mania1220 09.10.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 kubelek jasne...zakladajac ze sie ma dwie prawe rece :) A pociecha ma talent, smak i wyczucie po mamie to co sie dziwic na tych fotkach od psosiny strasznie mi sie podoba ta rama po oknie................... taka sama widzialam u siebie teraz jak bylam w domu, wisiala na scianie jako dekorcja, ciocia powiesila ze starego okna jak cos tam rozwalili kolo domu, a ja sie zastanawialam jak ja wycyganic od niej. Chyba popracuje nad nia za rok Bo tak ogladam te Wasze domy i kombinuje co by tu w tym moim Bialym Pokoju zrobic. Zarazliwe jestescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 09.10.2011 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Bo Maniu widzisz w moim poprzednim mieszkanku miałam bardziej nowocześnie niż teraz , w sumie nie mogłam się wszystkiego pozbyć , ale taki spokojniejszy wystrój bardziej mi odpowiada i chyba po części kiedyś się zaraziłam od innych . Jak zrobisz ten pokój na biało i wstawisz jakieś drobne drewniane dodatki albo taką ramę to już stworzysz taki klimat . A tam dwie lewe na miejscu zawsze mogą zmienić się na dwie prawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carownica 09.10.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Przyszła szafka faktycznie nijak nie przypomina kościelnego ołtarza bardzo mi się podoba I nie mogę się doczekać, aż u mnie zapłonie w kominku bo zimno się zrobiło okropnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 09.10.2011 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Carownico a kominek już masz czy w planach jest i czekasz... u nas płoną cały czas i jest już ciepło:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carownica 09.10.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 W planach dopiero, na razie ratuję się grzejnikiem elektrycznym i czekam na okna jak na zbawienie bo zamarznąć można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 09.10.2011 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Trzymam kciuki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 10.10.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 (edytowane) Psosinku nie kasuj pokażę jutro małej i wiem co powie: wow , oprócz remontów( ciągle w zabawie udają ,że coś remontują) zaraziłam swoje dzieci do wykonywania samodzielnie pierdołek .. właśnie dziś moja mała razem z dziadkami była na giełdzie a tam trochę staroci było , po powrocie z olbrzymią iskierką w oku opowiadała jaką fajną witrynkę widziała i mówi: wiesz ale ona jakaś taka brązowa była ,taka bee ale wiesz trochę poszlifujemy , wybielimy , postarzymy i mogłaby u mnie stać No niezłą artystkę wychowałam. Maniu a wiesz co można wyczarować w kawałka drewna i patyczków ? Piękną doniczkę plecioną :lol2: Nieźle..... czym skorupka za młodu nasiąknie ... .....moja mała też łapie bakcyla Wczoraj nazbierałam gałązek na wianek - kulę....mała podchodzi i mówi: - fajnie, że już są gałęzie... to robimy serduszka I zrobiłyśmy narazie jedno małe , a Klara na to : w moim pokoju wieszamy i chcę duże Fajnie, że dzieci widzą, że można coś samemu zrobić i jaką mają radość ze swojej pracy ( lub rodzica bardziej to drugie ). Choróbska widzę wszędzie atakują brrrr, jutro idziemy do kontroli i zobaczymy jak będzie dalej. Życzę zrówka u Was. Edytowane 10 Października 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 10.10.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Andzelika pokazesz? moj synek tez chory, eh nie moge dobic sie do lekarza, musze jutro rano dzwonic a maz wyjezdza w delegacje;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czejena 10.10.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 No nieźle...trochę mnie nie było,a tu znowu tyle nowości....Ale piękne te okiennice wyszły:cool:.jaką farbą malowałaś?Rozcieńczałaś z wodą?Już nie mogę się doczekać efektu końcowego,tzn.całej szafki . A co do tych pięknych wianków i kul nie mam słów...Już widzę oczyma wyobraźni świąteczne dekoracje u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 10.10.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Psosin oczywiście, że pokaże ( wieczorkiem ) Ja też od rana dzwoniłam do przychodni w celu zapisania dzieci na jutro do lekarza Masakra jakaś, oblężenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 10.10.2011 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Cześć dziewczyny w taki piękny dzień ... kurna chata pada od rana i nici ze zbierania orzeszków:bash: i śliwki też nie zerwane , muszą poczekać do następnej soboty. Jesień pełną gębą do nas zawitała, pada wieje i nic się nie chce. Moje szafiszcze musi poczekać na ruch mego męża , najważniejsze że okiennice są zrobione bo jak teraz pomyślę by je robić na dworze lub stodole to słabo mi się robi. A lakierować będę już na piętrze . Nie obejrzymy się jak będziemy witać święta i znów najdzie mnie dzika frajda tworzenia dekoracji , mam tylko cichą nadzieję, że zdążymy wykończyć jeden kominek ...ach te girlandy a mi się marzą całe z długich szyszek . I jak widzę nie tylko moje dziecię zwariowało na punkcie serduszek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.10.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Kubel witam się u Ciebie przyznaję że od dłuższego czasu podczytuję ale najczęściej na szybko wchodzę na wątki z wnętrz i tam coś sobie klikam. Że ogromnie podziwiam ogrom włożonej w dom pracy - chyba pisałam Ci u siebie. Ale piszę i tutaj bo doskonale sobie poradziliście z wyzwaniem a ja bardzo lubię kiedy ludzie wkładają w dom serce, a oprócz serca jeszcze trochę siły. Bo że i kasę to pisać nie trzeba a i to powód do radości nie jest . W każdym razie jestem u Ciebie gościem (chcesz czy nie chcesz ) i zostaję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 10.10.2011 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Witam Cię Yokasto A proszę bardzo zostań i odpoczywaj ,bo ja już widziałam jak pracowaliście przy tych roślinkach i jak biednego chłopa ganiałaś z kartką po działce tak więc na pewno chwilka relaksu Ci się przyda. I to serce kto wkłada ten wie ile to czasu i pracy potrzeba , bo o kasie też nie wspomnę ... wszystko kosztuje . Idę upiec ciasto ze śliwkami bo nic mi do głowy nie przychodzi na dziś ... będę rozpieszczać swojego remontowego chudzielca bo nie ma do czego się przytulić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olga1719509509 10.10.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Ol(g)a witaj u nas:) ... no jak mogłaś coś podebrać widzę ,że niedobra kobietka jesteś... wybaczam skoro się podoba:D Wc-cik to Ugo Rea z deską wolno opadającą i stelażem , a umywalka przepraszam ale nie mogę znaleźć . dzieki za info. Bede jeszcze wieksza grzesznica i podbiore tez Twoje inspiracje wiankowe. Gdyby nie to, ze pada pobieglabym po brzoze i skrecala wianek. Poki co popracuje nad moja polka ze skrzynek...na balkonie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.10.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Kubelku, ja dzisiaj na obiad zrobiłam....uszka z grzybami ot taka profanacja potrawy wigilijnej, ale je bardzo lubię nie mogłam się powstrzymać a namoczyłam już grzyby i tak leżały biedne, nie wiedziałam co z nich zrobić. A która z nas chłopa nie gania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olga1719509509 10.10.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Dziekuje za pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 10.10.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 A proszę bardzo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 10.10.2011 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Kubelku A która z nas chłopa nie gania dobre . Ja raz na tydzień gotuję barszczyk bo tak lubimy mieć Wigilijnie nie tylko w Wigilię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 10.10.2011 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Dziekuje za pomoc:) Ol(g)a musisz coś poprawić nie działa:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 10.10.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Czytając w dzień posty pomyślałam sobie.... mam uszka z grzybami zamrożone w lodówce tylko potrzebny barszcz..... Narobiłyście mi smaka i nici z barszczu nie chciało mi się gotować . A smak pozostał :popcorn: Serducho zrobione i pomalowane na biało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts