DorciaIQ 25.03.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Jest już jutro, a Ty nie zadziałałeś - ehhh tak to jest z prawdomównością facetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcvey 26.03.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Tak wiem....dziś coś będziemy wklejać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 27.03.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 I znowu jest jutro i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 27.03.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 I znowu jest jutro i nic Ja też czekam i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.04.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 No nie mowiąc juz o mnie . Dawaj mcvey. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Istana 18.05.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Trafiłam tu przypadkiem, ale widzę że forum ostatnio niezbyt aktywne - a szkoda, bo bungalowy to piękne domki i warto dzielić się doświadczeniami. Wiele tu było mowy o projektach z pracowni Stylowy Dom. To moje ulubione projekty, są piękne, oryginalne i stylowe jak sama nazwa mówi, ale niestety nie na moją kieszeń. Wybrałam zdecydowanie mniejszy dom - Zośka z numerkiem 2 z pracowni MTM Styl. Sedecznie zapraszam do dziennika Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina204 01.06.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Czy ktoś mógłby przesłać zdjęcia z realizacji "domu nad wodą"Gdzie można zobaczyć ten dom na żywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.06.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Realizacja DNW (acz niekompletna jeszcze ) w moim dzienniku, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina204 03.06.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Dziękuję Naprawdę piękny dom. A gdzie można go zobaczyć "na żywo"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina204 05.06.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 czy ktoś może podać namiary gdzie stoi "dom nad wodą" wg projektu szewczyka? Przesyłam adres mailowy: [email protected]Będę wdzięczna za każdą odpowiedźPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tujama 18.07.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Witam od miesiąca ciagnę budowę "Bungalow dla dwojga". Mam zalane ławy i fachowców na urlopie. Mam pytanie i zdaje sobie sprawe, że tylko ktoś z bungalowców może trafić z ceną a chodzi o instalacje CO i wodę z solarami czy jest możliwa cena 100 000 zł taka wycenę przedstawił mi pan z firmy. Zdaje sobie sprawę że bungalowy Szewczyka powalają ceną ale może troszkę przesadził. Zaczyna mnie lekko irytować świecące oczka fachowców przy projekcie jak bym słyszała (taka chałpa to Cię stać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyyta 16.11.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Witam Was wszystkich, Niestety kilka miesięcy temu mnie wylogowało z forum, dopiero teraz po kilkunastu próbach dostałam nowe hasło i mogłam odzyskać dostęp. Nie mam w tej chwili czasu na rozpisywanie sie, napiszę szybciutko, że w naszym "Otwartym poddaszu" właśnie maluja ściany i jeszcze kilka tygodni i będziemy mieszkać. Pozdrawiam! Bingo-ada odezwij się co tam u Was, jak domek, powklejaj trochę fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts