preev 15.09.2004 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 A ja zrobiiłam inną statystykę 1 Kryena - 19,93 posty dziennie 2. Wojtek62 - 11,20 postów fdziennie 3. mik99- 8,88 postow dziennie 4.Teska - 8,03 postow dziennie 5. Jareko - 7,47 postow dziennie 6. Krystian - 7,34 postow dziennie 8.Agacka - 6,67 postow dziennie 9. Ivonesca - 5,80 postow dziennie 10. magi - 5,38 postow dziennie 11.kgadzina - 4,84 postow dziennie 12. mbz - 4,71 postow dziennie 13.emens - 4,68 postow dziennie 14.pitbull - 4,58 postow dziennie 15. maksiu - 4,49 postow dziennie mam nadzieję, że kogos nie pominęłam. Ja na tej liście znalazlabym sie okolo miejsca 20-stego no to mnie pominęłaś, bo ja mam 5.75 postów dziennie dostanę jakąś nagrodę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.09.2004 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Jerzysio, wybacz nie umieściłam Cie w rankingu Jerzysio - 5,05 postów dziennie /z pozdrowieniami od jednego z liderów wyscigu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 15.09.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 ŚCIGAMY SIĘ? CO? Dla szybkiego nabijania podaje parę stron LUŹNO TEMATYCZNYCH: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=22585&highlight= http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=31623&highlight= http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=31064&highlight= POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.09.2004 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 A ja zrobiiłam inną statystykę 1 Kryena - 19,93 posty dziennie 2. Wojtek62 - 11,20 postów fdziennie 3. mik99- 8,88 postow dziennie 4.Teska - 8,03 postow dziennie 5. Jareko - 7,47 postow dziennie 6. Krystian - 7,34 postow dziennie 8.Agacka - 6,67 postow dziennie 9. Ivonesca - 5,80 postow dziennie 10. magi - 5,38 postow dziennie 11.kgadzina - 4,84 postow dziennie 12. mbz - 4,71 postow dziennie 13.emens - 4,68 postow dziennie 14.pitbull - 4,58 postow dziennie 15. maksiu - 4,49 postow dziennie Chciałbym wszystkich przeprosić że jest tylko 4,49 postów dziennie.. ale byłem troche na urlopie... w zeszlym roku dużo bywałem na budowie... mam nadzieje że zostanie mi to wybaczone m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 15.09.2004 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 ŚCIGAMY SIĘ? CO? Dla szybkiego nabijania podaje parę stron LUŹNO TEMATYCZNYCH: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=22585&highlight= http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=31623&highlight= http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=31064&highlight= POWODZENIA no to muszę się pochwalić, że na dwóch pierwszych wątkach się już udzieliłem, a ten ostatni to nawet mojego autorstwa jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 15.09.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 .....to Wasz sprawozdawca, w peletonie jakieś napięcie, przetasowania, trwają konsultacje, czyżby to były przygotowania do jakiejś brawurowej ucieczki. I tylko kto i kiedy zaatakuje pierwszy.....łaczymy się ze studiem....haloooJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 15.09.2004 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Qurcze muszę brać się do roboty bo mam dopiero 3,24 posty/dziennie Oj malutko malutko. Do zobaczenia w innych tematach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 15.09.2004 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 A wszustko przez urlopik. Buło ponad 21 . Już za to człowiek powinien dostać lidera i dać się dogonić peletonowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 15.09.2004 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 jerzysio Gratulacje stuknęło ci 500 Jesteś tera domownikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 15.09.2004 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 wowka Udało sie dzieki Tobie temat trafił do właściwego działu. Jest w uwagach. Hurrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 15.09.2004 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 wowka Udało sie dzieki Tobie temat trafił do właściwego działu. Jest w uwagach. Hurrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaa. Olka - Do ciekawszych tematów do których linki umieścił preev dodał bym jeszcze jeden http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=32703&highlight= Jest to moim zdaniem HIT SEZONU w którym padło ponad ćwierć tysiąca odpowiedzi z których ani jedno nie wpłynęło na zmianę choć o jotę stanowiska dwóch zainagonizowanych stron. Kuriozalne są odpowiedzi zawierające komentarze do cytatów z cytatów do cytatów cytatów... tak to trzeba okreslić. Aby wyświetlić taki jeden komentarz do cytatów z cytatów do cytatów cytatów trzeba przewinąć nawet 5 ekranów.... A można było podzielić tę samą wypowiedź nawet na 20 postów - No nie? Na wzór Kawiarni Klubowej proponuję takie wątki przenieść do nowego działu stworzonego specjalnie dla pasjonatów tego gatunku polemik i nazwać go "IZOLATKA" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 15.09.2004 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 a może dział: "aberracyjne konstatacje" - lepiej brzmi i nie odstrasza i można w nim będzie rozmawiać nawet o "przyczłapkach do kalbulatora" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 15.09.2004 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 wiecie co wpadłem na pomysł, który może rozwiązać nasze problemy proponuję, żeby Redakcja wprowadziła nowy emotikon, który będzie można umieszczać w temacie wątku, jeżeli autor nie życzy sobie kategorycznie odpowiedzi humorystycznych (lub ew. nie na temat ) tylko suche fakty i konstruktywną polemikę co Wy na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 15.09.2004 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 wiecie co wpadłem na pomysł, który może rozwiązać nasze problemy proponuję, żeby Redakcja wprowadziła nowy emotikon, który będzie można umieszczać w temacie wątku, jeżeli autor nie życzy sobie kategorycznie odpowiedzi humorystycznych (lub ew. nie na temat ) tylko suche fakty i konstruktywną polemikę co Wy na to preev każdy z Forumowiczów udziela odpowiedzi całkiem na serio tyle tylko, ze śmiesznie to niekiedy wychodzi P.s Dlaczego nabijasz sobie licznik pisząc dwa posty jeden po drugim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 15.09.2004 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 wiecie co wpadłem na pomysł, który może rozwiązać nasze problemy proponuję, żeby Redakcja wprowadziła nowy emotikon, który będzie można umieszczać w temacie wątku, jeżeli autor nie życzy sobie kategorycznie odpowiedzi humorystycznych (lub ew. nie na temat ) tylko suche fakty i konstruktywną polemikę co Wy na to preev każdy z Forumowiczów udziela odpowiedzi całkiem na serio tyle tylko, ze śmiesznie to niekiedy wychodzi P.s Dlaczego nabijasz sobie licznik pisząc dwa posty jeden po drugim? z góry przepraszam za cytat cytatu a posty są oddzielone czasem półgodzinnym, a żeby nie zapomnieć co miałem za pomysł, nie mogłem czekać aż ktoś skomentuje moją poprzednią wypowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 16.09.2004 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Wowka z tymi odpowiedziami całkiem na serio to czuję się trochę urażony . Aleni nie traktuj tego poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.09.2004 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Bywają tak sformułowane pytania, ze trudno odpowiedziec na serio A poza tym to powaga nas do grobu wpędzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 16.09.2004 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Witam Wszystkich Jak zdrówko? Co pogadamy i ponabijamy sobie troszkę? Gdzie jest nasz komentator Jerzysio? Halo halo!!! Wowka To o odkurzaczu centralnym jest tak ogromne, że nie dam rady przez to przejść. Poddaję sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 16.09.2004 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Halo, halo tu helikopter...... w peletonie zapanował jakiś, takiś nastrój odprężenia, czyżby to oznaka niechybnie zblizającego się łykentu ?Tempo spadło poniżej tempa spacerowego i nawet nasz pilot pan Heniomówi że w takim tempie to mu wirnik zaraz stanie ze śmiechu. A peleton jedzie wolno, wolno, coraz wolniej......halooo studio - oddaje głos !J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 16.09.2004 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 eee, to o odkurzaniu nie jest jeszcze takie straszne.pamiętacie wontek :styropian vs wełna?? to byly jaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts