Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Stulatek Kubelków

kubel30

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Właśnie skończyłam bielenie i pierwsze szlifowanie , zostały mi jeszcze dwie strony, ale że dziś doła mam to strajkuję :eek:

Kobietki ja pokazałam już wyszlifowaną stronę i tak mi się podoba :yes: miałam nadzieję tylko uniknąć tego szlifowania .

A to pech szlifierka będzie prześladować mnie do końca życia:bash::bash::bash: , czasem warto czasem nie.

Jak mi przejdzie dołek albo mego dół to będę robić dalej. Teraz nic mi nie pozostaje jak poszwędać się po innych domach:cool: , więc znikam.

Aniu i Bartek witam serdecznie i jak zwykle nie wiem co tu napisać po przeczytaniu takich miłych wpisów ... no dziękuje najzwyczajniej i z serca:D

Zmęczenie, jesienne przesilenie, znużenie i ukochana szlifierka :)

:hug: Jest i będzie ślicznie, dasz radę :) My Cię powspieramy, napiszemy kilka miłych słów a Ty nabierzesz sił i chęci do dalszej pracy :) Wiem, łatwo się pisze - ale Ty uparciuch jesteś, do tego pracowity - więc efekt może być jeden :yes:

Nie dolowac sie! Masz taki talent, takie pomysly, takie zaparcie ze ja Ci ZAZDROSZCZE, powinnas chodzic dumna jak paw. Rozejrzyj sie naokolo ile zrobilas "tymi rencami" i odegnaj dola ze szczescia ze umiesz, potrafisz i MASZ dla kogo. A juz nie wspomne o tylu fanach jakich tu masz.

Albo sieknij jakiegos "rozewselacza".nogi do gory i dolek won paszol :)

witam serdecznie :)

podgladam Cie od jakiegoś czasu i musze sie w koncu ujawnic, bo gadka o Twoim dole tego wymaga ;)

Piekne cuda wyrabiasz własnymi "ręcami ", swietnie sobie radzisz i dla wielu pewnie jestes własnie osoba która sie nie poddaje

wiec głowa do góry, lampka wina w dlon i do roboty :)

a i mysle, ze kazdy ma czasem slabsze dni

Kubełko, a wiesz, jak napisałąś o tym bieleniu, to od razu pomyślałam z wlasnego doswiadczenia, ze jak sie przeszlifuje, to bedzie lepszy efekt. sama morduje sie ze szlifierka juz od kilku miesiecy i kloce sie z nia i godze.. powiem Ci, ze drzwi wyszly super i jak juz szafka powstanie, to calosciowo bedzie wygladala pieknie :) trzymaj sie cieplo i nie dawaj mulkom-dolkom :)

Kapselku to widzę ,że nie jestem sama ;)

Psosin masz rację to bielenie dodało lekkości , a w sumie o to mi chodziło by nie przytłoczyć przedpokoju . Chociaż to i tak wyjdzie mega duża szafka-szafa i już kiedyś pisałam ,że ma coś ok.140 cm, ale stanęłam ostatnio obok i jest prawie taka jak ja:eek: czyli wyższa niż te 140cm.