pnk 07.04.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Moim zdaniem najlepszym wyborem grilli ogrodowych, są te gazowe. Plusem na pewno jest to, że nie trzeba się męczyć z rozpalaniem go (a wiadomo jak to działa przy grillach węglowych), a dodatkowo ma się kontrolę nad temperaturą, także potrawy wychodzą zawsze idealne. No i na pewno jest to zdrowszy wybór. Jeżeli interesują Cię propozycje ze sklepów internetowych, to możesz wejść na stronę broilking.pl gdzie jest sporo różnych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zamarmurowana 08.04.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Ja też miałam obiekcje co do grilli gazowych dopóki nie dowiedziałam się, że można je tez w domu zrobić, a do tego jedzenie jest zdrowsze. Taka mała opcja http://www.kamai.pl/index.php?cPath=56_69&page=4#!p200071,c56_69,grill+turystyczny+gazowy+i+kuchenka+go+grill+2w1 jest dobra zarówno w ogrodzie jak i w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
F. Michalski 06.05.2013 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Od lat używam grilla typu SmokeyJoe i nie zamieniłbym go na żaden inny. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adik50 18.06.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 (edytowane) Aby grilować to musi być dym a nie gazówka . Równie dobrze mozna w domu na patelni gazowej Ble ,ble ble To jest prawdziwy gril :http://www.youtube.com/watch?v=ETXRScuvjSQ Edytowane 18 Czerwca 2013 przez Adik50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adik50 19.06.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 (edytowane) Guzik prawda prawdziwy gril to dym i to dym z drewna drzew owocowych a nie z gazu . Wez sobie np szynke ze sklepu a szynke z domowej wedzarni . Jak nie widzisz róznicy to chyba nie jadłeś wyrobów z domowych wedzarni . W fabryce szynki malują a nie wedza . Tak samo się ma z grilem na gaz Tu nie chodzi o maxymalną temp . tylko odpowiednią zależy co robimy . przewaznie ok 80-150C A jeśli chodzi o zimne wędzenie to 40C Po wyżej dałem linke jak się piecze np żeberka tam temp 70-95C inaczej lipa z żeberek Edytowane 19 Czerwca 2013 przez Adik50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duke-R 04.07.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 A ja podłącze się z nieco innym pytaniem. Wybudowałem wolnostojący garaż 10x 7m bo jestem fanem motoryzacji i musze mieć dużą świątynię na moje motory i auta:) 1/4 część garażu to wiata z wmurowanym w ścianę kominem u którego podstawy jest przygotowane miejsce na grill murowany. Moje pytanie jest takie: czy kupić gotowy grill i zainstalowac go w ścianie czy wybudować taki grill od podstaw? Myślałem też o zainstalowaniu po drugiej stronie ściany czyli we wnętrzu garazu pieca typu koza,że zagrzać w garażu w zimie jak będę chciał cos porobić przy sprzętach. A jakbym zrobił grill gazowy i jednocześnie jakieś ogrzewanie gazowe do garazu z tej samej butli? Co radzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 27.07.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Fajny garaż, mam trochę mniesz Ale nie dużo Ja się zastanawiam nad gazówką, jutro pojadę obejrzeć w salonie konkretnie do Maximus w Nadarzynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowalt 08.05.2014 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Ostatnio gdzieś oglądałam program kulinarny, że najlepsze są jednak te gazowe. Nie produkują tylu niebezpiecznych związków chemicznych - krótko mówiąc, jedzenie jest mniej zanieczyszoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 08.05.2014 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Fakt gazowy jest fajny. Mogę polecić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 08.05.2014 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 A może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.06.2014 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 (edytowane) Mirku, no qrcze, że też wcześniej tu nie zajrzałam - taaaka oferta Ja właśnie zzastanawiam się nad kupnem grilla elektrycznego i oferta na rynku, jest tak bogata, że nie wiem, co wybrać. Może ktoś ma jakieś doświadczenia z grillami elektrycznymi i może coś polecić, doradzić... Edytowane 1 Czerwca 2014 przez anSi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 02.06.2014 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Wszystko pięknie, tylko, że ja elektrycznego szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 03.06.2014 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Wszystko pięknie, tylko, że ja elektrycznego szukam. Nie szkodzi. Benne dostał zlecenie reklamowania z firmy D. to Ci podeśle linka do tego betonowego badziewia choćbyś o patelnie albo depilator pytała. BTW ten najazd spamerów to już nudny się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 10.06.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Nie wiem jak się sprawuje grill betonowy. Jedyne co wiem bo widzę to ze jest po prostu brzydki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tynkuj 25.06.2014 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Ja kupuję taki jednorazowy z marketu! najlepszy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazzz 09.07.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Preferuję grille żeliwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol985 25.07.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Fakt gazowy jest fajny. Mogę polecić . Ja także polecam , już od dłuzszego czasu grilluje na niezawodnym jak dotąd grillu, jest to grill gazowy więc jest z nim naprawde mało roboty. Nie brudzi się jak zwykły węglowy, nie trzeba go ciągle pilnowac, wystarczy nastawić na daną temperaturę i moża siedzieć wraz ze znajomymi bez obawy że coś sie nam np. przypali. Wielu zarzuca że jedzenie z grilla gazowego nie ma tego 'smaku' co węglowy, ale wystarczy dorzucić specjalne wiórki drzewne i smak jest ten sam a na pewno jest zdrowiej. Jakby ktoś był ciekawy, ja mam takiego grilla: http://grill.specbruk.pl/grill-royal-340/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adik50 03.01.2015 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 (edytowane) aaaaaaaaaa ł łłłłłłłłłłłłłłłłłłłłććććććććććććććććć Wpadło mi w łapki ;https://www.youtube.com/watch?v=bdOjov8Yyn0 A to moje ,,dziecko'' Do napędu używam materiałów tylko z naturalnego drewna liściastego owocowego Edytowane 3 Stycznia 2015 przez Adik50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobbudowniczy1956 09.07.2015 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 (edytowane) My z żoną kupiliśmy w zeszłym roku gazówkę, konkretnie taką :MODEROWAO sam byłem zaskoczony, że jedzenie z grilla gazowego będzie mi smakować równie dobrze, a nawet lepiej jak z węglowego. Był to z początku pomysł żony. Jak się okazalo udany. Dla miłosników dymu polecam mini wędzarki - taki ot, gadżet, ale bardzo przydatny, bo nadaje mięsu fajny aromat, no i zawsze się coś dymi Ceny grillów nie są bardzo wygórowane biorąc pod uwagę, że dostajemy prawie dożywotnią gwarancję, urządzenie może stać latem i zimą i nic się z nim nie dzieje. Szwagier też dał się namówić, ale wybrał Webera. Pod Krakowem jest sklep z dużym asortymentem więc polecam. My sobie chwalimy Edytowane 12 Października 2015 przez finlandia Reklamy są niezgodne z regulaminem forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 09.07.2015 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Takich ładnych to szkoda używać żeby nie pobrudzić ...Jak pracujesz na gazowym to sąsiedzi niewiedzą że imprezujesz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts