mania1220 05.10.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Ladnie wyszlo,nie gadaj. Wydaje Ci sie ze za malo bo postawilas kolo orginalu. Bielenie zajmuje, zalezy od rzewa czasami kilkanascie warstw. Oni je jeszcze szcotkuja, Ty zrobilas domowym sposobem i jest jak profeska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 05.10.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Ja też nie widzę problemu, mi się baaardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 05.10.2011 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Właśnie skończyłam bielenie i pierwsze szlifowanie , zostały mi jeszcze dwie strony, ale że dziś doła mam to strajkuję Kobietki ja pokazałam już wyszlifowaną stronę i tak mi się podoba miałam nadzieję tylko uniknąć tego szlifowania . A to pech szlifierka będzie prześladować mnie do końca życia:bash::bash: , czasem warto czasem nie. Jak mi przejdzie dołek albo mego dół to będę robić dalej. Teraz nic mi nie pozostaje jak poszwędać się po innych domach:cool: , więc znikam. Aniu i Bartek witam serdecznie i jak zwykle nie wiem co tu napisać po przeczytaniu takich miłych wpisów ... no dziękuje najzwyczajniej i z serca:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 05.10.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Zmęczenie, jesienne przesilenie, znużenie i ukochana szlifierka Jest i będzie ślicznie, dasz radę My Cię powspieramy, napiszemy kilka miłych słów a Ty nabierzesz sił i chęci do dalszej pracy Wiem, łatwo się pisze - ale Ty uparciuch jesteś, do tego pracowity - więc efekt może być jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julinka1 05.10.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Wpadaj do mnie razem sie "podołujemy".Odpoczynek jest wskazany aby miec wiecej sily na dalsza prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 05.10.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Długo nie mogłam patrzeć na szlifierkę, a ja mniej zeszlifowałam także współczuję (nie ma innego sposobu??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 05.10.2011 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Kochane Babeczki z Was:hug: tylko,że ja nie przez szlifierkę mam doła , a przez takie tam ... ale dzięki za wsparcie. Mąż przyjechał pokiwał głową i walnął uśmiechem ... a i tak mam doła . Julinko podołuję się z Tobą , będzie raźniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julinka1 05.10.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 No to czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 05.10.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Nie dolowac sie! Masz taki talent, takie pomysly, takie zaparcie ze ja Ci ZAZDROSZCZE, powinnas chodzic dumna jak paw. Rozejrzyj sie naokolo ile zrobilas "tymi rencami" i odegnaj dola ze szczescia ze umiesz, potrafisz i MASZ dla kogo. A juz nie wspomne o tylu fanach jakich tu masz. Albo sieknij jakiegos "rozewselacza".nogi do gory i dolek won paszol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.10.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Mnie sie efekt "bielenia" baaardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 06.10.2011 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 witam serdecznie podgladam Cie od jakiegoś czasu i musze sie w koncu ujawnic, bo gadka o Twoim dole tego wymaga Piekne cuda wyrabiasz własnymi "ręcami ", swietnie sobie radzisz i dla wielu pewnie jestes własnie osoba która sie nie poddaje wiec głowa do góry, lampka wina w dlon i do roboty a i mysle, ze kazdy ma czasem slabsze dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.10.2011 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 (edytowane) Idę dalej szlifować to mnie odstresowuje , a winko chlapnę dziś i z nikim się nie podzielę , małżu kup cosik;) Pepejeans miło mi czytać takie wpisy, buziaki - witam u siebie ,zaglądaj jak najczęściej Edytowane 6 Października 2011 przez kubel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapsl 06.10.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Kubełko, a wiesz, jak napisałąś o tym bieleniu, to od razu pomyślałam z wlasnego doswiadczenia, ze jak sie przeszlifuje, to bedzie lepszy efekt. sama morduje sie ze szlifierka juz od kilku miesiecy i kloce sie z nia i godze.. powiem Ci, ze drzwi wyszly super i jak juz szafka powstanie, to calosciowo bedzie wygladala pieknie trzymaj sie cieplo i nie dawaj mulkom-dolkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 06.10.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 to bielenie tak "wydelikaca" drewno, mi sie tez podoba;-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.10.2011 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Kapselku to widzę ,że nie jestem sama Psosin masz rację to bielenie dodało lekkości , a w sumie o to mi chodziło by nie przytłoczyć przedpokoju . Chociaż to i tak wyjdzie mega duża szafka-szafa i już kiedyś pisałam ,że ma coś ok.140 cm, ale stanęłam ostatnio obok i jest prawie taka jak ja:eek: czyli wyższa niż te 140cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.10.2011 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Roletka powieszona - o Boże i nawet działa góra-dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.10.2011 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Zosik patyczki z nad morza ... zachęcona Twoją inspiracją lustrzaną może połaszę się i kiedyś zrobię takie lustro - dla małej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.10.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Genialnie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.10.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 to o roletach... to okno nabrało takiego... śródziemnomorskiego klimatu, to chyba przez wpadające promienie słońca a o co chodzi z tymi patykami? umknęło mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 06.10.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 super wyszło i działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts