tulismanore 30.06.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Kupiłem taki syfon.http://dl.dropbox.com/u/7854994/1100838473.jpgProszę się nie śmiać, ale ja naprawdę nie wiem do czego jest ten niebieski "korek".W sumie to nie wiem po co ten biały zakręcany, podejrzewam, że do wyrównywania ciśnienia (?).Jakby mi ktoś udzielił wskazówek jak to hydraulicznie podłączyć to byłbym wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 30.06.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 mam taki sam syfon, ale tego niebieskiego na wyposażeniu nie miałem a ten biały zakręcany to, jeśli dobrze pamiętam, rewizja syfonu (u mnie głęboko pod tynkiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 01.07.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Niebieski korek to kapsel służący do zatkania wyjścia ustrojsta na czas tynkowania/malowania/płytkowania. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekaqua 01.07.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Kupiłem taki syfon. http://dl.dropbox.com/u/7854994/1100838473.jpg Proszę się nie śmiać, ale ja naprawdę nie wiem do czego jest ten niebieski "korek". W sumie to nie wiem po co ten biały zakręcany, podejrzewam, że do wyrównywania ciśnienia (?). Jakby mi ktoś udzielił wskazówek jak to hydraulicznie podłączyć to byłbym wdzięczny. wyzej odpływ,ponizej rewizja do ewentualnego przeczyszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tulismanore 01.07.2010 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Dzięki za informacje.Trochę dziwne, że w czasach dokupywania różnych pierdółek do pierdółek dodają taki rarytas jak zatyczkę ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 01.07.2010 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Niebieski korek to kapsel służący do zatkania wyjścia ustrojsta na czas tynkowania/malowania/płytkowania. J. no faktycznie to jest zatyczka, mój syfon był identyczny poza właśnie inną zatyczką mam taką nasuwaną w kształcie dopasowanego... kieliszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts