zopper 27.06.2010 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Witam wszystkich. Przeglądałem forum i widziałem kilka tematów na ten temat, ale mam trochę inny przypadek. Potrzebuję wykonać blat pod umywalkę nablatową. Blat później będzie obłożony płytkami. Blat ma nie mieć nóg. Myślałem o chyba najprostszym sposobie czyli podkuć ścianę, założyć zbrojenie, zaszalować i zrobić betonowy blat żeby mieć pewność, że utrzyma ciężar gdyby ktoś chciał się oprzeć. Ale proszę Was o rade czy nie da się jakoś zrobić tego z płyt g/k, zrobić stelaż (tylko z jakich profili żeby utrzymały odpowiedni ciężar). Proszę o odpowiedź osoby będące w temacie, najlepiej jakiegoś fachowca, który już miał z tym do czynienia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 28.06.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Było o Tym mniej niż miesiąc temu poszukaj w postach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freezyear 29.06.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?160663-Zaokr%C4%85glony-stela%C5%BC-jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts