. Proponuje spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.09.2011 04:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Widzisz Wimech Ty dobrze gadasz Takie drzwi to ja mam , poświecę jedne i znowu wyjdzie tanio - lubię to ,ale kto tak nie lubi? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.09.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Szkoda byłoby mi starego drewna na stolnicę. Kupiłam sobie w jakimś Auchanie wieeeeeeeeelką stolnicę z listewką jak JagaR pisze za jakieś 30zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.09.2011 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Gosiek masz rację ładnych drzwi szkoda i takich nie miałam zamiaru ruszać , bo one pójdą na górę. Dorwałam jakieś inne, wyglądały mi na samoróbki, kawałek opaliłam i co ....zonk okazały się zwykłą płytą pilśniową i znów dumam .... a do takiego marketu mam jakieś 60km więc do tak atrakcyjnej ceny musiałabym dodać paliwo. Ech nie opłaca mi się. Szkoda ,że u mnie nie ma takich ... zawsze można coś tam upolować i pracy miałabym mniej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts