kubel30 06.10.2011 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 to o roletach... to okno nabrało takiego... śródziemnomorskiego klimatu, to chyba przez wpadające promienie słońca a o co chodzi z tymi patykami? umknęło mi Ale jesteś szybka Gosiek:D Jak stoję teraz w łazience to wydaje mi się przytulniej i nie mam dzikiego wrażenia ,że jak stoję goła to mi sąsiad nie zagląda z pola. A luknij do Zosikowych inspiracji to zobaczysz takie piękne lustro z takich (chyba) patyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.10.2011 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 super wyszło i działa Biorąc pod uwagę ,że nie ma tam żadnych mechanizmów to też jestem w szoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.10.2011 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 I nie jest przymocowana do okna tylko do tej prostej nad łukiem , okno można spokojnie uchylić a otwieram całkowicie tylko do umycia , więc nieczęsto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 06.10.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 No i super z roletką, nie jest tak łyso, jest przytulniej. A mówisz, że sąsiad może zaglądać? :D No to mu zrobiłaś przykrość pewnie Fajne te badyle, moje są malutkie, takich dużych nie trafiłam. A nie! Był jeden konar - 3 metrowy Obawiam się, że Gosia może mieć problem z odnalezieniem tego lustra, tam tyle pierdół... str. 17 post 332, pokój dla gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 06.10.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 ślicznie! Roletka uszyta super, lepiej niż moje w słynnej dekorii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 06.10.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 kubelko chlapnij i za mnie jednego ( ja muszę mieć jasność umysłu ). W domu szpital Młody wyszedł ze szpitala i jeszcze bardziej się rozchorował Cholera z tymi szpitalami :mad: Młoda od wczoraj też już załapała choróbsko . A ja w pracy muszę siedzieć zamiast z nimi Łazienka jak z katalogu Dopieszczona w każdym calu, a roletki to przysłowiowa kropka nad " i " Czy myślisz o ramie z patyków wyszlifowanych wiatrem , piaskiem, słoną wodą i oczywiście czasem ??? Widziałam kiedyś takie lustro z ramą z patyków PIĘKNE ( zaraz skoczę do zosika i zobaczę jej inspirację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.10.2011 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 To dobrze ,że się podoba cieszy mnie TO:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.10.2011 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Juszczakówko to współczuję bardzo ... szpital i dzieci to koszmar, wiem z doświadczenia brrr i wiecie ,że nawet jak kiedyś pracowałam w szpitalu to strasznie nie lubiłam chodzić na oddziały dziecięce pomimo ,że tylko byłam na chwilkę. Zdrówka życzę obojgu. I masz jak w banku chlapnę za Ciebie u mnie mąż będzie miał jasność umysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.10.2011 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Ane3ko te kupne są takie dopieszczone ...moja nie:rolleyes: ale nikt mi ocen nie będzie wystawiał więc spoko. Zosik tam za domem jest tylko poleeee ale wiesz uczucie zawsze jest ,że może sąsiad na wieczornym obchodzie z pieskiem ,on tak lubi w dzień ale czy nie lubi w nocy to ja nie wiem. Tak to lustro z takich patyczków , piękne jest:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.10.2011 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Po miedzy kuchnią ( obiadkiem) a stodołą i lekcjami dzieci udało mi się dokończyć okiennice , nawet zdążyłam pomalować elementy metalowe . Potraktowałam je moim ulubionym czarnym "hemarajdkiem" i jutro mogę polakierować . Jak chcecie luknąć to mogę wkleić ale nie ma jeszcze na co, czy czekacie na efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.10.2011 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 A tak było u nas wczoraj wieczorkiem i prawie jest tak zawsze A kominek to już codzienność bo zimne wieczory są ostatnio, a dom jeszcze nie nagrzany . Nie ma co się dziwić jak do tej pory wiatr hulał ,jest bardzo miło przy ogniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 06.10.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Piękne romantyczne klimaty Tylko usiąść wygodnie przed kominkiem z kieliszkiem winka w ręku i relaksować się do bólu Kule fajowskie .To co zaczynamy produkcję :yes: Mi też się taka ogromna marzy, w kwiaciarni takie kule kosztują 70 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 06.10.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Po miedzy kuchnią ( obiadkiem) a stodołą i lekcjami dzieci udało mi się dokończyć okiennice , nawet zdążyłam pomalować elementy metalowe . Potraktowałam je moim ulubionym czarnym "hemarajdkiem" i jutro mogę polakierować . Jak chcecie luknąć to mogę wkleić ale nie ma jeszcze na co, czy czekacie na efekt końcowy. Jeszcze pytasz, wklejaj Hmmm świece, badylki, orzeszki, kominek Bosko, no miodzioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 06.10.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Fajnie...nie dosc ze kominek to orzechy a ja sobie moge powspominac i myslec ze moj kominek stoi taki biedny sirotka i czeka na mnie. Taki zimny, nikt go nie glaska (moj M z milosci), nikt w nim nie pali...chlip... Orzecha wloskiego mam na ogrodzie, wielki olbrzym ktory ma kilkadziesiat lat Laskowe mam w lesie "za plotem" Kubelek Ty to umiesz atmosfere wyczarowac ehhh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 06.10.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 hmmmmm ze tak sobie wzdechne;-) piknie u Ciebie piknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.10.2011 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Sorki ,że musiałyście czekać , ale gości miałam i dostałam dwa piękne świerki czy cuś Tylko nie wiem czy te metalowe elementy trochę nie postarzyć bo teraz takie ostre wyszło Tadam:D] Ta środkowa jest lekko szarawa , bo chyba musiała długo moknąć na dworzu . I zawiasy Nie będzie kościelnie eeee:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 06.10.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 ladnie! Dobrze jest nie ruszaj, i nic kosciolem nie jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 06.10.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 SUPER! Zero kościelnych skojarzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 06.10.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Też o kościele nie pomyślałam, przez myśl nawet nie przeszło Ależ będzie szafiszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 06.10.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Ane3ko te kupne są takie dopieszczone ...moja nie:rolleyes: ale nikt mi ocen nie będzie wystawiał więc spoko. Tylko Ci się tak zdaje. Masówka i nic więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts