Teska 07.02.2004 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2004 ....nareszcie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.02.2004 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2004 7 października 2003- zostaliśmy dumnymi posiadaczami ziemskimi!! Nasza nowa miłość ma 920m i wymiary 30x31m, wjazd od północy- jest idealna!! wiem coś o tym "koniku" czekam na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 09.02.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 No bikosa, brawo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.02.2004 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 bikosa dołączam do wiwatówduma rozpiera człowieka gdy nagle ma na własność kawałek ziemi, nieba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 09.02.2004 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 Dziękuję wszystkim! Mam nadzieję, że sił mi starczy i na budowę i na dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.02.2004 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 bikosa - będziem wspierać duchowo czekamy na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.02.2004 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 bikosa robi się coraz ciekawiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 12.02.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Brawo! Za dziennik! Bikosa nie pękaj - my budowaliśmy fundamenty i ściany parteru nie mając wody i prądu na działce! Wszystko można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.02.2004 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Bikosa - dobrze sobie radzisz No i jeszcze te wszsytkie zakupione materiały...... Tak trzymać! Kobitki górą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulcia i krzys1719499362 13.02.2004 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Witaj bikosa! Jak już pisałam na forum przeczytałam również Twój dziennik. Stwierdzam, że niesamowita z Ciebie babka. Jeszcze nie ma pozwolenia na budowę a zakupy całą parą. Tak trzymać. My również jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami ziemskimi. Projekt zakupiony ale przystopowała nas ENEA. Czekamy na war. od nich. Jak długo? Tego nie wie nikt. Ale jestem dobrej myśli. Chyba w ramach relaksu i uspokojenia zacznę pisać swój dziennik. PozdrawiamUla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 13.02.2004 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Cześć Ula i Krzyś- no staram się jak mogę Wypracowuję w sobie pozytywne nastawienie. Polecam pisanie dziennika- wiele spraw to uświadamia, a przede wszystkim to, że problemy, które wydają się nie do przejścia po pewnym czasie okazują się niegroźne. Trzymam kciuki za waszą walkę z ENEA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 13.02.2004 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Uff -zapisali mnie - jednak nie zrobię pikiety.... A szkoda.. nie ma jak trochę czasem podymić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 14.02.2004 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2004 Bikosia brawo jesteś bardzo dzielna osobą taki dziennik dodaje otuchy jestem pełna pdiwu dla twoich poczynań tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 14.02.2004 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2004 Iwona G dzięki za słowa uznania ale chyba niezasłużone To dopoiero początki ale staram się jak mogę. A co z Twoim dziennikiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 24.02.2004 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Hmmm, zero komentarzy. Mam nadzieję, że jak anpiszę więcej to cos się wykluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.02.2004 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 bikosa - a ja widziałam Antosia na stronce u Maksia jaki fajny chłopaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 29.02.2004 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2004 Dzięki Ivonesca- wesoły moj antoś. Może nie jest najpiekniejszy ale na pewno najzabawniejszy Dziś się dowiedziałam, że niektorzy (tak Lidka- mówię o Tobie ) potajemnie czytają mój dziennik ale się nie wpisują w komentarzach hymmm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 07.03.2004 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 No i przyłapałam kolejną osobe co to czyta a nic nie wpisuje- nu, nu, nu Kasiu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Nova 07.03.2004 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 No to chyba o mnie chodzi, więc . postaram się zrehabilitować, ale wiesz, że : - jestem wzrokowcem, takim, co jak nie zobaczy to nie uwierzy; - i tak wpędzasz chyba sporą grupe inwestorów w kompleksy swoją zapobiegliwością i zakupami na konto przyszłej budowy, podziwiam Cię za to szczerze; - Antonio jest śliczny i przypomina mi czasy, kiedy z nosidełkiem biegałam z moją Kaliną załatwiać rózne sprawy. A tak w ogóle to już zaczynaj swoje Babie Lato i pędź tak, by to prawdziwe babie lato miało gdzie jesienią swoje nitki zaczepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 07.03.2004 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Jak szybko się zguba znalazła Kasiu, ja się porpostu staram ograniczać straty. Mam nadzieję, że pajączki będa miały gdzie zawiesić pajęczynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts