Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wyliczanka

Wojciech Nitka

Recommended Posts

Licznik mi kompletnie nie potrzebny, a ten dopisek wqrza mnie niemilosiernie :evil: Ale moderator za nic nie chce go skasować.

Nie sądze żeby moderator zlikwidował licznik.. przecież wtedy murator nie będzie mógł się pochwalić że ma na forum ponad 400 tys. postów :D :D :D

a nie długo będzie 500 tys.

• Odpowiedzi 84
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Majka, Ty sie nie boj, jescze tylko 3415 postów i Cie wyprzędze - o ile nie dopadnie mnie Komisja Lustracyjna.

Wiecej luzu dla pieniaczy. Wolę kilka postów "nie na temat" niż, aby kilka fajnych osób miało zrezygnować z Forum. Szukam czego mi potrzeba, i jeszcze "spam" mi w tym nie przeszkodził. A ile było czasami zabawy . . . .

mam pytanko

jak już jesteście tacy pożądni to dlaczego ten post jest w tym dziale a nie w "uwagi o Forum Muratora"? Co?

a dla nitki, oorbusa, szczerego i modzelewskiego

specjalne życzenia i prezencik

http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=32315

Pozdrawiam wszystkich fajnych i pogodnych forumowiczów, którzy chcą czasami sobie pogadać o rzeczach budowlanych i nie tylko.

mam pytanko

jak już jesteście tacy pożądni to dlaczego ten post jest w tym dziale a nie w "uwagi o Forum Muratora"? Co?

a dla nitki, oorbusa, szczerego i modzelewskiego

specjalne życzenia i prezencik

http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=32315

Pozdrawiam wszystkich fajnych i pogodnych forumowiczów, którzy chcą czasami sobie pogadać o rzeczach budowlanych i nie tylko.

Olka - jako, że to właśnie ja odświeżyłem ten wątek po3 latach niebytu. Czuję się zobowiązany wyjaśnić dlaczego znajduje się on w dziale wymiana doświadczeń. Po prostu w roku 2001 nie istniał jeszcze ten obecny - wielowątkowy podział tematyczny Forum. Było tylo kilka działów wśród których nie było niestety działu Uwagi o Forum Muratora.

Pozwolę sobie przypomnieć fragment mojego postu którym odświeżyłem ten zapomniany i zaniechany w 2001 r wątek.

P.s Moim zdaniem - Szanowna Redakcjo - ten temat powinien zostać przeniesiony do działu - Uwagi o Forum Muratora

Pozdrawiam.

preev,

a co jest priorytetem?

( ale nabiłem:))

tak, przejrzałeś mnie, dla mnie priorytetem jest nabijanie licznika aż dojdę do 100000 postów, a potem to już tylko będę poprawne odpowiedzi tylko związane z tematem pisał :lol:

do mdzalewskich i autora wątku:

jak regulamin to regulamin "1. FORUM dyskusyjne MURATORA i czat służą do wymiany poglądów, opinii i doświadczeń internautów na tematy budowy domów."

a więc ten wątek narusza regulamin i powinien zostać w myśl zasad usunięty wraz z naszymi postami w np. Kawiarence Klubowej :D :wink:

wyluzujcie trochę :wink:

..... FORUM dyskusyjne MURATORA i czat służą do wymiany poglądów, opinii i doświadczeń internautów na tematy budowy domów."

a więc ten wątek narusza regulamin i powinien zostać w myśl zasad usunięty wraz z naszymi postami w np. Kawiarence Klubowej :D :wink:

Ale by się narobiło :o Popracowałem kilka minut i oto wyniki:

Teska wszystkich postów 5567 posty w Klubie Budujących 2826 pozostało by 2741

Agacka wszystkich postów 4546 posty w Klubie Budujących 4185 pozostało by 361

Pitbull wszystkich postów 4465 posty w Klubie Budujących 1951 pozostało by 2514

Ivonesca wszystkich postów 4465 posty w Klubie Budujących 3140 pozostało by 1325

Majka wszystkich postów 4070 posty w Klubie Budujących 2396 pozostało by 1674

Kgadzina wszystkich postów 3802 posty w Klubie Budujących 600 pozostało by 3202

Krystian wszystkich postów 3684 posty w Klubie Budujących 2544 pozostało by 1140

Maksiu wszystkich postów 3554 posty w Klubie Budujących 2741 pozostało by 813

Frankai wszystkich postów 3509 posty w Klubie Budujących 1064 pozostało by 2445

Wowka wszystkich postów 3392 posty w Klubie Budujących 256 pozostało by 3136

..... FORUM dyskusyjne MURATORA i czat służą do wymiany poglądów, opinii i doświadczeń internautów na tematy budowy domów."

Ivonesca wszystkich postów 4465 posty w Klubie Budujących 3140 pozostało by 1325

Krystian wszystkich postów 3684 posty w Klubie Budujących 2544 pozostało by 1140

a ja??? a ja??? :D

poza tym nie tylko tam są umieszczone posty np. humorystyczne i tu niestety byś musiał całe forum przekopać :wink:

Yogi a powiedz mi o czym świadczą te liczby, przecież nie każdy post wysłany w Klubie Budujących jest wysłany w Kawiarnii Klubowej, o którą jak rozumiem tu sie rozchodzi.. powiem szczerze ze mam w nosie to czy ktos mam 200 czy 2000 postów, jesli komus licznik przeszkadza to jest to jego problem...

....

Yogi a powiedz mi o czym świadczą te liczby, przecież nie każdy post wysłany w Klubie Budujących jest wysłany w Kawiarnii Klubowej, o którą jak rozumiem tu sie rozchodzi.. powiem szczerze ze mam w nosie to czy ktos mam 200 czy 2000 postów, jesli komus licznik przeszkadza to jest to jego problem...

Oczywiście - nie każdy. W kawiarni klubowej też są bardzo wartościowe z punktu widzenia budującego wypowiedzi. Wartościowe są kontakty zawarte w grupach terytorialnych.

A moja wypowiedź jest tylko głosem w dyskusji.

wowka

Masz rację, zwróciłeś na to uwagę.

Dziękuję za wyjaśnienie. Ja w 2001 roku jeaszcze nie myyslałam o budowaniu. Zaczęłam budowę w 2002 r. żałuję, że tak późno do Was trafiłam. Budowę mam już na ukończeniu, ale bardzo chętnie jak będę mogła i wiedziała podziele sie swoimi dośwaidczeniami.

Ale się rozpętała dyskusja. Fajnie mi się podoba cos się dzieje.:)

to moze ja dorzuce swoje trzy grosze i kolejny punkt zarobie ;)

Tak ogolnie uwazam, ze to pokazywanie ilosci odwiedzin nie ma sensu. Sa dni kiedy z racji czyis klopotow i potrzeby porady moje wypowiedzi sa na temat ale zdarzaja sie i takie gdy z "nudow" cos nie cos nie w temacie powiem - ot tak sie czlowiek zzyl z tym forum, ze czasem jak czat je traktuje :) po prostu by sobie pogadac

Sadze, ze nie wazna jest ilosc udzielonych odpowiedzi - wazna jest i merytoryczna tresc

A czy jestem pierwszy czy ostatni - jakie to ma znaczenie? Dla mnie to nie jest istotne

A ja zrobiiłam inną statystykę

1 Kryena - 19,93 posty dziennie

2. Wojtek62 - 11,20 postów fdziennie

3. mik99- 8,88 postow dziennie

4.Teska - 8,03 postow dziennie

5. Jareko - 7,47 postow dziennie

6. Krystian - 7,34 postow dziennie

8.Agacka - 6,67 postow dziennie

9. Ivonesca - 5,80 postow dziennie

10. magi - 5,38 postow dziennie

11.kgadzina - 4,84 postow dziennie

12. mbz - 4,71 postow dziennie

13.emens - 4,68 postow dziennie

14.pitbull - 4,58 postow dziennie

15. maksiu - 4,49 postow dziennie

8) :lol: :lol: :lol:

mam nadzieję, że kogos nie pominęłam. Ja na tej liście znalazlabym sie okolo miejsca 20-stego :D

Majka - ja z nudow tak wysoko :)

Siedze sobie w pracy i kompa wlaczonego mam a ze klienci nie stoja w kolejce jak w miesnym za Gierka czy Jaruzela to nie mam dop kkogo geby otworzyc ;)

Ale teraz zmykam na Budowe wiec odpoczniecie ode mnie :(

czy taka statystyka cokolwiek odzwierciedla? Chyba tylko moje gadulstwo - do ktorego przeznaje sie bez bicia :)

Zobacz - najlepszy fachman w temacie okien - Pchelek - zapewne jest gdzies w dolnej strefie stanow srednich ;) a jakze przydatne jego wypowiedzi sa

Hallo, hallo znajdujecie się Państwo na trasie emocjonujacego wyścigu zmierzającego od etapu merytoryczno - filozoficznego, poprzez statystyczno - matematyczny do etapu ..........?

......Szybka jazda zwartego peletonu, nie daje odskoczyć nielicznym głosom humorystyczno-zdroworosądkowym na większą odległość....,

ale co to, czyżby nagle jakiś niespodziewany solowa ucieczka ...... ?

J