MALINKA 31.05.2004 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 Lądowisko jest, helikopter już niedługo. Dobrze w takim razie droga z Dobrej do Maszewa zajmie nam parę minut Rozpalam grila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 02.06.2004 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Ja też się ujawniam tak sobie cichutko poczytuję Twoje zmagania i podziwiam. Tak trzymaj. I nie miej wyrzutów sumienia że fuszerkę muszą naprawiać . Za błędy trzeba płacić. Za swoje a nie za cudze. Oni nawalili i oni płacą. Proste. A Antoś cudniste chłopię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.06.2004 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Tak trzymaj Bikosia trzeba być twardym a nie miętkim. Tak zawsze sobie powtarzam w takich sytuacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Nova 02.06.2004 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Bikosiu, a już myślałam, że ekipa jest w porządku. Ten S. jest niepowazny. Po spotkaniu z Nim aneks do umowy i zapis co do takich sytuacji: w razie braku kontaktu - wszelkie poprawki na jego koszt i ryzyko. A cóz to, że kierownik odpuścił? W beret i po sprawie. Od tego jest żeby pilnować takich spraw. Ale i tak jesteś bbbbbbbb dzielna. Chyba pozbieram urlop z lilku lat, żeby pilnować tych papraków. Do czasu rozpoczęcia własnej budowy pomyslę nad tym co by tu zrobić żeby wychować budowlańców na dobrych fachmanów. Odpowiedź jest jedna to tak jakbym siebie chciala przeskoczyc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 03.06.2004 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 jak pisałam na naszym wątku trzymaj wszystko (jak do tej pory) za mordkę, a będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 03.06.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 BIKOSA NIE MARTW SIĘ. Ja czekam już 2 dzień na krążki dociskowe do wełny zamówione ponad 2 miesiące temu. Moje Boby przez to 2 dzień pracyję na innej budowie. Myślę, że nie ma idealnej budowy - zawsze ktoś nawala. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 03.06.2004 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Dzięki za wsparcie kochani czytelnicy O kurcze, mam czytelników!! Czy to oznacza, że jestem już pisarką czy jeszcze za chwilę??jestem z siebie taka dumna!! Tak więc sprawa mam nadzieje rozwiązana. W mojej umowie jest teraz chyba wszystko. Pozdrawiam- naprawdę bardzo mi miło, że śledzicie moje perturbacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.06.2004 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Ja śledzę Twoje perturbacje z uśmiechem i wypiekami na twarzy O takimi: Dzielna jesteś! I twarda, jak na inwestorkę z prwdziwego zdarzenie przystało Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 04.06.2004 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Świetnie że nie popuściłaś wykonawcy. Ależ on ma tupet, nad morze pojechałem... Nie wadomo czy śmiać się czy płakać..... pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 04.06.2004 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Czytam czytam i podrawiam i kciuki trzymam Wkrótce fotki z wizytacji u Maksia na stronce (chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.06.2004 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 bikosa - dzielna kobitko ...ale jesteś dzielna ...z takim zaangażowaniem i do tego z Antosiem poradzisz sobie z wszystkimi ekipami pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.06.2004 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Bikosa - gratulejszyn twardej postawy i nieustępliwości - forsa ci się przyda na później Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.06.2004 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 jestem pod wrażeniem. ty to, umiesz u mnie było długo bez zgrzytów, potem coś się pozajączkowało i jak zrobiłam porządek (ustawiłam do pionu w realu i przenośni), chodzą teraz jak zegarki i wszystko jest robione prosto i dokładnie widocznie tak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 14.06.2004 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 oj Cuzpurku, ty to juz doświadczona kobitka jesteś!!Dzieki dziewczyny za wsparcie: Ivette, Ewusia, Anna, joasia, Ivonesca, Kasia. Raxniej się człke czuje, że nie samotnie buduje.Aaa, i Rafałek też dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 14.06.2004 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 no rzeczywiście poradziłaś sobie pierwszorzędnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 14.06.2004 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Chyba jednak zrobię tę awanturę w banku Coś mnie się wydaję, że moja prowizja jednak najwyższa Ale gratuluję tego budyneczku, 03.07 zrobię wizytację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 14.06.2004 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 A swoją drogą muszę się pochwalić, że z całym moim przybytkiem czyli małżowinkiem i Antosiem nawiedzilam latyfundia (i to serio!!) Malinki. Oj, tam sie odpoczywa (i je za dwóch). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 14.06.2004 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Już teraz wiecie dlaczego malinka wygląda tak jak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 14.06.2004 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 oj Malinko, Malinko- goście jedzą za dwóch, gospodarze za połowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.06.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 A swoją drogą muszę się pochwalić, że z całym moim przybytkiem czyli małżowinkiem i Antosiem nawiedzilam latyfundia (i to serio!!) Malinki. bikosia - co to są latyfundia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts