El_majster 24.09.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Tylko że te na polach namiotowych pewnie na trawce lub w blotku leżały, były z sosny i pewnie nie impregnowane Te łazienkowe współczesne maty są zazwyczaj z egzotycznego drewna, a to OGROMNA różnica. No zgadza sie. Ale myslisz ze nie zostaje na nich jakis nie wiem, osad? Ta paskudna sliskosc? Nawet jesli bylby to bambus to i tak musialby byc mocno impregnowany itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 24.09.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 ale skoro polozy sie ja na ogrzewaniu podłogowym i nie bedzie stale narazona na działenie wody to czemu miałaby zrobic sie obslizgła?? to tak jak deska do krojenia w kuchni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
El_majster 24.09.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 ale skoro polozy sie ja na ogrzewaniu podłogowym i nie bedzie stale narazona na działenie wody to czemu miałaby zrobic sie obslizgła?? to tak jak deska do krojenia w kuchni.. No dobra. A czy wtedy nie popeka po prostu pod wplywem ciaglej zmiany mocnych temperatur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 24.09.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Mata z Rossmana ma wymiary 50x80 i nic się z nią nie dzieje- po kąpieli stawiam ja " na sztorc" wycieram podłogę i tyle- dywaniki wiecznie musiałam wietrzyć, trzepać, prać, polecam maty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 24.09.2010 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Ja mam taką matę: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/vi/kg/qp4n/51UEzFThwsIOHbI9HB.jpg Jest piękna, naprawdę Pod spodem ma takie łączniki dzięki temu nie ślizga się po podłodze. Jest impregnowana i nie wsiąka w nią woda, ani nic innego. Nawet jak jest czasem biała od kamienia (a mamy duży) to wystarczy wytrzeć mopem. Można ją myć, wycierać i nic się z nią nie dzieje. Nie jest broń boże śliska. Nawet jak jest mokra jest zupełnie matowa i całkowicie bezpieczna. Nic,a nic nie żałuję tego zakupu. Choć mata nie była tania, warto było. Mata kupiona tutaj. Przesyłkja i kontakt błyskawiczny. Mają różne rodzaje mat w dowolnych wymiarach. http://kospod.opol.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroliczana 24.09.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 mogłabyś napisać ile mniej więcej kosztowała, może być na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 24.09.2010 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Mogę napisać spoko. Mata drewniana- termo-drewno , kolor naturalny - ciemny brąz, olejowana ,o wymiarach: 50cm x 88,1cm - 169zł już z przesyłką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max kraków 24.09.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Dzięki wielkie za namiary! Rzeczywiście robią na zamówienie dowolne (no, może bez szaleństw ) rozmiary. mam plan położyć ją w brodziku, bo podłoga będzie drewniana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 24.09.2010 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Dowolny wymiar w swoich granicach. Np. moja mata może mieć wymiary 50cm (lub 60cm) na 39cm lub powyżej ile się chce. Inne nie wiem. Myślę, że warto się zapytać mailowo. Odpisują dokładnie i rzeczowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia4444 24.09.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Monika śliczne te maty , najładniejsze jakie widziałam w necie , można kupić przez internet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 24.09.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 ja mam matę z Tchibo, drewno akacjowe. użytkuję 2 lata i nic się nie dzieje. nadal ładna. mogę polecić. http://media1.tchibo-content.de/art_img/14/32/721d929abda2/MAIN-IMPORTED/d911b10ebaae1945/.png http://www.tchibo.pl/Mata-do-lazienki-p200004336.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 24.09.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 on line wykupione, bede czekac az znowu pojawi sie w Tchibo....bo fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 25.09.2010 05:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Monika śliczne te maty , najładniejsze jakie widziałam w necie , można kupić przez internet? Śliczne, bo mają piękny ciemny odcień. Jak najbardziej można kupić przez net. Link podawałam wyżej. Oglądałam też maty w Leroyu, fajne ale po pierwsze jasne, a po drugie w takie małe kwadraciki - za dużo tego, ja chciałam jak najbardziej prostą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 25.09.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Ja mam mate bambusową w kabinie prysznicowej, czyli w brodziku. Wydaje mi się, że nawet te leżące na podłodze, ale i tak w jakimś stopniu narażone na wilgoć powinno się czyścić środkami przede wszystkim grzybobójczymi. Na przykład takimi stosowanymi w saunach. Nie ma siły, nawet najlepiej zaimpregnowane drewno w końcu gdzieś złapie troche wilgoci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lifter 27.09.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 myślę dokładnie tak samo jak amalfi, choć do tej pory byłem nieco bardziej sceptyczny - do póki nie zobaczyłem wklejanych przez was zdjęć, niektóre maty są na prawdę ładne i stylowe myślę że jeśli będzie się o nie odpowiednio dbać i kontrolować ich stan, to unikniemy przykrych niespodzianek, a gra jest chyba warta świeczki...;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts