Jerzysio 13.09.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 ...ale dlaczego stresujecie się tego typu problemami ?Przecież to FORUM i jesli ktoś znajduję sobie przyjemność w pisaniu, to niech pisze, na zdrowie ! I miłego popołudnia wszystkim.J A Ci co mają coś sensownego do powiedzenia, są znani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 13.09.2004 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 no widzicie, a powiadają, że duch współzawodnictwa w narodzie umarł..... a tu dla niektórych ilość postów ( cyferek ) jest na wagę złota. może by tak zaproponować nową konkurencję na przyszłą olimpiadę, hę? kadra narodowa by sie znalazła i to niezła, bo zawodnicy wkładają całe serce, by być najlepszym ( elitą ???) pozdrawiam P.S. apeluję o zniesienie licznika. a może ktoś po prostu lubi sobie porozmawiać Napracuje sięczłowiek i to stylowo bo Kawiarenki nie odwiedza, a tu mu Lider Forum kłody pod nogi rzuca. a co jest takiego niestylowego w odwiedzaniu kawiarenki proszę o proste i zrozumiałe odpowiedzi (takie dla "elyty"), bo też sobie nabijam licznik w Kawiarence Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 13.09.2004 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 a zwlaszcza jak ma ktos ikonke edycji posta (wszyscy maja), i zamiast zmienic, pisze 3 posty kolejno swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 14.09.2004 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Pardąsik w stylu kawiarnianym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bedi 14.09.2004 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Przychylam się do zdania. Zachwyty nad ilością postów są zupełnie bez sensu. Liczy się treść a nie post z cyklu: dzień dobry już wstałem, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 14.09.2004 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 a zwlaszcza jak ma ktos ikonke edycji posta (wszyscy maja), i zamiast zmienic, pisze 3 posty kolejno swoje. potwierdzam, brawo !!!!!!, dość już tego, a zwróć mu uwagę ? to dostaniesz tekst w stylu: "to mój post, nie musisz czytać" zaraz, zaraz, w tej chwili jak ja pisze ten post to ktoś inny pisze coś w rodzaju " 2w czy 3W" , "styropian czy wełna", "PH czy BK", itd... PROPONUJĘ NADAL DOPISYWAĆ KODEKS w PODPISIE (tak jak ja) Z ZASADAMI KORZYSTANIA Z FORUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 14.09.2004 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 preev,a co jest priorytetem? ( ale nabiłem:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 14.09.2004 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 moim zdaniem licznik jest niepotrzebny. Zamiast niego - jak proponowal pan Wojciech - lepiej skupic sie na rodzaju wypowiedzi i przyznawac np tytul "Dobry Gadula" albo "Doradca" albo "Dobry Sasiad" ... Tytuly powinni przyznawac Forumowicze. Wartoby jednak wg mnie zastanowic sie nad jeszcze glebszym podzialem branzowym forum. Moze to spowodowaloby tez ograniczenie niepotrzebnego powielania watkow i latwiejsze wyszukiwanie interesujacych informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 14.09.2004 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Będzie lustracja Forumowiczów - za jeden post nie na temat czapa, za dwa typu "aha' lub "ojej" eksmisja z zajmowanego lokum itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 14.09.2004 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 matko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 14.09.2004 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Ale będzie miała Inkwizycja roboty. Bo jeżeli nie widzi, że wszystkie są na temat to ma niski poziom abstrakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 14.09.2004 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 o co taki raban, że co niby bawicie się w "starą gwardię". hahaha Forum dla mnie to- miłe spedzenie czasu- skarbnica wiadomosci i pomocy budowlanej i nie tylko- nawiązywanie nowych znajomości- inna forma "gadu-gadu" trudno żeby "plotkować " tylko w forumowych kawiarenkach Pozdrawiam służbistów i szablonowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 14.09.2004 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Olka aleś mi dołozyła z tym cudzysłowem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 14.09.2004 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Forum dla mnie to - miłe spedzenie czasu - nawiązywanie nowych znajomości - inna forma "gadu-gadu" trudno żeby "plotkować " tylko w forumowych kawiarenkach no i widać to, nie rozumiesz sensu forum budowlanego to jest forum budowlane i chcemy żeby walczyć z takimi patologiami, to znaczy są specjalane działy forum i tam można sobie swoje pogaduszki pisać: Zapraszam na Nie tylko budowa - kącik zapaleńców Dział Porad Życiowych Stowarzyszenie budujących poetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczery 14.09.2004 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 - nawiązywanie nowych znajomości - inna forma "gadu-gadu" chore, psujesz innym chęć przeglądania tego forum, znajdz sobie inne forum, "szydełkowanie", "problemy blondynek", "plotkarstwo" to jest forum budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 14.09.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 święta racja Olka, a jak kcesz se pogadać o "dupie Maryni", zapraszam na czata.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.09.2004 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Zastanawiam się co chcecie zrobić? Zniszczyć to forum? Przecież ono jest zywe dzięki wszystkim uzytkownikom, i tym co tylko zdawkowo /i tylko na temat/ odpowiadają i tym co do porady wkleją dowcip. Są też inne fora, co działają wedlug sztywnych reguł, nikt się nie wychyla. I jakos tam pusto....... Licznik mi kompletnie nie potrzebny, a ten dopisek wqrza mnie niemilosiernie Ale moderator za nic nie chce go skasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 14.09.2004 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 ostro, wiedziałam, ze to będzie prowokacja. no i widzicie jak fajnie, pogadaliśmy sobie wyluzujcie. Do: Nie tylko budowa - kącik zapaleńców Dział Porad Życiowych Stowarzyszenie budujących poetów czasami zaglądam. Oj miło czasami bardzo miło się pisze. Szydełkowanie mnie nie kręci wolę śrubki i młoteczki, no a ze jestem blondynką to czasami sobie poczytam dowcipy - też na forum muratora. Odnośnie czata w muratorze to byłam tam parę razy, ale jakoś to tam dziwnie działa. Nie pasuje mi to. Oj ludzie ludzie, po co te nerwy. Jak macie problem to załóżcie sobie prywatną stronę tylko dla VIP super budowniczych tematowców i działajcie. Może złote karty wstępu co? Będzie super budowlanie i poważnie i bez zbędnych ochów i achów. Z tego co wiem Murator takich ograniczeń nie wprowadza, więc "poplotkujmy" jeszcze troszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 14.09.2004 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Właśnie Wymieniamy doświadczenia, kogo wkurza licznik i odpowiedni dopisek, a kto z niego polewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 14.09.2004 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 no to ja POLEWAM piszę kiedy chcę, odpowiadam kiedy chcę http://gifart.w.interia.pl/gif/2805.gif całuski ponuraki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts