Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

babie lato Bikosy....komentarze :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 194
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 months później...
  • 4 months później...
Witam

Agnieszka raczej się nie odezwie i zobaczeniem Jej okienek może być kłopot. Swoich okienek jeszcze nie sfotografowałem , ale ładnie widać okienka łukowate pod adresem http://www.dopierala.com.pl/babielato/index .

Pozdrówka :wink:

Dzięki 8) faktycznie ładnie widać :p

Ale zobaczyłam tam jeszcze jedną rzecz tylko nie za bardzo widac , mianowicie chodzi mi o drzwi wejściowe :-? są tez z łuczkiem ale czy drzwi są z łuczkiem czy nad drzwiami jest okienko :roll: :roll: :roll: :roll:

I oczywiście czekam na zdjęcia twoich okienek 8)

Mówisz że wyrażnie :-? :-? :-? :-? Czy ja wiem, pewnie jak wiesz to wyraźnie ja bym nie była taka pewna ale dzięki za wyjaśnienia :p

U mnie są tak zrobione okna - nikt nie chciał wyginać takiego łuku w otwieranym oknie z pcw .

I jak ci wyszło cenowo :roll: :roll: Taniej :-?

Tym bardziej czekam na twoje zdjęcia że masz takie kombinacje 8)

Mówisz że wyrażnie :-? :-? :-? :-? Czy ja wiem, pewnie jak wiesz to wyraźnie ja bym nie była taka pewna ale dzięki za wyjaśnienia :p

U mnie są tak zrobione okna - nikt nie chciał wyginać takiego łuku w otwieranym oknie z pcw .

I jak ci wyszło cenowo :roll: :roll: Taniej :-?

Tym bardziej czekam na twoje zdjęcia że masz takie kombinacje 8)

Witam

Zdjęcie wstawiłem na stronie http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=821681#821681

Pozdrówka :wink:

• 7 months później...