pivkoj 28.06.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Witam, mam do remontu dom, ponieważ jestem na urlopie bezpłatnym 6 miesięcznym chciałem sam go trochu pod remontować głównie łazienki, hydraulik wymieni instalacje i tu pytanie czy solary warto zakładać i jeśli tak to jakie? w sklepach mówią co chcą byłem w 4 i mam 4 wersje, mam też pytanie czy baterie słoneczne mają już taką technologie, żeby podgrzały zimą podłogę w łazience?? kiedyś pomagałem przez półtora roku układać flizy więc chcę spróbować własnych sił i samemu położyć mam co do tego pytanie czy stare flizy trzeba skuć czy mogę np na stare flizy naciągnąć grunt a raczej izolacje mapei (chyba tak to się piszę) to tworzy taką gumę i jest podobno świetnym podłożem pod flizy, czy jeśli naciągnę to n a stare flizy to czy mogę na to położyć nowe flizy czy lepiej skuć stare flizy mimo, iż nie odpadają i nie dzwonią?? a może ktoś mi udzieli informacji jakiej firmy produktów używać szwagrowi zamontowali muszle klozetową z wbudowanym w ścianę pojemnikiem na wodę i po 2 miesiącach musiał kuć płytki bo się spłuczka zepsuła i trzeba było coś tam wymienić, trochę dużo pytań ale jka mówią kto pyta nie błądzi dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts