agalind 08.10.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Agalind przepraszam ale nie pamiętam , kupiłam ją przez allegro , ale to jakaś zwykła i o dziwo o wiele lepiej jest wykonana od koła , nie wspominam o utrzymaniu w czystości bo jest rewelacyjna. Oooo ciepło to pewnie od tych kominków , dziś grzejemy od rana i może dlatego tak ciepło i domowo Dziękuję. Z tych, ktore widzialam lepiej wygladaja takie no-name z casto niz firmowe. Oj, ile bym dala za takie ciepelko bijace od kominka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 08.10.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 łatwo no oki ale jak?) kleji, gniecie, plecie czy jak?) dobra ide wygooglowac;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 09.10.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 (edytowane) Taras z cegieł powiadasz? Czekaj, czekaj, gdzieś mam fotkę... Cholercia, zdjęcia mam w domu na kompie, myślałam, że załadowałam już na neta... Nic to, wrzucę przed wieczorem mam http://img830.imageshack.us/img830/3114/img1844e.jpg Edytowane 9 Października 2011 przez zosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnieA 09.10.2011 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 u nas wczoraj mąż wyczarował właśnie pierwszy taki ceglany rządeczek na tarasie, miał być z bukowego bruku, ale nie dał rady ciąć tego co zostało ze schodów i wróciliśmy do ceglanego pomysłu, wcześniej zaczęłam robić ceglaną ścieżkę w ogrodzie za domem, powinno to się zgraćostatnio za wiele się u nas nie dzieje bo synek choruje, znowu niby jakaś wirusówka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olga1719509509 09.10.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 kubel30 czytajac dziennik yokasty natrafilam na Twoj. Oba tak mnie zainteresowaly, ze dzisiejsza niedziele spedzilam przed komputerem. Brak mi slow. Tempo w jakim zmieniliscie wichure w to cudo wydaje sie nie do pobicia! Jestescie wielcy. A Twoj maz- zlota raczka! Oczywiscie kilka Twoich zdjec ukradlam do swojego folderu z inspiracjami i juz na wstepie mam pytanie:) Czy moglabys zdradzic jakiej firmy macie wyposazenie sanitarne w lazience? (dokladnie chodzi mi o kibelek i zlew). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 09.10.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Juszczakówka po mech zapraszam do mnie. Skolko ugodno. Kubelko tempo macie naprawdę ekspresowe. Sam też remontuję i każdą wolną chwilę spędzam na budowie. Czytając Wasz dziennik zastanawiam się ile trzeba mieć sił, czasu wolnego i jakie dochody aby tyle czasu poświecić na remont. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 09.10.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 łatwo no oki ale jak?) kleji, gniecie, plecie czy jak?) dobra ide wygooglowac;-) Psosinku znalazłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 09.10.2011 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Taras z cegieł powiadasz? Czekaj, czekaj, gdzieś mam fotkę... Cholercia, zdjęcia mam w domu na kompie, myślałam, że załadowałam już na neta... Nic to, wrzucę przed wieczorem mam http://img830.imageshack.us/img830/3114/img1844e.jpg O takie coś sobie wymyśliliśmy, chociaż chodzi mi po głowie jadełka. Na wiosnę zobaczymy ile tego w ogóle tam jest i co można zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 09.10.2011 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Annie czyli też taras z cegieł? To taki naturalny materiał , a skoro się go ma to czemu nie korzystać. A najgorzej jak dzieciaczki chorują ... brrrr a kysz i już się jest uziemionym całkowicie, życzę zdrówka dla maluszka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 09.10.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Ol(g)a witaj u nas:) ... no jak mogłaś coś podebrać widzę ,że niedobra kobietka jesteś... wybaczam skoro się podoba:D Wc-cik to Ugo Rea z deską wolno opadającą i stelażem , a umywalka przepraszam ale nie mogę znaleźć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 09.10.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Kubelku znalazłam;-) kula z papieru i na to klejem mech;-) tak? adzisiaj taki piekny mech widziałam w lesie.... ale bałam sie powiedziec mezowi bo i tak juz patrzy na mnie dziwnie;-)... musze sama isc do lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 09.10.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Wimech przecież my teraz nic nie robimy ... czasu nie ma...chociaż udało mi po między obiadem a zagniataniem ciasta ze śliwkami wycekolować wnękę na drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 09.10.2011 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 bałam sie powiedziec mezowi bo i tak juz patrzy na mnie dziwnie;-)... /QUOTE] Mój się już niczemu nie dziwi:) . Idź i pozbieraj bo warto , na żywo wyglądają piękniej niż na zdjęciach. Mi się właśnie skończył wikol a chciałam zrobić serducho:( ... chyba pomęczę się z tymi patyczkami ... może wyjdą tak piękne jak Anetce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 09.10.2011 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Znalazłam taką szafkę , wkleję na później bo zapomnę ... taka do pokoju małego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 09.10.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 heh no to serducho tez mnie meczy, poscinałam nawet gałązki derenia bo podobno tez sie nadaje;-), no i wierzbe ta poskrecaną soasiad dla mnie sciął.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 09.10.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 a jeszcze dzisiaj znalazłam cos takiegohttp://4.bp.blogspot.com/-HPz_7yD_Vq8/TpHypiMmdfI/AAAAAAAAC2M/JVZO7C9hYRw/s640/stua+september+071.JPGhttp://3.bp.blogspot.com/-L0pfegwKh1k/TpHzhJrdM2I/AAAAAAAAC2g/SlV65Qr0ORg/s640/stua+september+009.JPGpiekne serducha co? ps. przepraszam ze tak wklejam jesli chcesz to zaraz usune.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.10.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 ja tam widze ze wszystkie dodatki, upiekszenia i nawet duuuze pomysly kubelek robi bez nakladu - jak nie z odzysku to uzywajac co matka natura sama dala. Czyli cos z niczego i mamy wrozke Kubelke - czego Jej zazdroszcze bo mam dwie lewe rece i musze wszystko kupic ja z kawalka deski ani patykow nic nie wyczaruje, do tego trzeba miec talent i pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 09.10.2011 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Psosinku nie kasuj pokażę jutro małej i wiem co powie: wow , oprócz remontów( ciągle w zabawie udają ,że coś remontują) zaraziłam swoje dzieci do wykonywania samodzielnie pierdołek .. właśnie dziś moja mała razem z dziadkami była na giełdzie a tam trochę staroci było , po powrocie z olbrzymią iskierką w oku opowiadała jaką fajną witrynkę widziała i mówi: wiesz ale ona jakaś taka brązowa była ,taka bee ale wiesz trochę poszlifujemy , wybielimy , postarzymy i mogłaby u mnie stać No niezłą artystkę wychowałam. Maniu a wiesz co można wyczarować w kawałka drewna i patyczków ? Piękną doniczkę plecioną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 09.10.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 moj 5latek tez ciagle mowi ze "mama lubi stare ale trzeba pomalowac szaby szikiem;-)" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 09.10.2011 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Grunt to je rozwijać , później sama będą umiały coś wykombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts