bikosa 17.08.2004 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Po co mam pisać dziennik keidy mam przyjaciół informujących na bieżąco Super to wygląda- sprawozdanie z budowy w Dobrej pisane przez rodaków z okolic Gorzowa dziekuję za mobilizację Aż mi wstyd pozdrawiam i obiecuje poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 17.08.2004 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Zdjęcia wiechy będą w następnym tygodniu- jak się jakaś dobra dusza zlituje i dopomoże- bo nasz praojciec na urlopiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.08.2004 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Bikosa - ależ masz piękne widoki a i chałupka nieźle się zapowiada Czekam na dalsze zdjątka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 17.08.2004 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 no kolumienki masz imponujące. moja połówka też wzięła się wreszcie do roboty. pozdrawiam i dalej trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 17.08.2004 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Niektórzy uważaja, że te kolumienki to Polisz Kicz Prodżekt Ale co tam, mi się podobują i uważam, że pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordo 19.08.2004 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Kolumienki sš przecudowne. Widziałam w okolicy Kreski z kolumnami typu kołki i uwazam ,że Twoje sš naprawdę takie, jak trzeba.Gratulacje.Pozdrawiam z Gorzowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 20.08.2004 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Bikosa - to wszystko kwestia gustu. My mamy zwykłe, ale to tylko sprawa finansowa na starcie, potem i tak chcemy je ubeczkowić - tylko kiedy to będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 20.08.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Jasne, że kwestia gustu- dlatego mówię, że niektózy uważają je za kiczowate ale mi się podobują Rafałek- Zobaczysz, obłożuysz je szybciej niz myślisz- cała budowa idzie Ci bardzo szybko więc i z tym nie będzie probelmu Albo z drugiej strony- przyzwyczaisz się i beczułi nie będą Ci się podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 20.08.2004 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 O widzę, żew coraz więcej rodaków z Gorzowa Dzięki Kordko za komplementy. Ja widziałam Babie z beczułkami w Kołobrzegu i się zakochałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Nova 20.08.2004 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Cześć Sąsiadko, ja nie z Gorzowa a z Pojezierza Krajeńskiego(urlopowo). Widziałąm naocznie to co na zdjęciach i... jeszcze więcej. Ach jakże bym chciała w przyszłym roku porównać fotkę pustej działki z naszym przyszłym domkiem. Po moim powrocie z urlopu myślę że mi Panno Dziedziczko szczęka opadnie od postępu robót u Ciebie. Trzymam kciuki za dalsze prace budowlane i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romans1719499455 27.08.2004 01:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Cieszę się, że dobrze idzie. Gratulacje za kolumny - te z rurki tekturowej nie pasowałyby nijak. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 27.08.2004 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Hej Mił0ośnicy, już niedługo odcinek thrillera pt. "dlaczego kazałam rozebrać kominy i jeszcze lepiej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 27.08.2004 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Widzę, że sprawa zaczyna nabierać smaczku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 27.08.2004 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Czekamy z niecierpliwością. A czy o ciemnym salonie też nam coś opowiesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 28.08.2004 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 Malinka proszę o jakiś przeciek... o ciemnym salonie nie słyszałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Nova 29.08.2004 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2004 Nie mogłam w czwartek obejrzeć postępów na budowie ale nadrobiłam straty w niedzielę czyli dzisiaj. Jestem pod wrażeniem. To już jest naprawdę dom. Nawet "chirurga" ścignęłaś!! Kończę urlop, ale to nie wyklucza spotkania. Pozdrowionka Ps. Na naszych włościach powoli odzywają się jesienne klimaty, jakże piękne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Nova 29.08.2004 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2004 Nie mogłam w czwartek obejrzeć postępów na budowie ale nadrobiłam straty w niedzielę czyli dzisiaj. Jestem pod wrażeniem. To już jest naprawdę dom. Nawet "chirurga" ścignęłaś!! Kończę urlop, ale to nie wyklucza spotkania. Pozdrowionka Ps. Na naszych włościach powoli odzywają się jesienne klimaty, jakże piękne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.09.2004 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Bikosa jesteś bardzo dzielną kobitką Nie popuszczaj wykonawcom ,przecież nie pracują za "dziękuję" płacisz żywą gotówką więc wymagaj .Dobrze ,że pogoniłaś takiego Kierownika brrrrr.... Kolumny są extra .... Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 03.09.2004 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 No, Bikosa,jesteś twarda, bądź twarda.Z obserwacji własnych: prawie każdy robotnik (pracownik - żeby kogoś nie urazić) rozpuszcza się na budowie jak dziadowski bicz i trzeba często przypominać mu o jego miejscu w szeregu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prosciu 03.09.2004 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 niezła jazda z tym kierownikiem!!! a wydawałoby się że powien to być nasz najlepszy sojusznik w budowie domu. Nie wiem tylko czemu sie tak przejełaś trzeba go było zjechać na koniec od ........... to przynajmniej by ci nastrój sie poprawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts