Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Stulatek Kubelków

kubel30

Recommended Posts

to o roletach... to okno nabrało takiego... śródziemnomorskiego klimatu, to chyba przez wpadające promienie słońca :yes:

a o co chodzi z tymi patykami? umknęło mi

Ale jesteś szybka Gosiek:D Jak stoję teraz w łazience to wydaje mi się przytulniej i nie mam dzikiego wrażenia ,że jak stoję goła to mi sąsiad nie zagląda z pola.

A luknij do Zosikowych inspiracji to zobaczysz takie piękne lustro z takich (chyba) patyków.

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No i super z roletką, nie jest tak łyso, jest przytulniej. A mówisz, że sąsiad może zaglądać? :D:D No to mu zrobiłaś przykrość pewnie :p

Fajne te badyle, moje są malutkie, takich dużych nie trafiłam. A nie! Był jeden konar - 3 metrowy :D

Obawiam się, że Gosia może mieć problem z odnalezieniem tego lustra, tam tyle pierdół... :) str. 17 post 332, pokój dla gości :)

kubelko chlapnij i za mnie jednego :) ( ja muszę mieć jasność umysłu ;) ). W domu szpital Młody wyszedł ze szpitala i jeszcze bardziej się rozchorował:( Cholera z tymi szpitalami :mad::mad: Młoda od wczoraj też już załapała choróbsko :(. A ja w pracy muszę siedzieć zamiast z nimi :(

Łazienka jak z katalogu :) Dopieszczona w każdym calu, a roletki to przysłowiowa kropka nad " i " :wiggle:

Czy myślisz o ramie z patyków wyszlifowanych wiatrem , piaskiem, słoną wodą i oczywiście czasem ??? ;) Widziałam kiedyś takie lustro z ramą z patyków PIĘKNE ( zaraz skoczę do zosika i zobaczę jej inspirację :yes:

Juszczakówko to współczuję bardzo ... szpital i dzieci to koszmar, wiem z doświadczenia brrr i wiecie ,że nawet jak kiedyś pracowałam w szpitalu to strasznie nie lubiłam chodzić na oddziały dziecięce pomimo ,że tylko byłam na chwilkę. Zdrówka życzę :hug: obojgu.

I masz jak w banku chlapnę za Ciebie u mnie mąż będzie miał jasność umysłu.

Ane3ko te kupne są takie dopieszczone ...moja nie:rolleyes: ale nikt mi ocen nie będzie wystawiał więc spoko.

Zosik tam za domem jest tylko poleeee ale wiesz uczucie zawsze jest ,że może sąsiad na wieczornym obchodzie z pieskiem ,on tak lubi w dzień ale czy nie lubi w nocy to ja nie wiem.

Tak to lustro z takich patyczków , piękne jest:D

Po miedzy kuchnią ( obiadkiem) a stodołą i lekcjami dzieci udało mi się dokończyć okiennice , nawet zdążyłam pomalować elementy metalowe . Potraktowałam je moim ulubionym czarnym "hemarajdkiem" i jutro mogę polakierować . Jak chcecie luknąć to mogę wkleić:rolleyes: ale nie ma jeszcze na co, czy czekacie na efekt końcowy.

Po miedzy kuchnią ( obiadkiem) a stodołą i lekcjami dzieci udało mi się dokończyć okiennice , nawet zdążyłam pomalować elementy metalowe . Potraktowałam je moim ulubionym czarnym "hemarajdkiem" i jutro mogę polakierować . Jak chcecie luknąć to mogę wkleić:rolleyes: ale nie ma jeszcze na co, czy czekacie na efekt końcowy.

Jeszcze pytasz, wklejaj :)

Hmmm świece, badylki, orzeszki, kominek :) Bosko, no miodzioo :)

Fajnie...nie dosc ze kominek to orzechy :( a ja sobie moge powspominac i myslec ze moj kominek stoi taki biedny sirotka i czeka na mnie. Taki zimny, nikt go nie glaska (moj M z milosci), nikt w nim nie pali...chlip...

Orzecha wloskiego mam na ogrodzie, wielki olbrzym ktory ma kilkadziesiat lat :) Laskowe mam w lesie "za plotem" :)

Kubelek Ty to umiesz atmosfere wyczarowac ehhh...

Sorki ,że musiałyście czekać , ale gości miałam i dostałam dwa piękne świerki czy cuś :rolleyes:

Tylko nie wiem czy te metalowe elementy trochę nie postarzyć bo teraz takie ostre wyszło

Tadam:D]

DSC_0007.JPG

DSC_0006.JPG

DSC_0002.JPG

Ta środkowa jest lekko szarawa , bo chyba musiała długo moknąć na dworzu .

I zawiasy

DSC_0005.JPG

DSC_0004.JPG

Nie będzie kościelnie :confused: eeee:eek: