kubel30 10.10.2011 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Barszczyk jutro zrobisz Ja też zrobiłam serducho tylko jeszcze nie pomalowałam ... miało być małe , a właściwie chciałam skopiować Anetki ale mi nie wyszło i jest jak na serce duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 10.10.2011 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Kurcze coś mi się pomieszało w głowie z tymi sercami ... one przecież puste są a ja uparta całe zaplotłam i guzik z kradzieży pomysłu:jawdrop: , jak widać tego nawet nie umiem zawsze pod prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 10.10.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 pokazac, pokazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 10.10.2011 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Jutro jak pomaluję , ale ono jak moja kula:eek: , jutro jak pogoda pozwoli i nic nie będę robić to zrobię takie małe dziurawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 10.10.2011 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Ale wpienia mnie ten net ciągle muszę się logować , coś chyba nie tak jest jakaś masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 10.10.2011 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Carownico a co Ty robisz tym pogrzebaczem w tej ścianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carownica 10.10.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Grzebię a tak poważnie to koniecznie chciałam działać ale nie bardzo było czym, bo wszystkie sprytne narzędzia miałam w pracy więc znalazłam gdzieś pogrzebacz no i zrobiłam dziurę potem było jeszcze lepiej cierpliwości wszystko opublikuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koga 10.10.2011 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 cześć podczytuję Twój wątek od jakichś 2 tygodni:rolleyes: już minął mi etap zielenienia z zazdrości więc mogę pisać a specjalnie się wtym celu zalogowałam o pierwszej w nocy zmiast dzielnie pracować na kompie:cool: to zielenienie głównie tym spowodowane, że choruję na zakup starej gospodarki i jej wyremontowanie, z tym, że chodzi mi nie tylko o dom ale też o ogród i fanaberie w stylu własne kurki, czy tym podobne stworzenia m patrzy na mnie jak na marsjanina bo po pierwsze primo niedawno się budowaliśmy i jeszcze co nieco wykańczamy, a po drugie z miasta jesteśmy no ale co począć więc jak już przetrawiłam wiadomość, że ktoś zrealizował mój pomysł, a nie było łatwo dołączam się do podziwu nad zapałem i pracą - trochę wiem ile tego było bo remontowałam już z m. zrujnowane miszkanie w kamienicy więc i fugowanie i opalanie i zrywanie tynków jest mi znane oczywiście bardzo mi się u Was podoba - jest domowo i przyjemnie, przy wyspie zeszłam prawie na zawał tak więc dzięki za pobudzenie mnie do działania - znów mam wiele pomysłów, z przyjemnością tu zaglądam bo serdeczna tu atmosfera, a trafiłam tu ze świąt we wnętrzach najgorsze jest jednak to, że trochę czuję się jak podglądacz, nie mam za bardzo czym się podzielić - zdjęć znaczy żadnych, chyba powinnam coś chociaż z dekoracji jesiennych wkleić, żeby nie było, że tylko oglądam cudze domy, po 3 latach mieszkania domem już trudno mi się podniecać wykańczamy wprawdzie pokój gościnny, ale z wymyślaniem jestem w czarnej przysłowiowej d. , zapodałam jakąś zieleń na ścianie i to chyba było jakieś totalne zaćmienie no dobra nie zaśmiecam Ci wątku po nocy ale fajnie jest u Ciebie więc się wprosiłam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 11.10.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 A pewnie, że u Kubelków fajnie I pewnie każda(y) z nas, którzy tu stale zaglądają miała przebłysk zazdrości - tej pozytywnej oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 11.10.2011 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Koga witam Cię u nas . Na prawdę nie ma czego zazdrościć , dom jak każdy Zosik ja jak idę do kogoś z wizytą (wirtualną) to z każdego domu zabrałam bym coś do siebie , chyba wszyscy tak mamy:D . A swoją drogą to nie spodziewałam się , że tak bardzo będzie się podobać moja wyspa:wiggle: . Cieszy mnie to strasznie i utwierdza w przekonaniu ,że dobrze zrobiliśmy nie kupując tej z Ikeii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 11.10.2011 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Ol(g)a działa , ładne mieszkanko ... spróbuj się zalogować u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koga 11.10.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 hej moimi faworytami u Ciebie są schody (opalałam kiedyś kilka par drzwi i framug i jak zobaczyłam schody jakie chcesz opalić to ) i wyspa właśnie (powinnam napisać wyspa - nie-wyspa bo widziałam, ze jakiś znawca się tu pojawił od wysp;)) muszę ustalić jak się tu zakłada galerię, żeby nie być podglądaczem jednostronnym miłego dnia spadam do pracy bo mnie zaciukają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.10.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 No dobra to jestem jak obiecałam na innym wątku, a teraz zabieram się za czytanie tych 50stron! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 11.10.2011 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Pysiaczku witam , miłej lektury . Ja sama nie wiem kiedy tych stron tyle się narobiło ... Pysiaczku nie 50 a 99:jawdrop: Dobra idę coś potworzyć , bo zaraz muszę jechać na prom i małego ze szkoły zabrać. Ach ta wiejska szkoła , do niej nic nie mam ale te odwozy . Ile razy już wkq...w mnie brał jak stałam i czekałam na dziecko a oni się spóźniali. Niestety to nie to samo co w mieście i nad tym ubolewam. A że moje dzieci mają frajdę z odwozów do domu gimbusem to nie chcę ich tego pozbawiać , bo mogłabym te 2,5km pojechać po nie. One mają radochę a ja stres:(. Później pokarzę to moje serce tylko pomaluję je na biało ... moją kulą bardzo zainteresowana jest mała Jaga (kociak) ,nie wiem czy przeżyje to jej zainteresowanie , bo usilnie stara się wejść do środka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 11.10.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Barszczyk jutro zrobisz Ja też zrobiłam serducho tylko jeszcze nie pomalowałam ... miało być małe , a właściwie chciałam skopiować Anetki ale mi nie wyszło i jest jak na serce duże. Barszczu nie zrobię nooo dobra zrobię .Dzieciaki uwielbiają barszczyk ( my zresztą też ) tylko ja gotować nie lubię :cry: Kurcze mi wszystko małe wychodzi i chude NIe mogę się doczekać Twojego serca ... i jak chcesz puste w środku zrobić ???? grubo się zastanawiam . Myślałam na tym, myślałam ... i nic nie wymyśliłam. Jedziemy do Anety na korki to nas uświadomi . I jak my kochamy te Wasze tereny , a o promach to już nie wspomnę ( mąż każdy prom zaliczy, czasami nadrabiamy kilometry tylko po to aby promem przejechać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 11.10.2011 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Andżeliko dobre z tym promem , a ja tak dwa razy dziennie . Ok nie mogłam nie pokazać tego zjawiska i powiem ,że to była największa tęcza jaką kiedykolwiek widziałam i szła cała nad naszą posesją .... piękna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.10.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Ależ przepiekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 11.10.2011 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Obiecane serce , całe z gałązek wierzby przed malowaniem i po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 11.10.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 O kurna chata!! Przeboskie!!! Kurcze trzeba wierzby nakraść :D:D Tęcza też urocza, a szukałaś garnca ze złotem na jej końcu? I gratuluję 100 strony :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 11.10.2011 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 A to moje dziurawe w środku i które strasznie mnie irytowało , jeszcze nie pomalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts