MALINKA 16.06.2004 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Pytanie co prawda do bikosy ale może ja wyjaśnię, a jeżeli się mylę to bikosa mnie poprawi Latyfundia - to w starożytnym Rzymie wielkie majątki ziemskie, które powstawały głównie z zagarnięć ziem rolników. Oświadczam, że nie zagarnęłam mojej posiadłości, nie posiadam niewolników, itp. Moją 3,5 hektarową malutką działeczkę dostałam od rodziców. Pozdrawiam i zapraszam na moje latyfundia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 16.06.2004 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Malinko- uprzedziłaś mnie!! ivonesca- latyfundia w skrócie (ale nie dosłownie) to właśnie taka posiadłość jak Malinki Ona będzie miała wycieraczkę wielkości mojej działki budowlanej hihi!! pozdrawiam i informuję, że wszystkie nadproża zamontowane!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.06.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 malinka, bikosa - dzięki ...no to rzeczywiście malutka ta działka nie jest ...i dziękuje malinka za zaproszenie ...ja również zapraszam do Wrocka....z tym że u mnie całe 905m2 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romans1719499455 28.06.2004 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 a moze wreszcie jakieś zdjęcia superprodukcji? pliz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 16.07.2004 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Bikosa postępy na budowie są bo widziałam a w dzienniku pustki. Jak tak dalej bedziesz zaniedbywać swoich czytelników to ich stracisz Ostatni wpis był tak dawno że dziennik wypadł na druga stronę. Oj popraw się, popraw A tak dla pozostałych czytelników dziennika bikosy oświadczam, iż domek nieźle się prezentuje i mam nadzieję że nadal pnie się do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 16.07.2004 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Juz sie poprawiłam, troszkę w skrócie ale jest cd. Dzięki Malinko za mobilizację. Zdjęć narazie niet. Może wzrzucę ze 2 po weekendzie- aktualnego stanu. W dzienniku zapomniałąm jeszcze podziękowac Dobrej Wandzie za dożywianie I sąsiadce za to samo (jakiż ona piecze pyszny chlebuś)- mniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Nova 16.07.2004 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Widziałam, widziałam- śmy, no zapomniałaś Bikosiu o moim małzowinku Ale wybaczam, jesteś zakręcona przez ta budowę, ale za to dzielna jak mało kto. A dla Antosia- medal. To niesamowite dziecko i tak samo dzielne jak mama. Domek super- przecież muszę mieć ładny widok z okna Niedługo zajedziemy by zobaczyć postępy na budowie i podładować akumulatory. Niech w końcu słoneczko zaświeci, bo popadam w depresję jesienną Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 17.07.2004 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2004 O Boziu, upss, znaczy Bikosiu, Kto by pomyślał, że tymi małymi rączętami tak sobie ze stalą poradzisz i z wykonawcą. Czy to dzięki jakiejś ukrytej charyzmie, czy kobiecej delikatności tak sobie dobrze radzisz? Ja, chociaż jestem herszt - babą na budowie, to i tak kręcą mną tak chcą Oby Antoś pierwsze kroczki postawił w waszym domku - trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.07.2004 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 właśnie nadrobiłam lekturę Twojego dziennika. kurcze jestem pod wrażeniem Waszego duetu: Ty i Antoś i Waszych możliwości trzymam kciuki za szczęśliwy cd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 24.07.2004 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 dzieki za słowa otuchy (po raz kolejny). Kasia Nova i marsov- oczywiście z przyległościami nawiedzili moja budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 26.07.2004 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Widzę bikosa, że przyzwyczaiłaś majstra do ucinania z wypłaty. Ja za to w inną stronę, do wypłacania nieprzewidzianych transzy, ale zgodnie z pracami - jest zastój nie ma pieniędzy... A tak w kweistii Twojej ekipy to teraz chyba wiem skąd u Ciebie taka cena za dom, czyżby wliczyli w to swoje "starty" w przepychankach z inwestorką? Mam nadzieję, że szybko zaczniesz ciesiółkę. Ciekawe z jakim efektem. U mnie poszło szybko, ale nie bez udziwnień. Po rezygnacji z płyty stropowej nad tarasami zapomnieliśmy o podwyższeniu kolumn i majster mnie woła, że on już sam nie wie, ale te rynny to się nie zejdą ... to była zagwozdka. Mam nadzieję, że unikniesz takich "przyjemności". Teraz mam już więźbę całą, jest śliczna, ale co dziwne zostało kilka części , a na dachu trochę więcej. Teraz czekam na powrót murarzy, a potem deskowanie, papowanie i dachówa. A i moja połowica zmieniłą zdanie o kominie - wracamy do źródeł czyli do tynków. Pozdrawiam i sam się dziwię skąd mam czas na pisanie... a Ty skąd go masz? Antoś pożycza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Nova 26.07.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Bikosa, tym razem nie byłam, nie widziałam. Deficyt wolnego czasu u mnie olbrzymi... Słusznie zauważył Rafałek, że ty chyba czas przysługujący człowiekowi na dobę od Antosia pożyczasz Cóż za to bedzie miał chłopak domek cacy.Pogoda ani to wczasowa, ani budowlana. Trzymam kciuki za poprawę, bo domek musi porządnie wyschnąć, a ja... troszkę pogrzać w słoneczku spracowane człowieczeństwo własne, czyli siebie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 26.07.2004 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Rafałek- ceny niestety u nas poprostu takie są Ksiu, zapracowana kobiałko-cosik się nie możemy spiknąć- a liczę bardzo na wyborczą Jutro ma przyjechać z tartaku moja więźba Gorzej, że fachowcy jakośc sie nie kwapią na dach. Znów będzie trzeba poprzycinać wypłatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 04.08.2004 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Bikosa - ja tak w kwestii naszej przerwanej rozmowy, Wydaje mi się, że użyję te pozostałę pustaki kominowe do wyciągnięcia komina ponad plan. Powinien mieć dzięki temu lepszy ciąg... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 09.08.2004 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Bikosa jak tam więźba??? To ile tym razem uciełaś z wypłaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 11.08.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 A gdzie to się nasza madonna z dzieciątkiem podziewa. Dzienniczek zaniedbany. Do mnie nie zajeżdża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 11.08.2004 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Ostatnio głowiła się nad więźbą, bynajmniej to był główny temat telekonferencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 12.08.2004 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Dziś szuka klinkieru. Chyba długo będzie nam czekać na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 17.08.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Oj chyba pojadę dzisiaj popatrzeć na to cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 17.08.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Łaaaaaaaaaał Ale gdzie zdjęcia więźby???? POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts