Kasia Nova 08.03.2004 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Jeszcze raz gratuluję ( szczegóły gratulacji na priv). Niech się mury pną do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 09.03.2004 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Gratulacje! Pozwolenie na budowę to już coś!Tylko tak dalej a Boże Narodzenie będziecie robić u Siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.03.2004 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 no jak ładnie. tera czas zakasać rękawki i do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 09.03.2004 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Bikosa brawo i gratulacje, no i do roboty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.03.2004 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 czyli nie pozostało nic innego tylko budować ......wiosno hop, hop, gdzie jestes ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 09.03.2004 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 No i mnie wcięło! A wysmażyłam takie piękne podziękowania za słowa otuchy Trzymajcie kciuki za wybór ekpiy budowlanej- idealnych nie ma ale niech bedą chociaż dobrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.03.2004 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 wiesz co - chyba trzeba zyczyć lepszych ekip niz trafia Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jutta 10.03.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 jestem pełna podziwu dla Ciebie Trzymam kciuki i czytam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 10.03.2004 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Dzięki dziewczyny!! Bę dę się 3mać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 10.03.2004 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Jakaś epidemia z tym czytaniem po cichu- moja przyjaciółka Magda wydała się, że podczytuje Takie numery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Nova 10.03.2004 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 No tak, sami szpiedzy Cię nawiedzają. Może ta bliskość granicy z Twoją działką tak jakoś wpływa ... Jakie efekty castingu dla ekip budowlanych? Wybrałaś już tych godnych wznoszenia dzieła Twojego życia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 10.03.2004 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Kasiu- podejrzewasz mnie o urojenia prześladowcze?? Hymmm, chyba pójde do psychiatry (ale o tym ciiiiiii...... ) Kasting na wykonawców trwa! 3.V-cie kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Nova 10.03.2004 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Bikosa, przecież to dopiero początek. Psychiatra to później. Mój mąż też Cię podczytuje ( nie napiszę ze podgląda, bo głupo brzmi ). Trzymamy kciuki z mniej straszną niz zazwyczaj ekipę budowlaną. Jak to kurcze jest czy ci budowlańcy to tylko programy kabaretowe oglądają i traktują jako materiał poglądowy? POZDRAWIAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samba 12.03.2004 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Hejo Właśnie zaczęłam śledzić (jawnie) Twój dziennik . Podoba mi się. Sporo tych zawiłości ale gra warta świeczki. Skąd się biorą takie kobiety? Gratulacje - tak trzymaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 12.03.2004 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Z tymi 3Vkami - to uważaj... Gołe w ryj chłopaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 12.03.2004 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Gratulki dopiero teraz doczytałam, że w końcu "jezdeś inweztrorem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.03.2004 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.03.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 bikosa - no, łatwo się nie zaczyna z tego co piszesz ....ale wierzymy w Ciebie ...i urok Antosia - jeśli juz trzeba będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 25.03.2004 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Właśnie przeczytałam cały. Kilka faktur mniej zaksięgowanych w parcy ale co tam. Trzeba poznawać ludzi. A tak w ogóle HMB było dla mnie za drogie ja wybrałam HURTBUD w Gorzowie oczywiście) są bardziej ulegli w negocjacjach. Kupiłam tam cegły. A propo dziennika - jestem z Ciebie dumna w końcu coś cię łączy z Gorzowem. Cieszę się że z Gorzowa też są porządne kobitki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.03.2004 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2004 Niniejszym ujawniam się jako kolejna czytelniczka Twojego dziennika. Gratuluję determinacji i wytrwałości w bojach z urzędami na drodze do wymarzonego domku. Nie daj się tym sfrustrowanym gryzipórkom z ENEI! Niech no tylko Antoś podrośnie, to zrobi porządek z tymi urzędasami, howgh! A swoją drogą, skąd w ludziach tyle bezinteresownej niechęci?! Takie psy ogrodnika - same nie zjedzą i innym nie dadzą? Okropność.Czyżby tak wiele zależało od interpretacji urzędnika? Aż mi się wierzyć nie chce, że u mnie na wsi to inne prawo i wszystko można normalnie załatwić. Powodzenia w castingach z ekipami, napisz jakie wyniki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts