kubel30 01.10.2011 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Za to jutro idę w Gorce na kijki , a co !!!! Ooooch Ty ... już Cię nie lubię , podpuszczasz Kubelkę kochającą gorce... :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 01.10.2011 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Kiedy ja tresowałam maszynę do szycia mój mąż zrobił dziurę w dachu... wyszliśmy z kominem ponad dachówkę , ale noc nas zastała i dalszą robotę zostawiliśmy na jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 01.10.2011 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 I zupełnie z nudów uwiłam wianek z jarzębinką https://lh4.googleusercontent.com/-v4297eXJNWk/TodTpgWmm8I/AAAAAAAADww/QBp_T5Wz2Yg/s640/DSC_0046.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 01.10.2011 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Morderca mysz !!! ... no takie błękitnookie niewiniątko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnieA 01.10.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 kubel o widzisz i już masz gotową! brawo!ja kupiłam takie wieszaki - metalowe, bo te plastikowe ponoć wypadają...górne zdjęcie http://www.google.com/imgres?q=haczyki+bezinwazyjne+do+rolet&um=1&hl=pl&sa=N&biw=1024&bih=583&tbm=isch&tbnid=9oZjBu3C5eCcoM:&imgrefurl=http://www.stopsun.pl/oferta/produkt/175/557/wiecej-informacji&docid=7Sn3OD6pTzFqiM&itg=1&w=200&h=134&ei=i4eHTsrgN7L54QSjtJXDDw&zoom=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 02.10.2011 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 kubel o widzisz i już masz gotową! brawo! ja kupiłam takie wieszaki - metalowe, bo te plastikowe ponoć wypadają... górne zdjęcie http://www.google.com/imgres?q=haczyki+bezinwazyjne+do+rolet&um=1&hl=pl&sa=N&biw=1024&bih=583&tbm=isch&tbnid=9oZjBu3C5eCcoM:&imgrefurl=http://www.stopsun.pl/oferta/produkt/175/557/wiecej-informacji&docid=7Sn3OD6pTzFqiM&itg=1&w=200&h=134&ei=i4eHTsrgN7L54QSjtJXDDw&zoom=1 Ja byłabym zainteresowana tymi drugimi bo okna mam pcv , ale że ja z tych niecierpliwych to muszę wymyślić coś na cito , czyli ratuj się czym się da. Najważniejsze , że można ją podciągać do góry i opuszczać na dół . Teraz uszyłabym trochę inaczej , od razu dałabym tuneliki na patyczki ... u mnie w środku wierzba ale taka wysezonowana i sucha... bo choć okno wąskie to bez nich roleta nieładnie się układała nawet z dolnym patyczkiem. Jestem mega zadowolona ... a to że szyłam ją pół dnia to inna sprawa:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carownica 02.10.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Z tymi roletami to tak jak z wiankami zdolności manualnych Ci nie brak Kubelku i następne na pewno wyjdą genialnie skułam 50 m2 tynków i ledwo się ruszam od dwóch dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.10.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Trafilam tutaj prosto z wątku....kuchnie IKEA .....wszystkiego nie przeczytałam jeszcze.....ale po obejżeniu zdjęć szczękam mi opadła Podziwiam ogrom prac włożony przez Was w remont tego domu!!! Dotychczas myslalam, że mój mąż wykonał "wielką" robote w naszym domu..........ale przy tym co zobaczyłam u Was to pikuś Wszystko mi sie BARDZO podoba......czuje sie jak u siebie bo uwielbiam drewno...... a dzięki yokaście i terac dzieki Tobie.....chyba nabiorę również przekonania do cegły !!! ....będę zagladac i kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.10.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Kubelek...super wyszlo, jak zwyklo u Ciebie, no masz talent i juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 02.10.2011 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Z tymi roletami to tak jak z wiankami zdolności manualnych Ci nie brak Kubelku i następne na pewno wyjdą genialnie skułam 50 m2 tynków i ledwo się ruszam od dwóch dni Ooo merci . Kochana to teraz już tylko dobry masaż musisz sobie zafundować , współczuję ... robiłam to samo . Tynków już zbijać nie będę bo na górze nie ma czego zbijać , ale podłogę trzeba rwać .... :o:o a ja już nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 02.10.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Ale jakie piękne drewno z takiej starej podłogi można uzyskać. A koty przynoszą Ci myszki z szacunku. Jesteś przewodnikiem stada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 02.10.2011 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Trafilam tutaj prosto z wątku....kuchnie IKEA .....wszystkiego nie przeczytałam jeszcze.....ale po obejżeniu zdjęć szczękam mi opadła Podziwiam ogrom prac włożony przez Was w remont tego domu!!! Dotychczas myslalam, że mój mąż wykonał "wielką" robote w naszym domu..........ale przy tym co zobaczyłam u Was to pikuś Wszystko mi sie BARDZO podoba......czuje sie jak u siebie bo uwielbiam drewno...... a dzięki yokaście i terac dzieki Tobie.....chyba nabiorę również przekonania do cegły !!! ....będę zagladac i kibicować Jeszcze raz dziękuję za siebie i męża Co do cegły to było moje najlepsze posunięcie , teraz nie żałuję , ale był taki moment ,że chciałam odpuścić. Kala ja w Twojej kuchni od czasu do czasu przesiaduję cichutko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 02.10.2011 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Kubelek...super wyszlo, jak zwyklo u Ciebie, no masz talent i juz czasem się złoszczę , czasem płaczę , czasem rzucam wszystko w diabły , czasem się cieszę jak dziecko ...ale staram się jak tylko mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 02.10.2011 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Ale jakie piękne drewno z takiej starej podłogi można uzyskać. A koty przynoszą Ci myszki z szacunku. Jesteś przewodnikiem stada. Tak te dechy bynajmniej częściowo będą odnawiane, po wybiciu gwoździ idą pod hebel i nazad na podłogę jako podkład . Ale wierzcie mi jak wyjdą piękne to zawału dostanę bo przecież na całą górę mam już panele:mad: Tylko z nimi może być mały problem , bo to ,że niektóre do niczego to wiem ale to ,że wyjdą spod hebla cienkie to inna sprawa. Są strasznie wyłódkowane i dużo będzie odpadu. Przewodnik stada -dobre ale jak nie przez te dechy to przez koty dostanę zawału ... ten mój stary kocur przynosi myszy dla tej małej a ta gania je do upadłego ... a ja ganiam za nimi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 02.10.2011 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Komin mam hurra ... zdjęć nie mogę zgrać , tynkowanie za tydzień jak pogoda pozwoli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 02.10.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 hahahhaha to masz zabawę z kotkami wdzięczne za opiekę i dach nad głową to przynoszą w podzięce myszki taki ich "wątpliwy" ciut urok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 03.10.2011 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Noooo a je te koty KOCHAM i już , wszystko im wybaczę .... psince też I właśnie powiesiłam roletkę i już wiem ,że kiedyś jak tylko kupię inny materiał to uszyję na nowo. Chodzi o to by materiał był sztywny a mój jakiś zwiędły jest . I zupełnie nie wiem jak to się stało ,ale uszyłam za długą ... jutro poprawka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.10.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Wieczornie się witam w kocim świecie Pożałowałam Wam tych wianków i sama coś uplotłam. Powiedz kubelku czy zaplatasz zawsze w jedną stronę? czy też jak Ci wyjdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 03.10.2011 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Gosiek ja w jedną , każdą następną dodaję z małym odstępem i podwijam . A pokazałaś u siebie bo idę do Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 03.10.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Aaa pokazała ...pikne som:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts