Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

papa na dachu 45 st samemu????

netbet

Recommended Posts

masz rację.. dla mnie to będzie miesięczna "chwilówka" .. nie żyję z tego... mam czas...

ale gdybym tak sie sprężył.....jaka jest stawka za papowanie i deskowanie dachu??

słyszłał ktos o jednoosobowej ekipie...?

obalam mit o niemożności wykonania pewnych prac samodzielnie...dyskusji nie podlega oszczędność kasy.

wierz mi... można utrzymać "ładne okapy" .... tak powiedzmy 4 cm bez rusztowania... i robiąc samemu.

przepraszam... okapy.. jestem w stanie ustawić co do milimetra.. wedle życzenia.

Nie ma to jak dyskusja o niczym. Nikt do tej pracy nie jest potrzebny bo papa się sama rozwija!

Nie rób sam tego co można we dwoje,

Takie są rady i zasady moje.

(Sztaudynger)

I ja się z nim całkowicie zgadzam.

Pozdrawiam.

"chyba wiedzą tajemną nikt z dekarzy sie nie podzieli....bo z tego żyją... wiec."

właśnie żyją z tego a nie się przy tym męczą

"masz rację.. dla mnie to będzie miesięczna "chwilówka" .. nie żyję z tego... mam czas...

ale gdybym tak sie sprężył...."

Obstawiasz miesiąc a myslę że dasz radę wcześniej

".jaka jest stawka za papowanie i deskowanie dachu??"

Ja kasuje w okolicach 40zł za m2

"słyszłał ktos o jednoosobowej ekipie...?"

Nie

"obalam mit o niemożności wykonania pewnych prac samodzielnie...dyskusji nie podlega oszczędność kasy."

To nie jest mit.

"wierz mi... można utrzymać "ładne okapy" .... tak powiedzmy 4 cm bez rusztowania... i robiąc samemu.

przepraszam... okapy.. jestem w stanie ustawić co do milimetra.. wedle życzenia."

wierze :)

wiecie co.. skoro się już tyle tutaj dowiedziałem to może jakaś dobra duszyczka powie mi o wadach i zaletach pap...

zacząłem kłaść papę na welonie... ale dzis widziałem się z moja ekipą do dachu i doradzili mi papę na tekturze...

obie maja być wierzchniego krycia...

że niby tektura lepsza??

welon jest beee??

jak obie reagują na temp i wiatr?? ktos ma pewnie doświadczenie .... podzieli się?

pozdro

NEtbet