Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

babie lato Bikosy....komentarze :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 194
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj bikosa!

Jak już pisałam na forum przeczytałam również Twój dziennik. Stwierdzam, że niesamowita z Ciebie babka. Jeszcze nie ma pozwolenia na budowę a zakupy całą parą. Tak trzymać.

My również jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami ziemskimi. Projekt zakupiony ale przystopowała nas ENEA. Czekamy na war. od nich. Jak długo? Tego nie wie nikt. Ale jestem dobrej myśli. Chyba w ramach relaksu i uspokojenia zacznę pisać swój dziennik.

Pozdrawiam

Ula

Cześć Ula i Krzyś- no staram się jak mogę :wink: Wypracowuję w sobie pozytywne nastawienie. Polecam pisanie dziennika- wiele spraw to uświadamia, a przede wszystkim to, że problemy, które wydają się nie do przejścia po pewnym czasie okazują się niegroźne. Trzymam kciuki za waszą walkę z ENEA.

• 2 weeks później...

No to chyba o mnie chodzi, więc :oops: :oops: :oops: . postaram się zrehabilitować, ale wiesz, że :

- jestem wzrokowcem, takim, co jak nie zobaczy to nie uwierzy;

- i tak wpędzasz chyba sporą grupe inwestorów w kompleksy swoją

zapobiegliwością i zakupami na konto przyszłej budowy, podziwiam Cię

za to szczerze;

- Antonio jest śliczny i przypomina mi czasy, kiedy z nosidełkiem

biegałam z moją Kaliną załatwiać rózne sprawy.

A tak w ogóle to już zaczynaj swoje Babie Lato i pędź tak, by to prawdziwe babie lato miało gdzie jesienią swoje nitki zaczepić. :wink: :wink: