Nessos 28.06.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Witam,Kupliśmy mieszkanko. Wszystko w sumie w porządku , tylko mam pewną obawę. Mieszkanie znajduje się na 1 piętrze Jest tak zlokalizowane,że okno od kuchni jest nad daszkiem od wejścia na klatkę schodową. (daszek jest w poziomie mojego stropu)Niestety daszek pokryty jest papą termozgrzewalną, a co jest pod nią( grunt betonu) nie wiadomo. Mieszkanie jest nowe i pech chciał,że właśnie w tym oknie deweloper zamotował wywietrznik. Moje pytanie jak to jest w końcu z toksycznością takich pap termozgrzewalnych. Czy jak będzie mi zaciągać do mieszkania powietrze znad takiego daszka to nie będzie to miało jakiś niezbyt przyjemnych efektów zdrowotnych? z góry dzięki za posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaz1719505673 29.06.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Napisz pismo do developera czy tak można ludziom walić papę pod okno , może mają jakieś badania przeprowadzone . Porozmawiaj z producentami pap czy dopuszczalna jest taka sytuacja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nessos 30.06.2010 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Rozmawiałem z deweloperem, mówią, że nikt im nie głaszał problemów, a mają już takie bloki po 5 lat. Ktoś może ma doświadczenia z papą pod oknem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 30.06.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 pomyśl soebie o domach w których pod cała podłogą jest papa, na fundamentach papa i na dachu również papa.Myślę, że więcej smrodu jest z ulicy niż z tego kawałka papy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 01.07.2010 03:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 I pomysl sobie o mieszkaniach, gdzie jest subit pod podloga , a takich mieszkan jest 50% w calej Polsce..... Od razu stwierdzisz, ze mieszkasz w ekologicznym mieszkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts