Teska 27.10.2004 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Bikosiu bedzie ok, zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 27.10.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Bikoska oc to za uczulenie na cycki? Co do uczciwości Pana Rysia to jest ona połowiczna, dogadał się z hurtownią na ostępne za klienta powyżej 2o k. Sprawdź lepiej czy masz wszystko wyszczegółowione w kosztorysie z dokładnością do marki i modelu co byś się na tej jego uczciwości nie poślizgnęla, bo chyba cosik kombinują. PS. Teoria spiskowa za mną łazi ostatnio czy co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.10.2004 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 ta zawsze pod górkę i tak do końca świata naszego ale nie daj się i jak pisał przedmówca sprawdź szczegółowość kosztorysu powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 27.10.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Hej, za nikogo nie można ręczyć ale Pan Rysiek jest znajomym znajomej no i mam nadzieije, że chociaż wyglada super ucxciwie to nie okaże się wredny Co do wyszczególnień w kosztorysie to właściwie wszystko jest uszczegółowione a już na pewno te główne sprzęty i roboty. Co do narajania dla hurtowni Pan to uzasadniał tym, że on ma standardowy upust jako instalator na zakup materiałów ale jak klient dobrze ponegocjuje to jest szansa na większy. Oni itak prawdopodobnie brał by materiały od tego dostawcy wiec tu nie szukam podstępu. Ale macie rację, trzeba być czujnym. Z drugiej strony o czym ja bym Wasm pisała gdzyby nie taki sytuacje. kto chciałby czytać, że moi fachowcy to geniusze, rewelacyjni, ucziciwi, budowa idzie jak po maśle hihi I tak jednak spodziewałam się czegoś gorszego Dzięki za wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 27.10.2004 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Upust upustem, a rajfur rajfurem, a listonosz za darmo nie puka dwa razy (jeno przy 10 każdego miesiaca). Najwyżej będzie o 1 znajomego mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 27.10.2004 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Kroyena cóż za czarnowidztwo miejmy nadzieję, że się pozytywnie rozczaruję Trzymaj kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Nova 27.10.2004 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Bikosiu, wierze w Twoja dobrą gwiazdę!!! Jesteś super dzielna kobitą. Co do fachowców to maksyma stara jak świat i niestety stosowana przez takiego jednego wrednego i wąsatego ze Wschodu: wierz i sprawdzaj!! Chyba niełudziłas się, że "prawdziwi" budowlancy skończyli się na nieszczęsnym Remigiuszu S. Pozdrawiam (-y) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Nova 27.10.2004 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 O kurcze, nawet byczki popasam z przejęcia: oczywiście" nie łudziłaś sie" Łudzę się że sie poprawię ( to a propos tego, co napisałaś wyżej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.10.2004 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Co do hydrauliki też planowałam wszystko na szybko chciałabyś mieć lepiej Trzymam garści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.10.2004 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Trzyma kciuki żeby wszystko poszło oki, musi byc dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 03.11.2004 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Tak czytam i myślę, że Ty to sobie pojeździsz. Ja wyjdę z domu i już prawie jestem na budowie. Tylko szkoda, że się u mnie już nic nie dzieje, jakoś mi tego brakuje. To była zawsze rozrywka od pracy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 03.11.2004 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 W sumie trzeba się cieszyc, że i tak idzie do przodu. A dziś wyrównałam teren wokół domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 29.11.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 bikosiu niech się alarmiarze powalą. Privnij do _ZBYCH_a z podaniem modelu alarma i rodzaju usterki. Pewnie jakiegoś kota co ślą od montażu czujek do usunięcia usterki hardu lub softu centrali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 29.11.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Czy tego reduktora nie możesz oddać? Czy już go zamontowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 30.11.2004 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 Kroyena- świetny pomysł- jak nie dadzą rady to sie podpytam Rafałęk- pieniązki już poszły na moje konto za ten reduktor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 01.12.2004 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Cieszę się bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 05.02.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 Witam Aga Ty żyjesz?????? Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 05.02.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 Żyje żyje tylko coś się nie może zorganizować. Obiecywała, że zadzwoni i też nic... a czekaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 24.02.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Żyje żyje tylko coś się nie może zorganizować. Obiecywała, że zadzwoni i też nic... a czekaliśmy. Zaczynam się martwić .!!!!!! Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 24.02.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Dziś odezwała się na GG czyli ciagle żyje. Bikosa, odezwij się, nie pisz nic o tym mercedesie przed domem i basenie za, ale się odezwij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts