kubel30 03.10.2011 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Mój komin i jego stwórca;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Antonia 04.10.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 właśnie powiesiłam roletkę i już wiem ,że kiedyś jak tylko kupię inny materiał to uszyję na nowo. Chodzi o to by materiał był sztywny a mój jakiś zwiędły jest . Zawsze Kubelko możesz ładny, ale miękki materiał podszyć jakimś sztywniejszym materiałem a z pewnością będzie się lepiej roletka układała . Czekam na zdjęcia z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 04.10.2011 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Antonia zdjęcia będą niedługo , a teraz mogę pokazać moją dynię , którą ledwo wniosłam sama do domu , w tle widać fugi ... w końcu nie jest źle:confused: Roletką zajmę się wieczorkiem , teraz czas na dalsze prace z okiennicami i robić próbę malowania ich na biało , najwyżej będę ryczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 04.10.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 (edytowane) Kubelku podglągam ,podglądam i jestem pełna podziwu ,my też z M dużo robimy sami ocieplenie poddasza z płytowanie ,malowanie ,ocieplenie domu ,drenaż ,układanie paneli i wiem jakie to oszczędności ale też jaka ciężka praca więc podziwiam .Mam pytanko moja kuchnia to też Stat ,górne szafki czekają na zawieszenie ,planuje takie krzesła jak masz w jadalni z jyska (są teraz na promocji ) powiedz wygodne ? zadowolona jesteś bo strasznie mi się podobają uwielbiam wikilinę i drewno.Pozdrawiam serdecznie ps .zainspirowana twoim wiankiem zrobiłam 3 jeden zaniosłam w niedziele na grób do brata przyzdobiłam kasztanami i jarzębiną ,2 przyzdobiłam jabłuszkami z pigwowca i jarzębiną a 3 jeszcze czeka na pomysł. Edytowane 4 Października 2011 przez Renatamama3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 04.10.2011 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Kubelku podglągam ,podglądam i jestem pełna podziwu ,my też z M dużo robimy sami ocieplenie poddasza z płytowanie ,malowanie ,ocieplenie domu ,drenaż ,układanie paneli i wiem jakie to oszczędności ale też jaka ciężka praca więc podziwiam .Mam pytanko moja kuchnia to też Stat ,górne szafki czekają na zawieszenie ,planuje takie krzesła jak masz w jadalni z jyska (są teraz na promocji ) powiedz wygodne ? zadowolona jesteś bo strasznie mi się podobają uwielbiam wikilinę i drewno.Pozdrawiam serdecznie ps .zainspirowana twoim wiankiem zrobiłam 3 jeden zaniosłam w niedziele na grób do brata przyzdobiłam kasztanami i jarzębiną ,2 przyzdobiłam jabłuszkami z pigwowca i jarzębiną a 3 jeszcze czeka na pomysł. Witaj u nas Renatamama3 , super pomysł z tymi wiankami i gdyby nie to ,że grób moich dziadków został doszczętnie zniszczony po ostatnim pogrzebie ( z rodziny) to też bym tak zrobiła . Powiadasz ,że też działacie sami no to też podziwiam łatwo nie jest. Jeżeli chodzi o krzesła to są super ale na pewno nie są to krzesła na lata , bo za jakiś czas to albo je mąż będzie musiał podbijać od spodu celem wzmocnienia albo będzie trzeba kupić nowe. Są mało stabilne ( czytaj ruchawe) ale czego tu oczekiwać od wikliny czy bambusowych liści. Jestem zadowolona i nawet są wygodne:D Zapraszam częściej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 04.10.2011 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Wklejam inne ujęcie zafugowanych kafli oraz specjalnie dla Was chwilowo zawiesiłam do zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 04.10.2011 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 A teraz proszę o opinię co o takim bieleniu myślicie:yes: a tu by lepiej pokazać bielenie ... to są dechy na próbę Piszcie bo coś w tym kierunku chcę dalej podziałać ... ładnie poproszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 04.10.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 No to dałaś mi do myślenia z tymi krzesłami bo zastanawiałam się nad tymi wiklinowymi lub drewnianymi ze sklepu na I bo stół będzie z I ten duży drewniany .Szkoda z tym grobem dziadków,zdopinuj do naprawy .pozdrawiam ze słonecznego Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 04.10.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 jest pięknie!!!białe dechy fajne. Jak w końcu bielisz i jakie to drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.10.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Kubełku, przyszłam za Juszczakówką i chciałam się przywitać Z grubsza przeczytałam wątek i jestem pełna podziwu dla Waszej pracy i zaangażowania:yes: Macie piękny dom. Dom z duszą, a takich dzisiaj już mało. Jeśli pozwolisz, to będę dalej podczytywać i się zadomowię ps. Bielone dechy wyszły ładnie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Antonia 04.10.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Fugi rewelacja podobnie jak roleta bardzo dobrze się prezentuję. Na bieleniu desek się nie znam, ale mi się podobają. Jeżeli o taki efekt Ci chodziło to dla mnie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 04.10.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Taka fajna zeberka wyszła po bieleniu Widać słoje i fajnie, a że na co one? Bo chyba nie na parapety? "Drewniane" mają być, tak? Fuga elegancka Jeszcze listwy i będzie miooooodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 04.10.2011 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 (edytowane) jest pięknie!!! białe dechy fajne. Jak w końcu bielisz i jakie to drewno? Kiedyś już dyskutowaliśmy na temat drewna i według naszego eksperta to modrzew , ale kto to wie . Bielę białą farbą do drewna , którą najzwyczajniej rozcieńczyłam z wodą nadmiar wycieram:) . Farba Dekoral Edytowane 4 Października 2011 przez kubel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 04.10.2011 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Agawi74 czym chata bogata - , rozgość się wygodnie i na kawkę wpadaj, miło mi ,że Ci się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 04.10.2011 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Antonia dzięki i wiesz chyba o to mi chodziło już sama nie wiem , za dużo mam pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 04.10.2011 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Taka fajna zeberka wyszła po bieleniu Widać słoje i fajnie, a że na co one? Bo chyba nie na parapety? "Drewniane" mają być, tak? Fuga elegancka Jeszcze listwy i będzie miooooodzio Nooo fajna tylko jak to wyjdzie na dużej powierzchni ... oj może zaboleć Zosik przecież mówię o okiennicach na szafkę , zapomniałaś najwyraźniej . Właśnie zakończyłam ostatnie szlifowanie i gładzenie , posmarowałam impregnatem tak więc bielenie zostaje na jutro. Zapomniałam ,że po tym środku musi minąć trochę czasu by robić cokolwiek dalej ... buuu szkoda. Znów coś uknułam bo jak tak wszystko przygotuję to mąż nie będzie miał wyjścia i zrobi stelaż do tej szafki . Pewnie się ucieszy:yes: Na te listwy to ja pewnie długo będę jeszcze czekać, ale poczekam wyjścia awaryjnego brak:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 04.10.2011 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 :oops: nie pokazywałam??? W łazience mam listwy , dla odmiany i tak by wszystko ze sobą zgrać są drewniane a jak mi się znudzą to przemaluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 04.10.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Witam! Od progu trzaskam szczęką i chylę czoła... Weszłam na 1 stronę dziennika a później na ostatnią - jestem pełna podziwu - przeczytałam wsjo - zobaczyłam wyspę Muszę pokazać ją mojemu męzowi - pewnie się skusimy. Bardzo duze gratulacje za wielką pracę - rozumiem - my również sami większość dłubaliśmy (zwł. mój mąż). Będę podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 04.10.2011 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Anulkawj witam Cię u nas i dziękuję za uznanie:D , miłe słowa zawsze podnoszą na duchu i przydadzą się na pewno bo przed nami dużo roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.10.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Fugi wyszły super na bielonym drewnie się nie znam... bo chyba za bardzo go nie lubię wolę brązy, zielenie. Doskonale wyszła roleta... tylko co łukiem zrobiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts