Dorota_N 30.06.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Witam, zastanawiam się nad domem w jonagoldach, co o nim myślicie? http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-jonagoldach/m4b5d997ca8627,2209 Chyba trochę za duży, szczególnie salon. 40 metrów. Bardzo mi się podoba, ale ciężko coś stwierdzić na rysunkach. Może ktoś buduje w okolicach Trójmiasta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamionkal 01.07.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 ja wiem czy za duży? chyba że będzie zamieszkany przez 1-2 osoby. u mnie salon ma 30mkw, i żona non stop marudzi ze za mały sypialnie w tym projekcie też nie są gigantyczne - 10-12mkw to sensowna wielkosć ale na pewno nie za duże. z łazienkami podobna sytuacja fajnie ze udało się wygospodarować trochę miejsca na pomieszczenia typu spiżarnia czy pralnia - przydadzą się. kotłownia na tyle duża, że obok kotła zmieści się tam też kosiarka i parę innych dupereli. Generalnie uważam że jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 01.07.2010 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Super, dzięki za opinię. W tej chwili mieszkamy w domu o powierzchni 185 m2, z dwustanowiskowym garażem, ale ze skosami na poddaszu i szczerze mówiąc wydaje nam się trochę za duży. Sama nie wiem. Ciężko stwierdzić, jeśli nie można zobaczyć tego w realu. Domek bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 07.07.2010 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Czekam na spotkanie z biurem i kupuje projekt w przszłym tygodniu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IzaAmela 12.09.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Witam, również bardzo mi się podoba ten projekt w zasadzie mam trudności z wybraniem odpowiedniego ale ten jest chyba jak do tej pory najlepszy i również zastanawiałam się czy oby ten salon nie jest zbyt duży....no i ten dom oczywiście ale ma wszelkie pomieszczenia na których mi zależy no i duża kotłownia.Jeżeli można to napisz kiedy zaczynasz budowę, ja planuję w przyszłym roku. Bardzo bym chciała zobaczyc ja ten dom wygląda po wybudowaniu.pozdrawiam, Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 07.10.2010 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 (edytowane) Niestety nie kupiliśmy tego projektu. Chcielismy garaż dwustanowiskowy, musieliśmy zmienić kąt nachylenia dachu i podobno to się nie opłaca Więc pani architekt rysuje nam projekt indywidualny zgodny z naszymi oczekiwaniami i wymaganiami. Budowę zaczniemy na wiosnę. Będę pisała jak ruszymy. Edytowane 7 Listopada 2010 przez Dorota_N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IzaAmela 08.10.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 hejdzięki Dorota za odpowiedź, ja właśnie czekam na warunki zabudowy i również obawiam się czy ten dach przejdzie...bo właściwie to jestem zdecydowana na ten projekt.Czekam z niecierpliwością na Twój projekt tym bardziej, że jak piszesz będzie podobny do domu w jonagoldach.My również zaczniemy na wiosnę o ile zdążymy....pozdrawiam Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suomi 18.04.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Hej, czy ktoś z was zakupił już ten projekt? Zastanawiam się nad jego adaptacją tak, aby na poddaszu umieścić dodatkowe sypialnie. Ciekawy jestem czy już jakieś są zbudowane / w trakcie.Dajcie znać koniecznie - projekt wydaje się być bardzo przemyślany i jest narazie moim faworytem. Brak jedynie opini na jego temat... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alvaroalvaro78 04.04.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Szukam osób budujących bądź takich które wybudowały w/w dom. Jakie koszta poszczególnych etapów ? Jakie materiały, systemy wentylacji, ogrzewanie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts