kevinlomax 08.09.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 My mamy ażurowe z dębu - takie też były z planu. Kompletnie nie rozumiem argumentu "ja jestem za betonowymi bo są stabilne". Proste:) Nie rozumiesz tego argumentu bo masz dobrze zrobione i gratulację, ale wiele jest przypadków że ktoś stawia takie schody i stabilne nie są, trzeszczą, gibają się i w ogóle do bani. Nie twierdzę że wszystkie takie są ale niestabilne schody prędzej się trafią przy ażurowych bo przy betonowych się jeszcze nie spotkałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 08.09.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Proste:) Nie rozumiesz tego argumentu bo masz dobrze zrobione i gratulację, ale wiele jest przypadków że ktoś stawia takie schody i stabilne nie są, trzeszczą, gibają się i w ogóle do bani. Nie twierdzę że wszystkie takie są ale niestabilne schody prędzej się trafią przy ażurowych bo przy betonowych się jeszcze nie spotkałem... No tak, różnych "fachowców" się spotyka:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kevinlomax 08.09.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 No tak, różnych "fachowców" się spotyka:rolleyes: No właśnie:) Co widać po różnych wątkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 09.09.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 A jak się sprawują schody drewniane ale nie ażurowe tylko pełne?? Bo takie by mnie interesowały. Ktoś takie użytkuje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz.k 09.09.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Minus drewnianych: nie zrobisz pod nimi zejścia do piwnicy . Jeśli ktoś coś takiego zrobił z chęcią obejrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia1981 09.09.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 my będziemy mieć schody drewniane pełne. pod nimi będzie spiżarnia. pod schodami wylewka jest obniżona i będą 3 stopnie. ja nie miałam wyboru mąż uparł się na drewniane i koniec. zgadzam się z tym co kto napisał wcześniej że wykonawcy mają problem z dobrym wylaniem schodów. wystarczy poczytać dzienniki budowy.dla mnie minus drewniany to to że jest to ostatnia rzecz jaką robisz w domu przed wniesieniem mebli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 09.09.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 zgadzam się z tym co kto napisał wcześniej że wykonawcy mają problem z dobrym wylaniem schodów. wystarczy poczytać dzienniki budowy. wykonawcy w ogole maja problem ze wszystkim,drewniane tez niejedna osoba tutaj przeklela wszystko kwestia szczescia,czy to co sobie zaplanujemy,uda sie naszemu fachmanowi czy nie totolotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 09.09.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 u nas dębowe ażurkowe , pięknie pachną Są ciepłe , stylowe , po prostu piękne..............bieganie tam i z powrotem to sama przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz.k 09.09.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 u nas dębowe ażurkowe , pięknie pachną Są ciepłe , stylowe , po prostu piękne..............bieganie tam i z powrotem to sama przyjemność Claudii jestem bardzo ciekaw jak w końcu oddzieliłaś to zejście do piwnicy od parteru? Tylko te drewniane drzwiczki zastosowaliście? Nie wieje wam z dołu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 09.09.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 zamontowaliśmy furtkę (dla bezpieczeństwa) a na dole drzwi do części piwnicznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gustaw Fijak 23.09.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Moja firma zajmuje się schodami samonośnymi oraz obkłada drewnem schody betonowe a jak u was z terminami? poza wykonaniem zlecenie, wykonujecie również prace wyburzeniowe, aby przygotować miejsce na nowe schody? jakieś projekty? jak to wyglada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagi69 23.09.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Składane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gustaw Fijak 27.09.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Składane. ale co skladane, do czego ta wypowiedz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gustaw Fijak 27.09.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 ze niby skladane schody najlepsze? moze na strych lub poddasze ieuzytkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 27.09.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Najlepsze schody to takie, które mi się podobają, pasują do wnętrza, są stabilne, wygodne i bezpieczne, mają ładny kolor i których nie muszę spłacać przez kilka lat. Czyli takie jak moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gustaw Fijak 28.09.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 czyli kazdy chwali swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia1981 28.09.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Najlepsze schody to takie, które mi się podobają, pasują do wnętrza, są stabilne, wygodne i bezpieczne, mają ładny kolor i których nie muszę spłacać przez kilka lat. Czyli takie jak moje zgadzam się w pełni. u nas nie było dyskusji będą drewniane dębowe. ja osobiście nie lubię jak w wydzielonej klatce są drewniane schody takie niezabudowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts