alana 06.10.2011 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 no ilość zdjęć mnie w pełni zadowala a co gorsza wszystko mi się podoba - lizus Powiedz mi kubelko jaką masz umywalkę w łazience tzn. ceramiczną czy np. dolomitową?? Tak jakoś mnie to pytanie naszło jak zobaczyłam fote łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.10.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 No i super z roletką, nie jest tak łyso, jest przytulniej. A mówisz, że sąsiad może zaglądać? :D No to mu zrobiłaś przykrość pewnie Fajne te badyle, moje są malutkie, takich dużych nie trafiłam. A nie! Był jeden konar - 3 metrowy Obawiam się, że Gosia może mieć problem z odnalezieniem tego lustra, tam tyle pierdół... str. 17 post 332, pokój dla gości dzięki bez tych namiarów nie miałam szans teraz wiem o co chodzi...fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.10.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Ale fajne klimaty, a orzechów niestety nie mam, chyba, że kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.10.2011 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 To dobrze ,że nie kościelne ...skoro mówi tak więcej osób to cieszy mnie to:D Alano umywalkę mam ceramiczną i jest ok.Gosiek ja tych szczęściar , które mają własne orzechy - laskowe i włoskie:) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.10.2011 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 A teraz moja kula , którą wiłam ze trzy godziny . Ostrzegam ,że to zabawa dla ludzi o mocnych nerwach ... mnie poniosło w trakcie robienia i raz wszystko poleciało w kosmos . Przygotujcie sobie oprócz długich gałązek sole trzeźwiące i dzbanek z melisą Nie wiedziałam które pokazać ujęcie i pokazać ,że nie jest mała więc wklejam trzy zdjęcia. Marzy mi się jeszcze większa ...tylko tych soli trzeźwiących już nie mam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.10.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Udało Ci się moje próby też wywalałam i się wściekałam. Skoro jednak to norma to jeszcze popróbuję zobacz co znalazłam Jak to jest zrobione ? Plecionka (wiklinowe koszyki) ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 06.10.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Jakbym mogła zacząć drugą budowę, to kupiłabym 100 letni dom i wyremontowała tak jak Wasz. Albo zmieniła projekt domu na taki w stylu Waszego. O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 06.10.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 hmm taka kędzieżawa ta kula co? fajna;-)) to chyba nie jest łatwe zadanie, hmm soli nie mam wiec nie wiem czy zaczynac? a drzwiczki super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.10.2011 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Gosiek to straszna masakra , ale Ty to wiesz ... a sole trzeźwiące masz bo chcę zrobić większą . Cichutko przyznam się ,że pierwsze cztery koła ze sobą splecione wiązałam sznureczkiem . Żono M witam Cię na Wichurze , bo rozumiem ,że podoba Ci się ... to miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.10.2011 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Psosin tylko z solami bo padniesz po pierwszych kołach , tu nic kupy się nie trzyma . Do takiej kuli najlepsze byłyby długie witki z wierzby energetycznej, z tej którą się pali w piecach . Ona nie ma wąsów i jest długa , tylko u mnie takich ni ma:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.10.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Wypróbowałam winorośl i lepsze były te lekko zdrewniałe pędy, tak lekko je naginałam kilka razy i robiły się lepsiejsze. Na filmi, który ci podlinkowałam pada zdanie, że wiklinę moczy się co jakiś czas by bardziej elastyczna była przy pleceniu, może to pomysł najlepiej plotło mi się z wiotkich gałązek topoli białej, można jeszcze brzozę użyć jak ktoś ma dostęp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 06.10.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 aha ze jeszcze specjalna wierzba? oj Kubelku ty mnie nie dobijaj! bo ja musze miec taką, i znowu zamiast patrzec na droge bede na drzewa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 06.10.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 brzoza to mi sie juz łamała, a własnie tesciowa opowiadała jak ciotka tesci wiła koszyki, wianki itp i ze moczyła własnie wikline bo wtedy jest elastyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julinka1 06.10.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Brzoza jest super,wierzba płaczaca tez. No i polecam potraktowac gałazki goraca woda(beda miekciejsze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.10.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Potwierdzacie, że moczyć? To niedługo popróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.10.2011 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Ale moje właśnie były miękkie i to bez moczenia , no dobra to też spróbuję . A właściwie to po dzisiejszej nocy będą namoczone... leje i wieje ,że ho ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.10.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Okiennice cudnie wyszly! Kula wielka , kurde a moze zamiast tych soli i meliski to butelka wina bylaby lepsza:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.10.2011 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 A dziękuję w imieniu okiennic:D Winko normalnie tylko się alkoholizować a to mało do mnie podobne , ale w dobrym towarzystwie wskazane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 06.10.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 No jeszcze zacznijcie pleść koszyki Już mnie chyba niczym nie zaskoczycie dziewczyny Wszystkiego się można po Was spodziewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 06.10.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 a takie serce z wikliny? zosik ja narazie upletłam 3 wiec zaden ekspert ze mnie, ale kosze to nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts