Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 291
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...

Trafiłam tu przypadkiem, ale widzę że forum ostatnio niezbyt aktywne - a szkoda, bo bungalowy to piękne domki i warto dzielić się doświadczeniami.

Wiele tu było mowy o projektach z pracowni Stylowy Dom. To moje ulubione projekty, są piękne, oryginalne i stylowe jak sama nazwa mówi, ale niestety nie na moją kieszeń. Wybrałam zdecydowanie mniejszy dom - Zośka z numerkiem 2 z pracowni MTM Styl. Sedecznie zapraszam do dziennika :lol:

Pozdrawiam

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
Witam od miesiąca ciagnę budowę "Bungalow dla dwojga". Mam zalane ławy i fachowców na urlopie. Mam pytanie i zdaje sobie sprawe, że tylko ktoś z bungalowców może trafić z ceną a chodzi o instalacje CO i wodę z solarami czy jest możliwa cena 100 000 zł taka wycenę przedstawił mi pan z firmy. Zdaje sobie sprawę że bungalowy Szewczyka powalają ceną ale może troszkę przesadził. Zaczyna mnie lekko irytować świecące oczka fachowców przy projekcie jak bym słyszała (taka chałpa to Cię stać) :o

• 3 months później...
Witam Was wszystkich,

Niestety kilka miesięcy temu mnie wylogowało z forum, dopiero teraz po kilkunastu próbach dostałam nowe hasło i mogłam odzyskać dostęp.

Nie mam w tej chwili czasu na rozpisywanie sie, napiszę szybciutko, że w naszym "Otwartym poddaszu" właśnie maluja ściany i jeszcze kilka tygodni i będziemy mieszkać.

Pozdrawiam!

Bingo-ada odezwij się co tam u Was, jak domek, powklejaj trochę fotek.