pawstone 29.06.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Witam wszystkich! Jestem nowy na tym forum. Chciałbym przeprowadzić w domu pewne zmiany i chce się dowiedzieć czy jest to możliwe: 1. Skuć betonowe schody i wylać nowe ale trochę inne (dlatego ze obecno schody sa bardzo blisko drzwi, a drugi powód to to ze sa dosc strome: otwór w s tropie jest dość duzy wiec jeśli będzie można skuc obecne schody to nowe, dłuższe, mnie strome zmieszczą się.2. Przerobić otwór okienny na otwór drzwiowy, a obecny otwor drzwiowy zamurować. Sciana na której sa okna ma gubosc 40 cm. Wszystko przedstawiłem na rysunkuLink do obrazka: http://hyy.pl/images/69Schody.jpg Obrazek nr 1 przedstawia obecna sytuacjeBardzo proszę o porade,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 30.06.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 link jesł błędy [prześlij fote na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts